44

Анонимен

преди 8 месеца

Свикнали са на толерантни бели мъже, нищо ще свикнат и на гостите на Меркел и ще се пазят повече.

43

Интересно от къде

преди 8 месеца

знае тоя младеж? Вероятно е ползувал пияни моми, а? :D

42

Бонго

преди 8 месеца

Всичко е в различният манталитет.Африканците като пристигнат в Италия си мислят че жените са като техните и затова така става.В Африка всичко става много лесно хващате се за ръка с някоя непозната и вече сте заедно.В Европа не е така,но африканците незнаят и си мислят че както при тях.Затова е и това объркване.

41

Teo

преди 8 месеца

Никой няма право да причинява болка или да унижава другия. Но алкохолът не е добър съветник в тази ситуация. И ако стане недоразумение запопват да се ронят сълзи. Кое точно не е правилно от това, което е казал човекът? Ако си трезвена или поне не пияна ще можеш много по-отрано да надушиш опасността. Това в никакъв случай не оневинява изнасилвача. Но ако и той е пиян на мотика и не се усеща, може да се стигне до неприятни случки!

40

Анонимен

преди 8 месеца

Аз ще си правя кот си искам и няма да има последсвия както пее Бионсе, дет движи с една камара охрана и изпълнява инструкциите им, нека ви е гадно мъже. После ревем.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Не е излъгал човекът, някои сами предизвикват съдбата със своите неконтролируеми действия. Правят се на големи, но като видят дядовия до тях, започват да реват. Особено когато и момчето и момичето са пияни , тогава не само задръжки падат, но и дрехи.

38

Abu Darda

преди 8 месеца

Жената не трябва да провокира, а ако това случайно стане мъжа трябва да навежда поглед. Това е съвета на Пророка сав. Какъв съвет само от нашия мил Пророк. В днешно време това не се спазва почти никъде. А към последните времена ще има хора правещи секс по улиците. Вече става. Онзи ден Канйе Увст и новата му жена точно в Италия. Това са звездите днес? Да не забравяме, че народи са били унищожени заради разврата си. А все повече европейци виждат, че единствено Ислямът ще спаси тях и семействата им

37

до 36

преди 8 месеца

Много тъпо сравнение.

36

една жена

преди 8 месеца

До един мъж 31 Съгласна съм с Вас. Да се поставиш в положение да не знаеш какво правиш и какво ти се случва за мен е абсурдно. Според мен, случаят с 10 и 12-годишните момичета не е бил след алкохол. Просто са го изброили в статията. По принцип, изразът "тя си го проси" е абсурден. Ако една жена иска да прави секс с даден мъж, значи няма нужда да бъде изнасилвана. Ако не иска, насилието няма оправдание. Но алкохолът, дрогата и цигарите са вредни и не бива да се употребяват от младите хора. Че и

35

Анонимен

преди 8 месеца

защо цветът "ли л аво" кат люляк е забранена дума?

34

Яка Кака

преди 8 месеца

Аз пък като се напия и изнасилвам мъже. Бой докато не ме натакова.

33

Анонимен

преди 8 месеца

За момичетата мъжката, бащина роля в животите им са много важни без така обикновено нещата не се развиват добре, има и изключения.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Какво обяснение.Че досега момичетата не са ли се напивали и не са ли ходили с къси дрехи?Още през 60 те години ходеха с къси дрехи и пиеха и чак сега 2023 година случаите се увеличили?Защо са се увеличили всеки знае заради Бонговците от Африка.Бонго Бонго е като Тарзан,много не мисли.

31

до 28

преди 8 месеца

Е само по себе си, мъжете да се напиват е хубаво, даже героично???

30

Анонимен

преди 8 месеца

На нашето море е горе долу същото , само че не се налага да се изнасилват - те сами си искат .

29

Анонимен

преди 8 месеца

Андрю Тейт е прав, ако жените искат да са в безопастност трябва да спазват инструкциите на мъжа за да може да ги пази, ако сиправят каквото си искат си е на техен риск който разбрал, разбрал.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Грешиш, тези които бягат при "лошите момчета", да са правят на отворени. Дали са пияни или не все е тая, ще ядат шамарите.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Вярно е! Но това важи и за мъжете. Почти всеки като се напие не може да се владее или да се пази сам, ако алкохола е в повече някои дори не могат да ходят пък за пазене да не говорим. Има такива които издържат на повече алкохол но всеки си има граница която ако я премине се напива.

26

един мъж

преди 8 месеца

До: номер 6 (една жена) Проблемът е в погрешната формулировка и тълкуване.Нито момичетата, нито момчетата може да се напиват, особено пък на 10 - 12 години!Синът ми (вече на 16 години) няма много приятели, защото повечето момчета пият и пушат, а на него му е неприятно с тях - не е близвал още алкохол, даже газирани напитки не харесва, само сокове.Трябва ли да насърчаваме мъжете изобщо да пият? А по тази логика, бил съм във Швеция, не трябва да има неизнасилена шведка - всички пият яко!!!

25

Българин

преди 8 месеца

Те на сестрата на Хари Магуайър й сипаха дрога в пиенето в миконос, за да я изнасилят, при все че е била в голяма компания, седнали някакви ултра феминисти да се разправят с човека, който говори единствено факти.