78

Анонимен

преди 9 месеца

Системата на джендъробразование трябва да се тества. Децата на всички политици, десни партии да се запишат в тези джендърпаралелки.

77

учуден

преди 9 месеца

Нека не подценяваме и приноса на "дистанционното обучение" в "Teams" и прочие идиотизми, които стимулираха не само учениците, но и учителите да не четат!!!Споделям от личен опит!

76

Анонимен

преди 9 месеца

Така ще бъде джендърското положение в държавата и образованието, под управлението на джендърпоетите: - Обичаш ли да четеш? - Да, обичам. - А четеш ли? - Не, защото губя любовта си към четенето.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Закривайте училищата,за да им е забавно наа подрастващите.Добре,че детето ми завърши.

74

Рендету

преди 9 месеца

Е, как без "сухи диктовки" ще научиш децата да пишат??? Я, тогава въобще да не изпращаме децата на У-ще, за да не загубят любвта си към Знанията!!!!!! От кое НПО ви "изкопават" такива "професори" по детска психология, бе????

73

Анонимен

преди 9 месеца

Мисля, че трябва да има отделни паралелки за джендъробразование, където да не се учи Вазоз и да се учи по съвременна джендърлитература, и класическо образование, където да се учи Вазов и да не се учи съвременна джендърлитература. Всеки да избира какво иска да учи. Може да се пуснат експериментали паралелки за джендъробразование и да се пробва интереса към него. Тази джендърпоетеса да си преподава джендърсекса, джендърфантазито и джендърхарипотърството.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Каквото и да ви предлагат джендърпоетите, то ще е нещо копирано от Запада. На Запад е джендъробразование. Тук го украсяват и крият зад поетични безсмислици на джендърпоети. Но след това лъсва грозната истина и вече е късно за измамените.

71

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Чета и не вярвам на очите си. Вазов ще се обърне в гроба. Мисрките ли са виновни, ние самите ли някъде сбъркахме?Журналистите ника не са се славили като грамотно съсловие. Макар че и моите колеги вървят назад!

70

Анонимен

преди 9 месеца

Тази неизвестна "поетеса" желае джендъробразование за всички деца на България.

69

Ибрикoв

преди 9 месеца

Важно е сега да приучим децата към сочните диктовки под патронажа на Америка за България и други фондации под козирката на Джордж Coрос. Да ги въведем трайно в джeндъp идеологията, както ни е препоръчано от нашите партньори от амeриканското посолство.

68

Евразин Алахакбаров

преди 9 месеца

асен личев къв и е на тая поетеса?

67

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Ивелин Михайлов що, тая дето е била цел живот директор на водопад и е работа да се бърка на педагозите, нале?

66

Не обичам да чета

преди 9 месеца

Скучно и досадно ми е. Твърде малко неща, които съм чел са допринесли нещо за езиковата ми и т.н. култура. Какво да направим? Ще ме наказвате защото ми е скучно ли? Още в 7-ми клас четях на три езика брилянтно. Превеждах на "прима виста" /с изключение на техническа литература/. Години на мъчение и досада изкарах заради някаква заветна и никому непотребна оценка.

65

IQ 3.14

преди 9 месеца

а, демек се пресегат към парите за курсове :) иначе, това което трябва да се знае е : Главен редактор на Литературен вестник Редактор в издаваното от Факултет Славянски филологии списание Литературата. Литературен наблюдател на вестник Култура. Наблюдател за книги на вестник Капитал . Съветник на Надежда Михайлова в качеството й на министър на външните работи и лидер на СДС. Общински съветник в Столичния общински съвет от групата на СДС Съветник на еврокомисаря Меглена Кунева

64

Анонимен

преди 9 месеца

турско робство, ролята на Дядо Иван и селския бит ..... Ами на практика това е било, госпожо професор повече от 500 години. Каква съпоставка, ако премахнете това. А на вас защо ви е съпоставка? Литературата си е литература, а всяка съпоставка е повод да искате да се прави някакъв избор. На там ли биете? Зубренето на теми убивало четенето. А пък тестовете развиват усет към лотариите и хазарта. Така ли е?

63

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте да им даваме за домашно да си пишат в ТикТок!!! Това ще е истинска любов!

62

до 74

преди 9 месеца

На децата от 90те (аз съм такова) никой нищо не им е натяквал. Ако вече са имали ТКЗС-ари родители, друга тема. Аз съм от интелектуално семейство в крак с модата. Още от 21 тотално самостоятелен- 3 бизнеса, ИТ спец, пасивен доход и за децата ми, 4 собствени жилища, въпреки че имам 12 наследствени. Без никаква помощ от родителите ми. Въпрос на възпитание и ценности. Всеки според средата си. бачкаторите раждат бачкатори в общия случай. На техните деца им се натяква и ги бият.

61

Hoqsan

преди 9 месеца

До АнонименКакто и обратното не е възможно..за т'ва децата на 90-те израстнаха така - неразбрани...защо им се натякват неща от миналото без никакъв поглед върху бъдещето.

60

Hoqsan

преди 9 месеца

Ще се сетите, ама изгубихте едно цяло поколение..

59

ДА ЖИВЕЙ!

преди 9 месеца

Да живеят всички "професори" като Личева.Бездарни,но нахални.В славянски факултет има кадърни и смеслени преподаватели,но Личева притиска всички,които могат да я засенчат.Надута като всеки некадърник.Настъпиш ли я,цитирайки правилник или закон става като оса.Не е свикнала някой да и противоречи.