105

Анонимен

преди 10 месеца

До Светът срещу Русия Да, знаем как завърши. Украйна от индустриална сика се превърна в Гето!

104

Ц

преди 10 месеца

Ще стане Мир само ако се избере ново правителство в Украйна. Иначе преговорите са Невъзможни. А то ще стане, когато реши Сащ - със или без Байдън.

103

Светът срещу Русия

преди 10 месеца

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

102

Абе

преди 10 месеца

До Анонимен 108 Украйна НЕ е в НАТО. А НАТО НЕ Е във война с Русия. Като НЕ ти харесва - Чемодан, Вокзал, Киев и от там на фронта.

101

Деди

преди 10 месеца

Такъв "експерт" това може да предвиди. Ама с какъв край ще завърши патакламата, не казва! Добре, ще му "помогна" на "експерта" - с фатален край за Укропия!

100

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ няма да изпуснат такъв голям екземпляр клъвнал на гола кука , те си знаят работата , кепчето е приготвено.

99

Български експерт

преди 10 месеца

Аз прогнозирам войната ще продължи до 2045 г

98

Анонимен

преди 10 месеца

Коментарите са пълни с национални предатели. Алоу. България е в НАТО, а не е руска губерня. Ако искате да сте с русия хващайте си търкиш еърлайнс през Истанбул и си ходете в руската фашистка държава. Тази война продължава, защото западът не е решил да се заеме сериозно. русия харчи една трета от държавния си бюджет за тази война, а НАТО все още са на мирновременна икономика и дават на Украйна някакви трохи колкото да има гавра с руснаците.

97

Реймънд Чандлър

преди 10 месеца

Една сутрин агент Мълдър от ЦРУ се събуди Мъртъв с прерязана артерия. Срезът беше извършен със счупена неизмита чиния.

96

Витанов

преди 10 месеца

Явно са изчислили че тогава ще свършат украинските войници.

95

Анонимен

преди 10 месеца

то си е ясно, че Русия без Украйна е нищо. затова или ще си я вземат или ще измрат.на времето и северните щати не допуснаха на южнитге да се отцепят, че сега не е ясно кой щеше да ни води в бъдещето.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Укрия приключва, дори на най-върлите западни пропагандатори им е ясно че това е неизбежно.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Ще продължи ако и немските фашисти отидат да воюват поне година там, като е ясно, че и те ще са консуматив :D

92

Русия потъва

преди 10 месеца

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого

91

Решението

преди 10 месеца

И последно.... на Русия не са и нужни територии.... и войната ще спре в най добрия случай когато реши Путин и то при решение на два основни въпроса със запада... ПЪРВО... НАТЮ да спре да пре0при-пикава оградата на мечката и ВТОРО... Укрия, или каквото е останало от нея, да не влиза в никакви агресивни блокове като НАТЮ!!! А въпроса с руското население и населяваните от тях територии ще подлежи на уточнение с референдум!!!

90

Решението

преди 10 месеца

Не разбрахте ли, че с ракети, самолети и танкове няма да стане? Ако искате мир, седнете на масата и говорете. Няма война, която да не е завършила с преговори, а колкото по рано се проведат толкова по малко жертви и разрушения ще има!!!За спиране на войната е нужен незабавен МИР и има две решения: 1.БЪРЗО решение ... Зеленчука вдига белия байряк и се моли за мирни преговори с ограничени последствия. 2.БАВНО решение... варене на жива жаба на бавен огън т.е. наливане на масло в огъня(джепанета), изчакване последния 0краинец да се яви при Спасителя бай Св Пешко и се отива на безусловна к

89

Анонимен

преди 10 месеца

Много личи, че този военен експерт е на заплата при путин.

88

Ц

преди 10 месеца

Вермахтът няма да издържи толкова дълго!

87

Анонимен

преди 10 месеца

Войната приключва до седмици, като се срине рублата и всички рубладжии ще станат просяци!

86

Русия е Велика8

преди 10 месеца

Агония а не победа ги чака Окрайни.Омръзна ми с тази война.150 милионна държава ,втора в цял свят военна сила ще загуби войната.Година и полвина се наслушахме на какви ли не глупости.