7

Анонимен

преди 8 месеца

0 моста, 0 тунела, 0 магистрали, повишение на заплатите само на приказки. Вече свикнахме

6

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е, че на директорите ще има по 40 хилки месечно!

5

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Шефове на държавни болници в България със заплати по 30-40 бона на месец. Държавни служители с доходи от половин милион на година. После се чудят откъде се появяват дати като девети септември. Ще има, ще има такива дати за празнуване съвсем скоро.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Системата е зле замислена. Ако няма болни няма пари, ако има болни намалява работната сила. Целта трябва да е да няма болни за да има приходи и да има пари за болниците които да се плащат от данъците плащани през потреблението в бита. Ако някой е болен нито може да работи нито може да си плати ако няма спестено нещо и се налага да се проси от другите. Това не трябва да е така.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Е как ще вдигнат заплатите,като директорите вземат по 20 бона.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Общо взето 33 години никой не пипна нищо в здравеопазването .Всички нови тупат топката и неглижират проблемите и ги оставят за следващите от страх .Резултата е ниски заплати пенсионери работещи в болниците и остаряла апаратура .Доде няма едим коражлия да му стиска да затваря и слива болници до тогава ше четем такива статиики

1

Анонимен

преди 8 месеца

На полицаите и всички в съдебната система им ги вдигнаха. Значи за структурите, които се занимават само с рекет, пари има, за болниците няма.