98

Токмаков

преди 9 месеца

Ами преместете го. Не му е мястото там. Не е ли гавра с паметта на Митрополит Методи Кусев с когото комунистите са се гаврили някога.

97

Анонимен

преди 9 месеца

Така е, ръцете на руските войски окупатори са изцапани в кръв буквално. Ето това е вече произведение на изкуството!

96

Ол айс он ми

преди 9 месеца

Всички комунисти на съд, България поема по европейски път! Всички комунисти на съд, България поема по национален път!

95

От Зарата

преди 9 месеца

Ей,ще ви счупим ръцете,продажници мръсни.Да не сте ни пипнали паметниците.Хубаво си мислете,със заралии не се е****,че ще ви вкараме под жълтите павета

94

До 107

преди 9 месеца

Наистина ли сравняваш грозните съветски отпадъци със световни шедьоври на изкуството и наистина ли претендираш за култура???

93

Анонимен

преди 9 месеца

американците плащат

92

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 98 Всеки паметник е произведение на изкуството, това че ти не го разбираш и не го оценяваш само защото си на друго мнение по някакви причини не създава липса на култура в другите, всъщност липсата на култура е в теб. Точно в днешно време разни които освен да заливат с боя нещо и техните поддръжници не задържат вода както се казва. Същата работа като полуголите феминистки заради които докараха джендърството и сега всички жени в спорта, съблекалните и тоалетните са засегнати.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Eeeйй, имaлo oщe бygни люge!

90

До 104

преди 9 месеца

Ти не принадлежиш на тази държава, така че си взимай парцалите и марш към Раша.

89

българина

преди 9 месеца

ами искат си клането хората като през 1875, българите са най прозззто племе на континента, срам ме е, че съм се родил тук, това е проклятие

88

Анонимен

преди 9 месеца

Браво!Всеки манумент на окупатора да бъде натрошен и премахнат.

87

Бончо

преди 9 месеца

Простащината не познава граници! На ви слободия!

86

Анонимен

преди 9 месеца

Браво! А това да сравняваш "Колизуема" или "Мона Лиза" с грозните соц монументи показва потресаваща липса на култура.

85

Нищо чудно

преди 9 месеца

И в Италия се драскат куртурни паметници, картини се заливат с боя в галериите. Вандализъм какъвто от векове не е имало, е залял света.

84

Комуне

преди 9 месеца

Във всеки град на България,комунистите направиха по един паметник на съветската армия-окупатор.Няма такъв позор.... в самата Русия са по малко!!!

83

Алтерниращ веганист

преди 9 месеца

"в каква степен са податливи на пропаганда" Колко е податлив масовия български cеляндур е добре известно и се експлоатира от много години. Ярки примери са антивакс кампаниите прокарани в момента когато българия не допусна крадения спутиник, после хибридките свързани с македония, "евроrейския съюз", подготовката на руската инвазия в украйна "украинските нацисти", "българинът йордан кацаров изгорен жив в одеса", а още от деветдесетте "святата пророчица" дето българия ке пребъде с майка русия...

82

Анонимен

преди 9 месеца

Белград е бомбардиран много скоро от краварите и НАТО! Сърбите няма да го забравят за разлика от нас! Ние им издигнахме паметник за бомбардировката над София! Кой е луд питам?

81

Фитьо

преди 9 месеца

В съветската армия е имало и близо една пета украинци и една пета неруснаци - грузинци,молдовци,беларуси,таджики,дагестанци,чеченци,Узбекистан и и десетина още народности,а главнокомандващ е грузинец.Без тази армия е твърде вероятно вместо евро да имаше райсмарка и да няма ЕС.Тъй да че чия памет се осквернява - на Путинова Русия или на смазалите нацистите,които са смятали,че славянинът трябва само да може да брои до сто.

80

Анонимен

преди 9 месеца

националсоциализмът и болшевикокомунизмът са двете страни на една и съща монета.

79

Мюмюн

преди 9 месеца

Малииии