30

42

преди 9 месеца

До Анонимен25-ти, даже нямаше да ходим с фесове и потури. Щяха по разни парламенти да приемат някакви декларации за годишнината от геноцида на българите, както за геноцида на арменците. С една разлика - част от арменците са живели не в границите на турската, а на руската империя, затова още има арменска нация. А Раковски, Левски, Ботев и Априлското въстание са национални мъченици, но ефективно са нямали успех.

29

До 26

преди 9 месеца

Каква война се завръща бе кравар ? Укропитеците вече водят партизански, диверсионни терорестични акции с дронове ли ще побеждават Русия бе кравар ?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Да видят руснаците че путин ги вкара във война Имаше един клип преди месец Руснак снима от прозореца на апартамента си как край блока им в Москва минава украински дрон и вика - Давай да се махаме от тука ... Лесно приемат войната руснаците щом е далеч от тях

27

Анонимен

преди 9 месеца

Нали укрите беха нато светици и щяха да удрят само по армията.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Чудесна новина! На руските диващииини това е начина за отговор!

25

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 25 И как завърши Априлското въстание? А, и кой позволи Левски да бъде обесен, при условие, че османската власт дава възможност (заведен е със символична охрана) да бъде освободен? И има ли подпис на българин под смърната му присъда? Та пробвай пак да кажеш какъв народ сме!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Защо сега в БГ се ползват всякакви пропагандни канали за да се размие това че Русия е агресор!? Ползват се и всякви исторически лъжи, че ако не са били те и досега ще щели да ходим с фесове и потури! Ние нямаме Левски, Ботев,Бенковси, Раковски, Априлско въстание, ние сме най тъпия народ на света!!!

23

Тия

преди 9 месеца

укри си го търсят от ден на ден. Ще има както е тръгнало удар с тактическо ядрено оръжие. И нито американци нито мексиканци ще им помогнат.

22

Хяйа

преди 9 месеца

Очевидно никой не вярва вече в Украйна, върнат я на изкуствено дишане иначе отдавна да е умряла

21

do 19 джо

преди 9 месеца

Грешиш, тоя който натвори това седи скрит в бункера, защото света му идва тесен.

20

Мда

преди 9 месеца

Бившият главнокомандващ Сухопътните войски на Полша :"Като сериозен проблем той определя бягството на огромен брой хора от конфликта, както и липсата на условия за завръщането на милиони украинци в страната. В същото време Скшипчак изразява надежда, че войната ще приключи, преди всички, които умеят да носят оръжие, да бъдат избити на фронта"

19

До 14

преди 9 месеца

Малко ли Украински градове сринаха със земята мирните Руснаци? Какво искате още? Сега започва шоуто, от тука на татък руснаците ще живеят като украинците през последната година и половина в постоянно очакване че я дрон я ракета може да им падне на главата.

18

джо

преди 9 месеца

До тъжно Много сте загрижени за народа напоследък, а наркомана дето обиколи света да се снима за реклама кога ще плаща за всичко което натвори????

17

Анонимен

преди 9 месеца

Мдя, скоро ще настъпи момент, в който Укрия ще капитулира безусловно.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците направиха война и ще воюват, сами си я пожелаха. Със сигурност има партизански групи, които се саморганизират и правят саботажи. Едно време, когато е имало атентати във фашистка Германия, едва ли на някой му е било тъжно.

15

Мдя

преди 9 месеца

Това е бившият главнокомандващ на полските сухопътни войски , едва ли има симпатии към Русия но е поредният трезвен глас !

14

...

преди 9 месеца

Нагли терористи! Не ги е срам така да удрят по блатная! Само Русия има право да бомбардира градове и села!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Докато не изпържат поне един голям укропски град,тия проошляци няма да се кротнат!Имам чувството,че точно към това се стремят,те и техните господари!

12

Мдя

преди 9 месеца

Полският генерал Валдемар Скшипчак не вярва в перспективата за продължителна война в Украйна, тъй като сериозната икономическа криза в страната се задълбочава все повече и без финансова помощ от Запада тя изобщо няма да оцелее. В статия за изданието Wprost той призовава политиците да търсят мирно решение, приемливо и за двете страни.Скшипчак е уверен, че и Украйна, и Русия са изтощени от конфликта, така че при всички положения ще настъпи момент, в който и двете страни ще бъдат принудени да тър

11

Анонимен

преди 9 месеца

Пентагонът обвини Русия, че пречи на Starlink да си върши работата в Украйна.