59

До 48

преди 9 месеца

То и за Русия и Китай ти трябва доларес, защото хората просто нямат доверие на собствените си валути и корумпирани управници. И на Тамбукту да отидеш, местните предпочитат долари, а не рубли и юани. И това не е защото някакви зли сили са ги принудили, а защото... Абе поради същата причина, поради която и ти ще предпочетеш долари и евро.

58

47

преди 9 месеца

Ихиии - 9 пъти ли го натисна тоя бутон, браво!

57

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 57 - Не видях писане срещу БРИКС, по-скоро видях някакво разглезено дете, което само ходи и обижда всички.

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 55 - Ето енда тайна - правиха го британците и нидерландицте преди тях. Сега, двете държави не са точно бедни, но особео АНглия, няма и 1/10 от това, кеото беше преди 100 години.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Срещу БРИКС не трябва да се пише защото това изнервя брутално русофилите... Ха-ха-ха!

54

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 52 - Защо ще с даваш "центовете" за която и да е валута? Не всички сме спекуланти, нали се сещаш?

53

Анонимен

преди 9 месеца

Проблема с $ не е че е американски а че САЩ са натрупали огромен дълг над 100 трилиона и така бедните държави финансират дълга на САЩ вместо точно обратно. Така и с еврото бг ще плаща дълга на ЕС и ще обеднее още вместо обратно. За да търгуваш трябва да купиш $ или евро но и всички други купуват $ или евро и така дълга на САШ и ЕС става оше по-голям и ставаш зависим от САЩ и ЕС защото САЩ и ЕС може да откажат да платят по дълга си. Колкото е по-голям длъжник толко по-зависими са кредиторите

52

Сюртюк

преди 9 месеца

Поредните щуротии. И като създадат това сюр какво ще стане? Светът рязко ще го припознае и ще започне да го търси вместо долара? Друг път. В всички страни извън еврозоната, хората обявяват цените си в долари. И еврото не се търси толкова извън вътрешнообщностния пазар, какво остава за някаква сюр реалистична валута, зад Кото моля ви се щяла да е Аржентина. Държава с галопираща инфлация от 30 години. Тези брикс или да го дават малко по-сериозно или да се разпускат.

51

49

преди 9 месеца

Ихиии, пак взе да щрака от няколко места ... радвай се, че не ми се знаимава. Мина се времто, когато се блскаха по 4000 лайка на коментра, ей така от спортна злоба.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Много искам БРИКС да я пуснат тази валута и всичкото русофил на планетата да си даде и последния цент за нея. Нямам търпение вече.

49

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 49 - Чеснто казано, все ми е тая, какво ще се дестабилиризра, защото съм на възраст вече и не ми остава много. Но реакцията ти е смешна. Значи - всички са клоуни, но ти не си клоун? Или си клоун и защото се рзпознаваш в другите, затова ги информираш за състоянието им? Както и да да. Приключвам безплодните спорове с теб, защото нищо ново не казваш на никого.

48

ъ

преди 9 месеца

Ами нормално е. Умните лидери гледат да са по-настрана от Печатницата. Просто хартията от нея вече няма никакво реално покритие. Кара се по инерция на доверието и се поддържа изкуствено, но това е до време.

47

Анонимен

преди 9 месеца

До До 38 - Аз не съм този, които напада хората, като им поставя невъзможни изисквания, наричайки ги клоуни. Просот прилагам същите стандарти и за теб. ЗНаеш ли - вече ще ти викам Клоун, защото е описателно за целия цирк, който е в главата ти.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Ако искаш да правиш бизнес със САЩ ти трябват долларес, въпроса е можеш ли да правиш бизнИс без САЩ?

45

Анонимен

преди 9 месеца

До 40 точно така. И ти също си клоун и руснаците са клоуни и целия брикс са клоуни. Защото нищо не са измислили ,а само претенции имат. А целта е дестабилизират запада. А дестабилизира ли се запада се приготви да пазариш в корекома, защото едвали някой ще те вади втори път от руско робство :)))

44

Анонимен

преди 9 месеца

БРИКС И ЕС ПОДПИСВАТ МЕМОРАНДУМ ЗА СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО ТАЗИ ГОДИНА

43

40

преди 9 месеца

По минусчето съдя, че не ти се харесва, че сам се закова ... но продължавай да наричаш хората клоуни и прости. Че и на "беден" обижда ... хаха!

42

Кремълски Фашист

преди 9 месеца

и всичко ще приключи с .... купонна система! Гледали сме го това ....

41

До 38

преди 9 месеца

Защото се иска силна армия и икономика за да имаш собствена разплащателна система урунгеллл. Затова България няма как да "измисли" суйфта " урунгеллл. Но обединение от 15 държави с територия от 70% от планетата и 90% от ресурсите могат .Разбра ли бе урунгеллл.

40

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Само дето БРИКС си направиха собствена разплащателна система различна от СУИФТ, и въвеждането на единна разплащателна единица е технически въпрос. Още повече, че БРИКС с население почти половината от населението на Земята има невероятен потенциал за развитие- И тогава възниква въпросът- Защо им едолар или евро?