63

Галя от посолството

преди 9 месеца

Кво речи по телефоня?

62

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, много внимание му отделяте на този фалирал бивш мутрафон. Да не очаквате нещо интересно да ви каже, или да разкрие някакви схеми? Нищо подобно няма да се случи. Ще му оставят част от авоарите да не умре от глад и да не тръгне да прави глупости и ще се разделят по живо по здраво. Толкоз.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Ай стига бе

60

Депутата

преди 9 месеца

Абе нинджи, вие не разбрахте ли, че за богатите няма закони?!Това е театър, предварително замислен.Вдичко е по план, другарки и другари, нинджи!Знае , че ще го задържат, но дошъл и го задържали.Тия приказки ги разказвайте в детската градина, другари и другарки, Нинджи!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Путин ни го върна, за да спаси България от лошите евроатлантици. Хубав човек е Божков. Вижте в профила му у фейса колко хора го подкрепят и му пожелават успех.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Ако можеше да се обвиняват хора за връзки с други хора, всеки щеше да е виновен за нещо. Не че Божков няма за какво да лежи - все пак през националната лотария ограби народа. Само това е достатъчна причина да лежи до живот. Много хора си продадоха апартаменти, защото Националната Лотария се рекламираше по всички телевизии на Боко и будеше огромно доверие, а беше просто една центрофуга, която ошушка десетки, да не кажа стотици хиляди.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Една и съща организация поръча Трактора и извика Черепа. Не зам коя е точно, но е или ЦРУ, или КГБ! Иначе няма да си пуска селфи от самолета!

56

Евразин Алахакбаров

преди 9 месеца

черепахата е предобрил с гледането на "на всеки километър", кога шефа на тайната полиция се предаде на майор деянов щот "знаел за цру-то". татарска работа, 50 годин ганкиното

55

Анонимен

преди 9 месеца

Какви театри, комедии се разиграват, само да отместя фокуса от нещо, което ще е трагедия за народа

54

Анонимен

преди 9 месеца

Каква държава сме само. Бандит с (почти) доказани прстъпления за 100 години затвор се посреща като космонавт, който се връща от космоса. Само заря не му направиха на летището.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо лошо няма да му се случи у нас. Този който го е поканил може да му осигури безопастността! Божков не е глупав!

52

Анонимен

преди 9 месеца

След разпита знаете ли с кого има среща? С един посланик, стига са си говорил по "скайп"!

51

Мда

преди 9 месеца

Факт е и то безпорен - можеш да бьдеш пребит, разтрелян без проблем - колко хора бяха убити пребивани, палени от - 90 те насамКой е бил престъпник кой не е може да реши правосьдиетоУви това е реалността - кой би искал да живее на подобно място ако е с всичкият си

50

Анонимен

преди 9 месеца

Заглавието е като за умствено изостанали. Нищо информативно няма в него.

49

Анонимен

преди 9 месеца

По разсъжданията на някои хора, обикновен човек в България може да бъде задържан при прибиране от чужбина или застрелян при разходка в гората. То донякъде си е така - тези, на които им се случват такива неприятности, са си нормални хора, неосъждани за нищо. Защо ли така ги набеждават не знам.

48

До Анонимен 47

преди 9 месеца

Ако бяхме нормална държава Мишо Бирата и Буци Тиквето щяха да са общаци на строежа, а не бизнесмени и политици.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Още тогава след записите с Мишо Бирата, Буци трябваше да бъде обвинен. Но не.... И Пацо терасата получи кариерно повишение. А беше гласен и за главен прокурор.

46

смях

преди 9 месеца

черепеску си е направил сметката. По верятно е да е с кръчмар, ама може и без кръчмар. А и тия дето са се уговорили с него, може и да се отметнат. Ако постои година в следствения арест ще е интересно. Ама ме съмнява.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Значи Алексей Петров бил човекът с флашката и шлифера...Знаех си , че рано или късно ще разберем кой е фамозният господин с шлифера.. Ако бяхме поне малко нормална държава сега Бойко щеше да долежава присъдата си, а Мишо Бирата още щеше да е собствник на Леденика и председател на федерацията по баскетбол

44

Анонимен

преди 9 месеца

След "задържането" на Пригожни Божков побърза да се прибере на топлов България.