13

Анонимен

преди 8 месеца

В САЩ още от преди година говорят, че края на Китай е неизбежен и вече има приготовления как да се замести. Общо взето имплозията му е гарантирана. Дали ще се изолират пак е въпроса?

12

До 9

преди 8 месеца

Да бе ама Сащ са най силната икономика . Там всичко работи и просперира . Единствената страна с ниска инфлация ... айде и Япония . Икономиката и е 200 трилиона така че дълг от 30 е в реда на нещата . Чист капитализам без разходи за социални цели . Перфектаната машина за прогрес . Твоят Брикс дори да си утрои боганството пак не могат да се сравнят с перфектността на американската икономика

11

Няма страшно за САЩ

преди 8 месеца

Китай бяха използвани като фабриката на Америка и евтина работна ръка. Сега ще ги изоставят както правят с цели градове като Детройт, които вече нямат бъдеще. И ще впрегнат други държави от юи Азия като Виетнам, Индонезия. Тв ще са новите фабрики. После и тях ще зарежат. Това е. Партито за Америка трябва да продължи. За целта трябва някой да работи. И все още има кой.

10

Анонимен

преди 8 месеца

В Китай другаря Си може да им заповяда да имат най-малко три деца, а в САЩ и ЕС това няма как да стане.

9

Китай нямат бъдеще

преди 8 месеца

Политиката на едно дете ги оставя с пенсионери и без работна сила

8

Анонимен

преди 8 месеца

Само лихвите по заемите на САЩ са вече повече оъ 1 трилион годишно и ФЕД едва смогва да изкупува изтичащи американски облигации по дълг.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Много хора не знаят, но в Китай последните 10-15 години се създаде една средна класа, която се конкурира с тази на САЩ. Китайците имат най-много ай фони на глава на населението. Колички молички, екскурзийки, евтина техника. Е, всичко това свършва

6

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

По времето на Наполеон Бонапарт,никой не е...знаел за Китай. Какво се...променило от тогава до...сега,не знам.

5

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ и ЕС потъват като Титаник и Британик.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Франсетата ще изреват, ако китайците спрат да им купуват луксозните стоки.

3

Тъп По тъп Най тъп

преди 8 месеца

Мисирките какво пушите. Глейте си калпавите ЕС и САЩ дето потъват по бързо от Титаник пуснали печатниците за серия.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Китай ще си иска парите от САЩ и САЩ ще фалира

1

АнонимеН

преди 8 месеца

КИТАЙ ОБЯВИ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ГИ Е СЪСИПАЛ , ЗАЩОТО ДОВЕРИЕТО ВЪВ ПАРИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ ПАДНАЛО И ЙЕНАТА ПОЕВТИНЯЛА С 20% ОТКАКТО Е СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УПРАВЛЯВА ФАЛШИВИЯ ПУТИН ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА ЗА КИТАЙ!