24

Анонимен

преди 9 месеца

До до 8Не говоря за тези, дето смятат, че пешеходните пътеки са място за пикник. Вчера на Йерусалим в София, бичмето си спряло дъртия мощен мерцедес напреко на тротоара. Даде на заден пред мен за да си слезе на платното ще ме сгази. И с *** газ мина на "чисто"червено на светофара на локалното. Къде е дупката? Нито гума съм пукал, нито съм пипал окачване!!?? Чисто нов път залян с масло от"каруци". Фургона с крен на потъващ кораб. Какви пътища очаквате?

23

HeinrichHimmler

преди 9 месеца

А нещо да се обели за липсата на маркировка. За кратерите навсякъде по пътя. За 50те нюанса сиво от различни по цвят асфалти и настилки, които напрягат допълнително и натоварват окото? За ремонтите на хунтата, които се правят само лятото в най-големия трафик?

22

Анонимен

преди 9 месеца

до 19 - Естествено, аз като тръгна хвълям боб за всяко завойче и всяки милиметър по пътя. Иначе не се качвам в колата. Но това за несъобразената скорост трябва да се забрани да се пише, ако КАТ не описват подробно причината за "несъобразяването" - Познат го удари странично падащ камък - познай какво писаха. После акта падна, но си беше разправия.

21

Да допълня...

преди 9 месеца

До gg 7 Бил ли си в Белгия ? Там всички междуградски пътища са осветени и ТИРовете пътуват само през нощта. Пътищата от самолет се виждат като гирлянди.Но там е стара демокрация и не се имали социализъм.

20

до 7

преди 9 месеца

До gg отговотът на въпроса ти е много лесен-когато българина започне да плаща данъци,на теб оставям да им обясниш какво е това,зщото не са и чували тая дума

19

Коментар

преди 9 месеца

Естествено, значи си карал несъобразено с актуалната пътна обстановка. Шофьорът е длъжен да избягва всяка дупка, да спира ако трябва, ако спука гума да си я смени в аварийната лета ит.н. Ако знака не се вижда, значи няма правилната интуиция да предположи кой знак има зад дървото.

18

Анонимен

преди 9 месеца

А пък аз си мислех, че пътищата са виновни??!

17

Анонимен

преди 9 месеца

До7gg. Е защо ние простите селяни да ви правим пътища. А вие гражданите да пътувате като на Запада. Ще си стойте в "чакалнята" като си стой Б. Б. , Р.Р., Р Офч., К. Н. и други елити.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Много е яко да напишеш акт за несъобразена скорост при положение че катастрофата е причинена от дупка, липса на капак на шахта, липса на маркировка и т.н.

15

Скромно мнение

преди 9 месеца

Прав е Владимир Илиев с констатациите ,които знаем , но няма решение как да стане.Най гадното е че загиват хора без вина , убити от ид-ио-ти на пътя.В последните промени се наказват дори автомобилите на пияни и дрогирани .Защо е този глупост ? Отнемат чужд автомобил на провинил се и втори път го наказват до го заплати. Жестоки наказания за шофьорите ДА , но не пипайте автомобилите. Отнемане на книжката за дълго време или до живот и затвор. Напълно достатъчно.Другото е не работеща глупост.

14

Анонимен

преди 9 месеца

до 8 Ендък - Примерно: Скоро пак писаха за катастрофа около Долни Дъбник. Там пътя от години на някой места има неравности и "клати" рязко. На много места в страната е така. Но предупредитлни знаци - няма. Има много непочистени от пасък завои, отводнителни канали и т.н. Мазни петна по пътя от стари катастрофи. Човешка грешка да са 50-60%. Но КАТ за да не се занимават да описват и за да има по-малко дела срещу държавата и общините - 90% от случаите пишат "Несъобразена с пътната обстановка"

13

Анонимен

преди 9 месеца

Аман от ИЧсперти!!!Проблема е че на неграмотни индивиди се дават книжки.Проблема е че 95% от шАфьорите не владеят возилото. Проблема е че сте проУЗти селяни!!!Ето ви проблемите в три реда!!!

12

Manolov

преди 9 месеца

Услуги за кредитиране на селскостопански и индустриални инвестициитихоокеанската банка предлага финансови услуги в селскостопански и индустриални инвестиции.Ние се стремим да подкрепяме иновативни и печеливши проекти за селскостопанска и индустриална трансформация.Нашите оферти са на разположение от 10 000 евро до сума от 5 000 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно.имейл: pacific-loan.service@ outlook.fr ,Номер на WhatsApp: 0033 745 550 314

11

до 8

преди 9 месеца

Аре точно за пешеходни пътеки да не ми говориш. Две баби, спрели се в началото на пешеходната пътека и си говорят. Ама са стъпили на платното. Спирам, изчаквам, зад мен става тапа. Свирвам, правя им знак с ръка, че ги изчаквам да пресекат. Те ми мятат аристократично да си продължа по пътя, един вид, "не ни прекъсвай разговора". През отворения прозорец и крещя "Дърти мминдили, там ли трябва да си говорите". Те са ужасени от моята ппростащина.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Гледат сериала Бързи и яростни, дето чичо Вин ще се пенсионира с него и въртят гуми глуп ендерите, подражават на Винчо и сие :))) Като прибавим че повечето са или нашмъркани до козирката или пияни, може и двете състояния едновременно, излиза цялата картинка :)))

9

Чл. 20

преди 9 месеца

На практика, този член отменя абсолютно целия правилник. И защото съм им "приключение с несъобразена скорост", питах чеенгето докато ми пишеше акта, калко е съобразената скорост. Според него, и 3 км/ч може да е несъобразена скорост. Да де, ама съда се оказа на друго мнение. Адвоката ми си прибра от ПП КАТ-Русе 500 лева хонорар. А за мен остана изгубеното време. Но си струваше да гледам зачервения от срам полицай в съда.

8

Ендък

преди 9 месеца

До РокоКакви дупки те гонят не разбрах. Път слънце, той изпреварва на завой без видимост. Къде е дупката, че не разбрах. Влиза в с висока скорост в завоя. Или изхвърча и се забива в нещо около пътя, или удря насрещния. Къде е дупката? Дрогиран, пиян помита 5-6 паркирани коли. Къде е дупкта? Влиза с 2-3 пъти по-висока скорост от разрешената на кръгово. Къде е дупката? На пешеходна пътека помита намиращите се там. Къде е дупката? У главата естествено!

7

gg

преди 9 месеца

До От ЮАР: Живял съм и съм пътувал в много страни, включително и такива от третия свят, но дори на места като Северна Африка, Централна Америка и Азия не видях такива окаяни пътища като нашите. В Малайзия например имат напълно осветени магистрали в продължение на стотици километри. Та, въпроса е не кога ще стигнем Запада, а кога ще стигнем третия свят.

6

Роко

преди 9 месеца

Не заради човешка грешка, а заради дупките на пътя и по този начин се навлиза в насрещното, без да имаш видимост

5

gg

преди 9 месеца

Да мислим и за другите. Колко много проблеми би разрешило това...