23

Анонимен

преди 9 месеца

17- 2020Г ЕДИН ЮМРУК КАЗА МУТРИ ВЪН И СЕ ПОЕХА ЕДНИ ПЛАТЕНИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ/СЪЗДАДЕНИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- ОТДЕЛ НА КРЕМЪЛСКИТЕ СЛУЖБИ,НАЗНАЧЕНИ МИЛИОНЕРИ, ОБРАЛИ НАРОДА СИ- ФЕВР 1997Г- ЗАПЛАТА 12.38Л/ ПРОТЕСТИ- НАЧИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ И ЕДНИ АВТОБУСИ С ПЕНСИОНЕРИ НЕДОВОЛНИ ОТ ГЕРБ А В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ, НА ПРОТЕСТИТЕ МЯТКАХА ЗНАМЕНА С МАРАТОНКИ НАЙК, НО НЕДОВОЛНИ, А ОТ ГАДЕФ ДУВОЛНИ- ТАКА ЧЕ ОЛИГАРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ, НИЕ СМЕ НА ПЛОЩАДА, ДЪРЖАВАТА ПЕЧЕЛИ ОТ ПОТРЕБЛЕНИЕТО

22

До 17

преди 9 месеца

50 хиляди Ти шегуваш ли се 4 пъти по толкова се опитват да се доберът до Европа по 700 на лодка и по странно то е че никой от тези не иска да ходи във Русия ако можеш да обясниш това

21

Копейкино злато

преди 9 месеца

Копейки, ставате смешни с това злато. Като от 1001 арабски нощи. Престанете да лъжете хората, които могат с един клик да видят къде има залежи на петрол, газ и злато. Арабите са наказани откъм климат, но освен петрола имат и метали вкл злато. Нашата държава има хубав климат, природа и може да печели от земеделие, от туризъм, ако имаме малко акъл. Но вашите лъжи са като на Ердоан, който всяка година намира газови залежи. Да се чудиш защо още внасят пр Русия, Иран и Азербайджан. Така и златото ви

20

Зозо

преди 9 месеца

До Сина .... Какво злато добива САЩ в България бре, фантазьор? Жалки копейки.

19

Генчо африкански

преди 9 месеца

Този смешнник Генчо африкански нали плашеше Полша и другият клоун лукашенката. Сега излиза, че са го пратили в 9-та глуха африканска. Да внимава, защото там няма да го арестуват. Да не се оглежда като лалугер в пустошта с тази пушка. Там направо ще му влачат вътрешностите по улицата, и ще го сварят в някой казан за някой техен ритуал.

18

Анонимен

преди 9 месеца

17, след като в Нигер 50 хиляди се записаха доброволци за защита на държавата си от колонизаторите и развяват руски знамена, групировката ECOWAS обяви, че е съгласувала дата за инвазията в Нигер. Сега ги чакаме да си отворят устите след този клип на Пригожин. Ще посмеят ли да нападнат Нигер?

17

Сина

преди 9 месеца

Нима сащ не са натрупали богатства от незаконното добиване на злато в България?!?

16

Зозо

преди 9 месеца

Алоуу, да не стане като в Сирия? Като ги избамкаха с Томахавките и ги изпариха? Их там нет :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 9 месеца

Днес "Вагнер" помага на Африка да се освободи от неоколониализма, а утре очаквайте "Вагнер" в Латинска Америка.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Нямате си хал хабер,какво се случва в Африка.В Нигер 50 хиляди се записаха доброволци,за защита на държавата си от колонизаторите и развяват руски знамена.Само си дращите ,каквото сте чули от "правилните"медии.

13

Зозо

преди 9 месеца

Хахааа, големи асвабадители бре :)))))))))) Правят преврат и слагат марионетно правителство - познато, а? Започват да грабят ресурси веднага. Ай сиктир!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Така значи. Ше правил африка свободна? А иначе само хамериканците се мешяли навсякъде...

11

Анонимен

преди 9 месеца

Вагнер отдавна си действат в Африка, много преди т.нар. бунт на Пригожин. Те са в Африка даже преди Русия да започне СВО срещу Украйна.

10

Температурата е +50

преди 9 месеца

и понеже Температурата е +50 за това си с яке .... нещо за глобалното затопляне няма ли да кажеш

9

Зозо

преди 9 месеца

Хахахааа, вече африканци ли ще вербуват? Да не свършиха затворниците? Ама те африканците в украинската зима не виреят бре :)))))))))))))) Нeщacтници руски.

8

Тъй, де!

преди 9 месеца

Заточен в Африка!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин ще бъде нает от тези които ще направят следващия, надявам се успешен опит за преврат... Всички руснаци в Русия, освен фашистите около дъртото и просто джyдже губят от тази война....

6

Анонимен

преди 9 месеца

ПРИГОЖИН- ПОСОЧЕН ЗА "ВРАГ" НА БАЩИЦАТА САМО ЧЕ ТАКИВА ГИ ИЗТРЕБВАТ КАТО ***- ПАДАТ ОТ ТЕРАСА ДО КАТО ПУШАТ, ПАДАТ ПО СТЪЛБИТЕ, ИЗЧЕЗВАТ БЕЗСЛЕДНО, ХВАЩАТ ДРЪЖКА НА ВРАТА, А ПОСЛЕ ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО ИМ СЕ РАЗПАДА, ЛЕТЯТ В САМОЛЕТ И СА ЖИВИ СМЪРТНИЦИ, ОСЪДЕНИ НА ЗАТВОР....ОБАЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ПРИГОЖИН Е ВИДЕН ОПОНЕНТ, ДАЖЕ СЕ БУНТУВА- ТИ ДА ВИДИШ- А КОЙ ОТРОВИ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, КОЙТО ЯВНО НЕЩО Е СТЪПИЛ НА КРИВО, А КОЙ ИЗТРЕБИ 32 000 000 В ГУЛАГ ЩОТО НЕ СЪГЛАСНИ СЪС СТАЛИН, НО ПРИГОЖИН СЕ БУНТУВА...

5

Анонимен

преди 9 месеца

Тагарев в Украйна: Още през есента ви даваме 100 БТР-а, само да гласува парламента.Той явно си живее в Украйна .Раздава си държава на собственост,на ляво и на дясно.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Свобода за Африка !Да се махат,Америка ,Франция и Англия!Стига робство за хората!