73

Хааа ха ха

преди 10 месеца

Тя Украйна я няма вече, каква гаранция от тези амбреажи НАТОвски. Никога тази страна не е съществувала като самостоятелна държава, няма и да съществува. Езикът и също е краден от руския, полския и румънския

72

Хънтър

преди 10 месеца

Володя, казах ти да не посягаш към фентанила, той е за изпращаните на заколение укри!

71

много ми е гот

преди 10 месеца

До просто 78 Както писах в partsala na Prokopi на 2 май 2014 г., Украйна приключи в деня, в който изпепели живи хора в Одеса.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Същите устни гаранции, които САЩ даде на Горбачов, че Нато няма да се разшири и един инч на изток от Германия ли?

69

Хаха

преди 10 месеца

Същите гаранции ли които САЩ и Великобритания дадоха 1994 в Будапещския меморандум ;)?

68

Анонимен

преди 10 месеца

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са загубили голям брой командири. Това разкри генералът от Бундесвера Андреас Марлоу, съобщава Ройтерс.

67

просто

преди 10 месеца

окрайна свърши

66

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски: Украйна направи стъпка напред към това да стане една от най-силните държави в света.Пак се е напасЪъъъл.

65

Анонимен

преди 10 месеца

На моменти Зе"Лю хули по запада и ги укорява, а на моменти казва, че вижда гаранции в тях. Всичко е в зависимост от менталното му здраве и състояние.Гаранциите са само временно нагласяне на пластовете в политиката. Отстрани погледнато в исторически аспект - много пъти са нарушавани договори и гаранции.Доказателства могат да се посочат дори времето на Наполеон и Хитлер. Гаранциите, които Великобритания и Франция дават на Полша, а после е нападението от страна на Германия.Гаранции колкото искате.

64

Анонимен

преди 10 месеца

А кой ще даде гаранции на Русия,че урките след 2-3 години се поокопитят и им дойде сила няма пак да тръгнат да нападат руснаците..

63

Анонимен

преди 10 месеца

като удари 2 линии може да види каквото си поиска

62

АнонимеН

преди 10 месеца

БАЙДЪН КЛЕКНА ПРЕД ПУТИН!!! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ФАЩ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ДАВА ОРЪЖИЕ И ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ НАЙ-МАЛКО ДО КРАЯ НА 2024-ТА А АКО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ И ПОВЕЧЕ! НО БАЙДЪН КЛЕКНА ПРЕД ПУТИН , ЗАЩОТО ЛИЧНО Е НАРЕДИЛ ГОВОРИТЕЛЯ НА НАТО ДА ГОВОРИ , ЧЕ УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ В ЗАМЯНА НА ЧЛЕНСТВО В НАТО И ЕС. ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОЩЕ МНОГО ПУТИНИСТИ НО БАЙДЪН Е ВЕЧЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПУТИН ТОВА Е!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Американското разузнаване излезе със заключение че украинците няма да постигнат целите на настъплението.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Западът излъга Горбачов, че НАТО няма да се разраства на изток и СССР изтегли от ГДР над 300 000 войници, за да се случи обединението на ФРГ и ГДР. Меркел излъга Русия за Минските споразумения. Те са имали за цел само да спечелят време за превъоръжаване на Украйна. Западът заобикаля споразумения и подтиква лидери на други държави да заобикалят санкциите. Дори един Кирчо ви каза: "Урсула ми каза да заобиколим правилата". Лъжите им нямат граници.

59

Анонимен

преди 10 месеца

С милиарди американска/натовска помощ и оръжия, покрайна подари на слабата Русия площ, колкото Португалия.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Като се замисли човек, има две неща, заради които Западът ще се претрепе да дава гаранции. Едното е Чернобил, като хранилище на ядрени отпадъци, което ще бъде необходимо още десетки години, а другото е пшеницата, която може да бъде обработена по подходящ начин и изтъргувана с посредници към африканските държави. Засега, това се вижда от новините, като предпоставка да бъдат давани гаранции почти завинаги.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Шибaй самара, да се сеща магарето. Ритай, Мечо в зъбите.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Няма такава "перемога", която да не се обърнала в "зрада". Такава е актуалната аксиома в последните дни от съществуването на киевския режим.

55

Тед

преди 10 месеца

Защо се стеснявате да напишите, че България също се е присъединила към тази Деларация?

54

Анонимен

преди 10 месеца

Рита ли Мечо в зъбите?