49

Анонимен

преди 9 месеца

От Мон искат българския да се изучва като чужд език вече

48

Анонимен

преди 9 месеца

Американците върнаха Божков, мутрата Бойко да не шава , а само да подкрепя, също и за пушечно месо ще подкрепи да пратим и да станем фронт на военни действия

47

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 9 месеца

Гласувайте Масово На Изборите - Пазете Бюлетине - Да Спасим България от Посолството - Глас Народен Глас Божийй......Слава България - Фашисткото Посолство до го Бутнем в Газа......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

46

Анонимен

преди 9 месеца

Преди местните избори няма как да се разпадне, а след това много зависи от резултата! Ако резултата наподобява този от изборите през април, няма смисъл от промяна. Ако обаче ГЕРБ спечели категорично почти навсякъде (както се очаква), то може да се търси пълна пре-конфигурация във властта! Препоръчвам на копейки и комунисти да гласуват за ГЕРБ, вместо за техните кандидати без никакви шансове, и така ще се даде шанс за кабинет на ГЕРБ, който ще е все пак по-умерен дори срещу тяхната любима Расиа

45

Киро Канадеца

преди 9 месеца

Ще мълчите, вече сте малцинство, правим българския да нее официален вече, другите националности са по важни , българите трябва само данъци да плащатае и да храните другите, също трябва да изчезнете. Слава Украине!

44

Анонимен

преди 9 месеца

Напротив ще се разпадне защото всички видяха какви измамници са от ПП-ДБ. ГЕРБ ще получат повече гласове и ще изритат измамниците, в по-лекия случай измамниците ще получат достатъчно проценти да са патерица на ГЕРБ, а в най-лошия случай измамниците са вън от политиката.

43

разбор

преди 9 месеца

защо никой от тия не е излизал между народа- страх ги е от народната любов във вид на снежни топки, домати и камъни!....а радев на всеки празник е между хората!

42

ИМЕ НА СНИМКА

преди 9 месеца

Герой на Доньо Донев!

41

Така им казали

преди 9 месеца

От Посолството!

40

Bai Dun

преди 9 месеца

Шайка престъпници !!!

39

Царят е гол

преди 9 месеца

Политолозите му хвалят дрехите!

38

До Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

А, не си прав! За Тагаренко са познали, кйто сайт да отвори човек, навсякъде го "благославят". Верно, много е популярен!!!

37

Ноби

преди 9 месеца

много ясно, следващите избори чао

36

Е това решава

преди 9 месеца

Посолството!

35

Анонимен

преди 9 месеца

И сега какво правим с показанията на Божков? 60 млн. за Борисов, ама имунитетът му падне ли, пада и правителството. Радев ли върна Божков?

34

Българин

преди 9 месеца

Това не е сглобка, а назначена антибългарска хунта. Докато следват заповедите от Брюксел и САЩ, никой няма да ги пипне.

33

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 9 месеца

Новата Сглобка май ще я Прави Доналд Тръмп - а в Неговия Списък - Тия Брръмбари- май са в Затвора или с Еднопосочен Билет на Вечна Почивка - Да Гушнат Букетчето......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

32

MNENIE

преди 9 месеца

Всички знаем че Сглобката беше Сглобена от САЩ Частни Фирми . Но аз оправдавам тези хора - ако са те хванали за топките и заплашват Семейството - ще продадеш България - няма да умреш като Алексей Петров с откъсната глава .

31

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

А тези "политолози" също твърдят, че Тагарев е най-популярния министър в историята на България.

30

Легендата

преди 9 месеца

Американски агенти работещи за интересите на САЩ , не и за България.Ще си заминат скоро,но дано заминат в затвора.