187

Анонимен

преди 9 месеца

Ако има ***-а-алко морал, г-н Емин нека дари една заплата на "Пирогов"

186

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно ми е каква е според този причината сестрата да лъже, както се опитва този да изкара. Аз лично не виждам причина докторите и сестрите да научат кой е и какъв е, ако сам той не го е изтъкнал и повече вярвам на сестрата. Една от хубавите черти на Боко е, че такива директно ги разкарва!

185

Избирател Обикновен

преди 9 месеца

Нали затова ви избрахме - да оправите здравеопазването. А не да предреждате хората.

184

Dzhibarov

преди 9 месеца

Няма нищо по-лесно за доказване! Навсякъде в спешното има камери отдаавна. Предполагам, че имат картина и звук. Всичко е на длан. Да видим, дали няма да липсват записи или да не е работил DVR/NVR-a. Кой какво казал, чул и видял. Никога не липсват изнервени и притеснени хора, особено с малки деца. Отговорността е на дежурната сестра, правеща триажа - кой колко е спешен и кой може да изчака малко повече.

183

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът е, че такива като този Мустафа Емин искат да са с привилегии, в случая да прередят другите спешни случаи. Капацитетът на спешните кабинети не може да осигури прием веднага на всички дошли в спешното. Затова се чака с часове от по-малко спешните случаи.

182

Анонимен

преди 9 месеца

Този очевидно лъже най-нагло и дори журналистката го хвана няколко пъти в лъжа.Това е поредния случай на човек който си мисли,че щом има някаква власт е по човек от другите.

181

Анонимен

преди 9 месеца

Мустафа Емин нагло лъже, това разбрах, от казаното от него.

180

Алекс

преди 9 месеца

Видими реултати от Промяната.Управляващите още по-нагли.

179

пирогов смърт

преди 9 месеца

докато е чакал още 7 души чакащи са починали там. къв му е проблема

178

Анонимен

преди 9 месеца

Лъже, лъже като дърт.............

177

4262

преди 9 месеца

Ако не вярно ,ако някой/я лъже,тогава би трябвало да има дело-съд за клевета.Там има достатъчно камери ихора които са били там.

176

Пациент на "Пир

преди 9 месеца

И на мен, и на двете ми деца се е налагало да търсим спешна помощ в "Пирогов". Чакали сме нашия ред по преценка на медиците. Благодарни сме им от сърце! Работещите там са човечни и саможертвени в условията на огромна натовареност и отговорност!

175

съветник

преди 9 месеца

нагъл башибозук,а пък какво съветва министъра може ли някой да каже

174

popa ot razgrad

преди 9 месеца

не знам дали този господин е прав или не е прав...но знам със сигурност че здравната ни система куца, и то яко куца, а най-лошото е че държавата нищо не прави за да оправи положението....

173

Анонимен

преди 9 месеца

Като има хора преди него ще чака, това е положението. Ето днес пускат на свобода убиец прегазил двама на пешеходна пътека карал с превишена скорост. После власт имащите питат защо бил бавен приема. Не могат да съберат 2 и 2, не се грижат за благото на народа, а лапат само за себе с. Нещастието което сеят по народа един ден и тях ще ги застигне.

172

Знаем как е

преди 9 месеца

в българска болница. Даже и в частните е същото. Пукваш току пред входа и 2 часа се вкочаняваш, докато някой ти обърне внимание. Ама, управляващ е, затова е там, да направи постъпки, предложения, закони, да има детска болница .. примерно. И политиците плачат.

171

Късметлия

преди 9 месеца

Като дете ми се наложи да посетя Пирогов по спешност . Бях с разкъсана ръка , поради което се наложи да ми направят 24 шева . Прекарах в чакалнята на спешното около 3-4 часа , приеха ме за преглед едва след като родителите ми поднесоха две "торбички" с почерпка и едно тънко пликче ... Времето ,което прекарах в чакалнята никога няма да забравя , имаше хора с доста по-тежки и спешни травми от моята , някой от тях още бяха там дори когато си тръгвах .... Здравеопазването в България е бизнес .

170

мак

преди 9 месеца

Защо чак сега се "оказва", че е чакал толкова дълго? Баламосва ли ни, за да се оправдае? Но ако е вярно, означава, че има много пациенти за прием, персонала не достига, такива неща, а велможата нали не е единствен, който се нуждае от помощ.С една дума, нагл.ец.

169

Анонимен

преди 9 месеца

гледа се приоритетно важните и тежките случаи, това не е опашка в магазина. Оставка на Емин

168

Анонимен

преди 9 месеца

този така лъже, че се е омазал до ушите