43

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименДнес публикуваха видео как бива унищожена аналоговнет система ПВО С-400. Както знаем тя е страхотна и много по-добра от Петриът. Затова украински дрон необезпокоявано си снима цялата атака.Линк?

42

Анонимен

преди 8 месеца

Имаше един американски филм за ВСВ. В Германия засякоха техния шпионин като палеше цигара от бензинова запалка.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Човекът взе парите и каза - Ще видим

40

Анонимен

преди 8 месеца

Че как тъй? Нали печелим милиарди от продажба на петрол и газ?

39

Аз

преди 8 месеца

Добре дошли в Русия.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Хотели как лучше, получилось как всегда :)

37

Анонимен

преди 8 месеца

Вода гази жаден ходи. Това е положението в Русия

36

Анонимен

преди 8 месеца

Морскияг надводен дрон носи от половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят целия руски черноморски флот. Има подводни дизелови дронове, по скъпи, но руските радари не могат да ги засекат. А ако в акциите участват едновременно и десетки въздушни дронове, тогава всяко руско корито Е ПЪТНИК ДО СВЕТИ ПЕТЪР !

35

:)

преди 8 месеца

Невероятно е колко добре са запознати русофилите с вътрешните проблеми на Русия! Имат обяснение за всичко, по-предани са от руснаци !

34

Обърнахте се...

преди 8 месеца

На баби клюкарки пред блока. Жалки сте. А във Владивосток тоалетната хартия поскъпна с 5 копейки -ето ви материал, за да не виждаме агопията на Украйна

33

Орк Пyтлерас

преди 8 месеца

До Кравар Евроатлантик Русофилите няма да я разберат тая информация, липсва им елементарно икономическо образование. ------------ то пък кво ли има за разбиране? Мордор си отива.

32

Чихахах

преди 8 месеца

Казахстан отдавна отсвири вовата и е близък с Китай. Имат си газ и петрол и стандарта им надмина руския отдавна. В Русия работят киргизи и узбеки, но казахи отдавна-не. Руснаците изнасят бизнеси в Казахстан, от началото на войната. Градовете им са като витрини на луксозни магазини, сравнени с руските.

31

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен 28 Освен това трябва да се отбележи че Юли - Август са месеците през които руските НПЗ си правят техническото обслужване и не произвеждат реално горива. Кара се само на запаси натрупани преди това. Но част от тези запаси са пратени към СВО Така че не се плашете и не се радвайте ще има дефицит още седмица две и всичко ще се оправи.

30

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Русофилите няма да я разберат тая информация, липсва им елементарно икономическо образование.

29

хм..

преди 8 месеца

Държавата-бензиностанция е без ...бензин ! Останаха и само ракетите, но и те са на изчерпване..

28

Шибан народ

преди 8 месеца

A американците правят и невъзможното да спасят тази държава от пълен разпад, затова не дават на украинците каквото искат за бърза и тотална победа. Какъв парадокс ! Русофилите мразят Америка и в червата, а Байдън пази Русия от разпад...

27

Анонимен

преди 8 месеца

Днес публикуваха видео как бива унищожена аналоговнет система ПВО С-400. Както знаем тя е страхотна и много по-добра от Петриът. Затова украински дрон необезпокоявано си снима цялата атака.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Русия няма проблем с горивото. Забележете, че има проблем в Астраханска, Волгоградска области, както и в Калмикия. Тези региони граничат с Казахстан, в който се наблюдава истинска криза за гориво. Казахите масово изкупуват горивото от бензиностанцийте край границата.

25

бай Ставри

преди 8 месеца

Това ги прави по-силни! Като санкциите. Като свърши бензина, ще са на-силни

24

М така ще е

преди 8 месеца

Бензиностанцията с ракети вече е без бензин и без ракети. Изтърбушена и ошушкана. Тези са вода газиш, жаден ходиш откакто ги има. Горките свестни хора търсят да се махнат всячески. При нас идват доста да работят вече.