9

Анонимен

преди 9 месеца

Тръпки ме побиват, ако се задълбочи финансовата криза и държавата го закъса за пари за хрантутниците, какви данъци ще изплющят на имотите! Тогава и да го подаряваш, пак няма да има желаещи. Това е най-лесно събираемият данък.

8

До Ивко

преди 9 месеца

Е браво братле - много апартаменти - да си жив и здрав. Да си хапваш, пийваш и харчиш рентите.Дай боже всекиму!

7

Стоежи да има

преди 9 месеца

Важното е да се строи като за световно, особено в столицата и особено в най-нагъчканите квартали. Нищо, че демографията е най-лошата в Европа и нищо, че никой не иска да дойде отвън да живее тук. Купуваш кутийките, заключваш ги и чакаш. Това е схемата на га ня за инвестиция.

6

Мария

преди 9 месеца

Това не е нещо ново, от 25-30 години е известен факт, че имаме най- много имоти в Европа. Задавам въпроса как така сме най бедни в ЕС като имаме най- много имоти на глава от населението? Това е пълна лъжа която повторена 1 милион пъти има за цел да смачка самочувствието на българския народ и никога да не е щастлив и горд . Тези имоти които ги имаме нали струват пари ? Великите европейци масово живеят под наем и не могат да си позволят собствено жилище .

5

Ъм

преди 9 месеца

Защо "обаче"? Съвсем логично е при най-голям брой жилища на глава да имаме най-ниски наеми...

4

Анонимен

преди 9 месеца

Нисък наем е лошо според берлинските неоленинисти.

3

Ивко

преди 9 месеца

Аз лично имам 7 апартамента. Наследствени са. Давам 6 под наем и това ми докарва 5000 лева на месец, в един живея и ходя на лешперска работа за 2000 лева чисто. Общо 7000 на месец ми е дохода. Харча 2000 и останалото 5 хиляди го спестявам. Не се лишавам от нищо. Мама и тате ми купиха и кола за 80 хиляди.

2

Исторически парк

преди 9 месеца

Ми нормално.. то не остана застроена градинка и полянка пък хора нема на всяка година намаляват с по 100 хиляди души

1

Анонимен

преди 9 месеца

Разгеле!Поне в едно да сме първи.