57

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонимеН "Буда" не управлява в моемтна и МВР токо щ бе "обезглавено", прокуратурата е пълен хаус, съдилищата не още, но скоро, а какво се случва из службите, никой не казва, ама съдейки по-всичко останало, кашата ще е абсолютна и там. Божков си идва, защото няма легален начин, да го смачкат. А това с "килъри" и прочие, е много относителна работа.

56

Смел Гибсов

преди 10 месеца

Васил Божков ПРЕЗИДЕНТ ! :D

55

Анонимен

преди 10 месеца

Чух че един "велосипедист" от Драгалевци бил командирован в Дубай, та черепчето затова така скоротечно решило да хване самолета. И напоследък сънувало само изгорели трактори по капли и без ГО.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Сега не знам, какво ще се случи. Божков идва тук и има прекалено много хора, които може да пострадат. И дори д аима някой, който моооже би има желание да го гръмни, има мнго други, които не биха допсунали това или биха търсили отмъщение, така че Игра на Тронове, ряпа да яде.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Явно и за него има прах за пране.От "Перем,Препираме-Да,Бойко" ще се справят с прането.Няма страшно.После да ни връщат билетчетата за търкане.Беше си забавно сутрин с кафето да търкаш.А като ни вкарат на сила в еврозоната Черепа да отвори школи да ни обучава на далавери.Той има опит в далаверите при прехода.Живи и здрави всички,не се гърмете,не се карайте,не ни връщайте с 30 г. назад.Разбирайте се като нормални хора!

52

ХХХ

преди 10 месеца

Още се чудя къде изчезна оня "разбирач" дето пишеше романи че Божков е екстрадиран ...нямало друг начин да си дойде в България ...там че не пътувал с неговия самолет ами с пътнически понеже това било единствения начин след като Интерпол са го издирвали .....въобще обясни и Тръмп от къде има милиардите си и защо Софи Маринова има такъв м*****ски глас .....а и защо топката "страйкер" болеше като я боцахме с боси крака като малки .....

51

Бини Чикията

преди 10 месеца

Чакайте сега да ви разкажа една история от вчера, свързана с тоя Череба. Влизам вчера у сайта и глем новина връз новина, как ще си идвал, какво голямо събитие било, а-у.. абе пълен циpк. И си викам "Я да се избъзикам малко с тея пичове, да стане малко смех" и им викам "Вие викате, че е арестуван", викам "ама", викам "он сигурно си пуши ся пурата с глав.сек" викам. И они като почервеняха! "Ma как? Ma той не е такъв човек! Ти как може да говориш така за него" и ме баннаха и ми изтриха коментара :D

50

АнонимеН

преди 10 месеца

ВАСИЛ БОЖКОВ УМИРА ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА ПОСМЕЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НИКОГА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БУДА! БУДА НЕ МУ Е ПРИЯТЕЛ И ТОКУ ЩО ОЧИСТИ ТРАКТОРА, ЛИКВИДИРАНЕТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ ОТ БУДА НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ! МИШО БИРАТА МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ, ЧЕ БУДА НЕ Е НЯКОЙ КОЙТО СЕ ШЕГУВА!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Не серисов косете... Прокуратурата изпра Борисов, ще изпере и Божков.САМО ДА УТОЧНЯТ ЦЕНАТА, КОЯТО ДА СЕ ЗАПЛАТИ!

48

и после що сме клоак

преди 10 месеца

Посрещаме престъпник като звезда! Ей ви общество и порядки. Ценности му викат за по-лъскаво!

47

Анонимен

преди 10 месеца

Така е при демокрацията - престъпниците пируват, а народа гладува.

46

просто днеса

преди 10 месеца

публикувано нещо днес което знаем от вчера :)

45

АнонимеН

преди 10 месеца

ВАСИЛ БОЖКОВ ПО ПРЯКОР ЧЕРЕПА ОБРА 10 000 РАЗЛИЧНИ АКЦИОНЕРА И ТОВА Е САМО В ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД! И ТО ОТКРИТО САМО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА ЗА ИЗМАМАТА НА 10 000 АКЦИОНЕРА ЩОТО ОТКРИТО ЛЪЖА, ЧЕ ОФШОРКИТЕ КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД НЕ СА НЕГОВИ КАКТО И , ЧЕ ДРУГИ 2-КИПЪРСКИ ОФШОРКИ СИНИСТРО И МОЛЕСТО НЕ СА СЪЩО НЕГОВИ ИЗТОЧИЛИ ХОЛДИНГА ОТКРИТО БЕЗ НИКАКВИ ПАРИ ДА ПОЛУЧИ ХОЛДИНГА СЕ ДАДОХА АКТИВИ ЗА 100 МИЛИОНА НА ТЯХ!

44

Мдаа

преди 10 месеца

Има вълнения. Някои хора да спрат разходките по Витоша.

43

Продл промяната

преди 10 месеца

Чакаме и маджо

42

Анонимен

преди 10 месеца

С една дума - демокрация.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Мдааа, уважаеми другари и другарики, съграждани и съратници в клетата ни татковина. Не се учудвайте ако след ареста, Черепа отиде директно в "некоалицията". Като "неколиционен" партньор. След като "Гешевата прокуратура" вече я няма, а главния свидетел срещу него е на 2м. под земята. Очивидно със Сарафовата всичко е ок. Сега, колко спокойни или неспокойни да сме ние, зависи само от нас. Дали да сме държава или народ, зависи пак от нас.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Тъкмо един гангстер си отиде друг се връща от нафталина... Няма такава държава...

39

Чудя се

преди 10 месеца

Горанката как е изпра ли го промяната

38

Чудя се

преди 10 месеца

Горската как е изпрали го -пп