123

Анонимен

преди 9 месеца

"Такава е съдбата на предателите" в диктаторските държави. Няма съд, няма присъда, просто взрив в самолета.

122

Анонимен

преди 9 месеца

91 Путин ликвидира Пригожин от страх, за назидание, задето дръзна да тръгне с войска към него, към Москва и му се закани. Двамата имаха неразчистени финансови проблеми.

121

Анонимен

преди 9 месеца

123 Успех, на баба ти хвърчилото. Путин постави Русия на стената, на срама. Санкциите ще продължат да се затягат. Русия изтребва украинци на тяхна територия, руши градове и села, изнасилва и отвлича деца...никой неможе, да успее така. Русия ще се разпадне сама, въпрос на време.

120

Анонимен

преди 9 месеца

И кво? Чебурашките взеха да се изтребват един друг? Шубето някой да ти открадне трона и милярдите натрупани с кражби и далавери долари и евраци е голям страх. Но това са съвсем нормални отношения за страна живееща все още в 18в. Нека руснаците да продължават да търпят това, ще стигнат и до средновековието. Дръжте се "братушки", добре че този път не сме с вас хахах

119

Анонимен

преди 9 месеца

Тая Русия няма ли да се разпада вече и да стане най после нормална демократична държава? Докога ще занимават света с тоя пост-съветски дивашки примитивизъм?

118

Въй Братлье

преди 9 месеца

Развилнелия се руски сатрап Путин трепе всичко наред.

117

Анонимен

преди 9 месеца

110 Ха,ха, погледни под леглото си...там е ЦРУ!

116

Анонимен

преди 9 месеца

114 Всички диктатори страдат от параноя в края на живота си. Страх от това, че някой ще ги убие. Сталин и Хитлер, също. Никой диктатор не умира от естествена смърт.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Успех на Русия!

114

Анонимен

преди 9 месеца

Копейковците до вчера възхваляваха Пригожин, радваха му се колко украинци бил избил, разправяха че метежа му бил театър, а днес напълно се отрекоха от него, и ни разправят "че такава била съдбата на предателите"! Същинска Юда сте копейковци, дори и да не го осъзнавате!

113

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин не бе политически противник на Путин. Има много хора, чиито финансови интереси са пострадали след нападението на Путин в Украйна, изгубени животи в тази война...Затова ще има и други подобни прояви, като тази на бевшия готвач от "Вагнер".

112

Пижо

преди 9 месеца

Аз не разбирам американските ***. Преди месец реваха: "Ама защо Путин не го наказа", "Ама бил олекнал", "Ама не си бил изпълнил обещанието да го накаже"... Сега реват отново: "Ама защо го наказа?", "Ама защо така".... Няма угодия на козяците!! Ако някой е забравил да припомня извадка от речта на Путин по телевизията: "Отговорът ще бъде брутален!" Съвсем ясно го каза! Друг е въпросът какъв *** може да качи на един самолет цялото си ръководство...

111

КГБ 2

преди 9 месеца

На всяко едно толкова високо политическо и военно ниво - Предателите се използват умно. И после се елиминират! И не само в Русия. И в Китай. Навсякъде! Просто в Западна Европа го замазват много по - здраво чрез добре платени медии и журналисти! Пример : Как мислите Кралското Семейство щеше да допусне Даяна , която роди двамата принца и бъдещи евентуални Крале. Освен да се разведе с Чарлз , да роди наследник на човек от Арабски произход - Доди Ал Файед?!?! Веднага беше ЕЛИМИНИРАНА!!!!!...

110

Песков

преди 9 месеца

Ми той в Русия само Медведев е в безопасност - най-вероятно седи в бункера и си жабури развалена водка с крокодил на другия край на масата, а и той нали на Путин му трябва някой да му задоволява сексуалните нужди в бункера.

109

агент

преди 9 месеца

Защо англосаксонските троове не са забелязали колко шефа с фамилията Вагнер има в Голдман Сак

108

Анонимен

преди 9 месеца

сащ тази гоздина удвоиха покупките на руски уран - горе доле за милиард до сега - та да има ядрено гориво за индианците от българия на които ще го продадат на петорна цена за да са независими от русия- аа и още 5 страни влизат в брикс- саудитска арабия, ОАЕ, египет , иран и аржентина - някои да ви го е казал - чакайте грозев да ви информира

107

Анонимен

преди 9 месеца

мне ... За кого говориш че не те разбирам. Първо научи български тогава пиши по форумите и трракай лайки на поразия.

106

КГБ

преди 9 месеца

Вие какво искате ?!?! Така се Ръководи с "ЖЕЛЯЗНА РЪКА"! Тип - Сталин и Хитлер! Има човек - има проблем... Няма човек - Няма проблем! Хем на Враговете ти им се свива - да не Ви казвам какво! Хем един път Предател... Ще стане и втори, и трети! В тези среди. Особено на такова високо Политическо и Военно НИВО - Предателствата НЕ се търпят и предателите се елиминират!!!!! Защото следващата "жертва" на даден предател може да си ти , самият! Не си играят "игрички"! Та затова - Какво се чудите?!?!

105

До 112

преди 9 месеца

Без корупция армията нема да му пази гърба на педя човека от кремъл

104

Анонимен

преди 9 месеца

Преди година разчиства всички корумпирани, които доведоха армията до такъв резил заради корупция, ред е на предателите...