289

КАП. ПЕТКО ВОЙВОДА

преди 9 месеца

ЗАЩО ДА ОБИЧАМЕ 3 МАРТ? ЗАЩОТО РУСИЯ НИ ГО Е ЗАВРЯЛА ДЪЛБОКО НА ТАЗИ ДАТА ЛИ?

288

Анонимен

преди 9 месеца

До Българин - прав му път на президента, щом даже и ти признаваш, че е пътник.

287

Анонимен

преди 9 месеца

Само неудачници с робско самосъзнание могат да мразят 3 март

286

Анонимен

преди 9 месеца

И един друг политически труп си сплотява електората на исторически връх в същата част на планината. И нейният електорат кажи-речи остана колкото се събира на върха. И тя има точно толков общо с историята на Бузлуджа, колкото ти с Шипка...

285

атлантик=комунист

преди 9 месеца

Евроатлантизма е секта, стойте далеч

284

Анонимен

преди 9 месеца

Защо на Шипка няма украински ,финландски и румънски знамена ?????

283

Безпартиино сираче .

преди 9 месеца

До Долу Радеффф 305 Кой да го махне ? Това е наша работа, на избирателите. Два пъти настъпихме мотиката.

282

Анонимен

преди 9 месеца

Има книга Измамата Сан-Стефано. Но кой чете в днешно време. Базира се на публично достъпните дневници на граф Игнатиев.

281

Радев е комунист,

преди 9 месеца

лансиран от Кремъл, за да смучат руските компании от България до безкрайност. Така България финансира Москва и войната в Украйна.

280

Иван Вазов

преди 9 месеца

Ще си просна зеления чорап на лоста за коремни

279

Конституция

преди 9 месеца

То Радев е и единственият политик на висок пост, който спазва Конституцията и законите, а точно престъпниците им го обвиняват в нарушаването им :D И САМО ТОЙ гледа БЪЛГАРСКИЯ интерес и опитва да го прокара сред чуждите, за разлика от останалите, които сляпо защитават чуждите интереси и директно изпълняват заповеди на чужди държави (казаха си го в записа). И на изток, и на запад, и на север, и на юг не ни мислят доброто, а гледат себе си. САМО НИЕ можем да гледаме за нас си.

278

Анонимен

преди 9 месеца

Правете партия с професор Витанов и други порядъчно българи и провеждайте нацията!!!!

277

До 257

преди 9 месеца

Божеее, толкова робска психика не е нормално . Сам а искаш Путин да ти нахлузи хомота . Затова ли милиони руснаци бягат на запад и не само те . Погледни къде се развитите държави и къде хората живеят нормално . Луд/а за връзване си . Марш към Русия да се радваш на джуджето . Ние сме свободни хора.

276

До Анонимен 296

преди 9 месеца

До Анонимен 296 - "Радев едно говори, друго върши." ----- Радев може би е единственият действащ политик, който ПРАВИ това, което говори. Допускал е грешки, не тези, които му приписват обаче и ги оправя САМ. Хората не са глупави - именно за това е най-одобрявания политик. Всички останали-партии, политици и т.н. казват, обещават, даже се кълнат в нещо, а правят точно обратното. След това вкарват целия арсенал на манипулация и пропаганда да замажат. Гледай филма "V като Вендета"-доста актуален ;)

275

Рундьо

преди 9 месеца

... има доста злоба между зъбите.

274

Анонимен

преди 9 месеца

"По делата им ще ги познаете". Радев едно говори, друго върши. Иначе хубава реч.

273

бай работник

преди 9 месеца

Що да не клекнем на Шорош и да затрием цялата Българска история. Предполгам че ако не бяха Руснаци щяха да дойдат от някоя Американска фондация да ни спасят от Османците и да ни покажат топлата вода и демокрацията...

272

Не се напъвайте

преди 9 месеца

Тр*лове на сглобкаджиите-не се напъвайте-ако много силно се напъва човек...нищо хубаво не излиза :D :D :D Всичките ви методи са ясни: 1. Отричай това, което Е; 2. Наричай нещата с ПРОТИВОПОЛОЖНИТЕ имена (войната-мир, узурпирането на власт-демокрация, разграждането и овладяването-реформа и т.н.); 3. За каквото и да те хванат на тясно, говори за Русия; 4. Носи от 100 кладенеца вода; 5. Измисляй си; 6. Повтаряй напоително навсякъде. Е, Българите не се връзват и мислят това, което изказа Президентът

271

Анонимен

преди 9 месеца

'' Радев от Шипка '' .......................................... много отдавна обяснявам, че България ще се освободи от комунизма, едва когато младите дойдат на власт ... тези които са учили в Харвард, а не в москва. Сега това започва да се случва и хвърчат червени сълзи и сополи ... в това е цялата драма - поколението на Радев не искат да осъзнаят че живота им е минал напразно ... има го разбира се и фактoра руско посолство.

270

Румен коремното

преди 9 месеца

Путин възхитен от Радев по начина който брани Руските интереси !