46

Анонимен

преди 8 месеца

.73 звучи малко, ама ако вноската ти е 800 лева, отива на 910 лева, примерно. За 360 месеца, са 40 000 лева, което над 2 годишни средни заплати, след данъците.

45

до 43

преди 8 месеца

HR-ите не са никакви директори на хора, а обслужващ персонал на хората, носещи пари от клиенти. 12-14к заплата за HR няма. В нашата компания Junior започва на 3.2к. Senior-ите стигат до 10к, а Principal няма горна граница средно около 17к. HR Director-ът ни взима под 10к месечно, а Partner-ите около 6-7к таван. И това е една от компаниите в България с най-високи заплати. Мерси.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Не един приятел жена му е ейчарка докарва 10К.

43

Хаха

преди 8 месеца

Ейчарките били като директори на хора. Хахахах

42

Косьо

преди 8 месеца

На ЕйЧарите много им вдигнаха заплатите последната година, защото са много търсени и няма кадри. При нас ейчарите взимат по 10 хиляди лева на месец. В момента спокойно като ЕйЧар можеш да взимаш по 12-14 хиляди чисто на месец, ама се и работи де. Работата им е доста натоварваща и отговорна. Не е за всеки. Те са един вид директори на хора.

41

Копейкина

преди 8 месеца

Аз продавам всички недвижими имоти и купувам рубли. Очаквам курса й резко да се покачи. Майтапя се бе, тъкмо предсрочно изплатих кредитите в евро за емята и къщата, хич не мисля да продавам.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Ся гато се срути имотния пазар,кеша ще е цар...

39

Банкер

преди 8 месеца

Мдааа , кеша пак стана ценен....

38

Св до Бачкатор

преди 8 месеца

Е аз не ги държа плътно, примерно като авариен фонд, все се развали нещо, почивка това онова, ремонтче, нов автомобил, като се посъберат повечко ги опукваме. Поел съм си риска с инфлацията, по - добре да губя, отколкото да ми е притеснено, че ще връщам. Другия вариант е да плащам високи лихви на някой друг. Пак толкова губиш като %

37

Анонимен

преди 8 месеца

ТРИ години юмручковски Радлер-терор: първо, СЕДЕМ-годишна чудовищна коМУНЧО-пропаганда, сатанизиране на Борисов, мутро-ПРЕВРАТ, три години ХАОС и чудовищна ИНФЛАЦИЯ вследствие на радлеро-путлеровите марионетни "кривителства"! Не ви ли омръзна собствената ви самоубиййствена ГЛУПОСТ, "юмручета"?

36

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименМоже ли да споделиш къде дават 3.2 % , не се майтапя и аз имам личен

35

До 33

преди 8 месеца

20к доход е нищо интресно. Средна класа хора и доход за принципал програмист, работещ на 1 място. Хората са фрийлансъри и докарват по 14к от 1 клиент на половин работен ден. Работим на по 3 места. Реално по има-няма 4-5 часа на ден без петък и докарваме с лекота 30к. А HR-ките не взимат 8к, а таван 7 и то, ако са Partner-и.

34

До анонимен 33

преди 8 месеца

Ако жена ми докарва 8К и твърди че е ейчарка, бих наел частен дедектив.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Населението на ЕС за последната година обедня средно с 10%, страни като България обедняха дори над 20%. Спад с 30% на жизнения стандарт на ЕС означава за тях 90те години в Русия.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм на 12К а женам и е ейчарка на 8К. Общият ни семеен доход е 20К.

31

Чочо

преди 8 месеца

Имам една позната брокерка уникална мадама- като има имотен пазар е брокерка, като се срине пазара става жрица. Та така, чакам я пак на терен към края на годината, като се спука балона. И ми е весело като чета подобни новини.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко ще поскъпва.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Зависи кой какво е теглил. Моите ипотеки са с фиксирана 1.9% лихва за първите 15 години. Същото с потребителския ми. Само лизингите на 2та нови автомобила леко скочиха. Мога да погася всичко още днес, но няма никакъв смисъл при тези ниски лихви, защото първият фонд с нисък риск ми носи 4.9%, а лихвата на спестовната ми сметка е 3.2%. Вече, ако сте бачкатор в склада, му мислете. Там ще ви клатят яко с лихвите, защото ниските фиксирани лихви са за хора с над определен доход и частен банкер.

28

Бачкатор до СВ

преди 8 месеца

12 заплати, като всяка стига за 2-3 месеца в кеш или карта? За какво са ти пари за 2-3 години на пред, които само се обезценяват.За 6-12 месеца пари - ок; ама чак за няколко години е прекалено.

27

Ром"с

преди 8 месеца

Във щатите е продажбата на имоти е в рецесия вече 7 месеца,строителството на имоти върви надолу..а у нас имотите ще вървят нагоре.. .Тези няма да посмееят да вдигат драстично % на лихвите,защото знаят какъв колапс ще настъпи в БФЪЛГАРИЯ..И ОСОБЕНО БАНКИТЕ ЩЕ ТРЯБВА да гърмят една след друга,а това на никой не му нужно,нито на бАнките,нито на олигарха който командва България със свое правителство,нито пък за ЕС ...така ще доят лекичко 0.5-1 % всяка година кредититовземателите и ипотекарите ..