107

Дядката

преди 10 месеца

А колко са откраднали със сина си , чет нямат!Пропаднал политик!И нашите са такива , първо за джоба си , за народа , ако остане!

106

Анонимен

преди 10 месеца

От Мауи няма ресто за синчето му, какво толкова не разбирате?

105

Анонимен

преди 10 месеца

Българските жени са мързеливи, а и в леглото са с оценка от кръгла нула до горе-долу. Общо взето за нищо не стават. Лашкал съм и украинки и полякини. Язък, че са толкова хвалени, но са си пълен брак. Жена ми е рускиня и съм много доволен. Живея си като цар.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Лукашенко: "Цетровете за приемане на решенията им ги знаем по координати до последния милиметър". Кой ще гори първи, а? )))

103

Анонимен

преди 10 месеца

Япония излива радиоактивни води от гръмналата централа Фукушима. Тихия океан да не е частна канализация на Япония?! Тихия океан може да е частна канализация само на кл0аката кравария!!!

102

Анонимен

преди 10 месеца

Немското издание Билд пише: В град Хановер се предвижда откриването на "стаи за сексуални игри" в детските градини. Управниците считат, че децaта са заинтересовани от изучаване на телата си и телата на връсниците си. Вие изобщо можете ли да проумеете, че ние се намираме в съюз с крайно извратени хора?

101

Мда

преди 10 месеца

Какъв автомобил караш бе проруски тарикат?

100

Анонимен

преди 10 месеца

Социалната система на запада се разпада. Там се напълниха с емигранти, от които 90% не работят нищо и чакат само на соца. Вече хората не могат да живеят охолно като преди и както макрон каза: "Вече нищо няма да е като преди. Свиквайте". От друга страна бялото им население прогресивно намалява и застарява. Нямат ресурс да се отърват от авантаджииските емигранти. Бавно и стремително западно геiропейските страни изтичат в канала.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана с американските рейнджъри в Краматорск? Станаха на кайма хахаха.Цялото нато да заповяда. Ще станат и те на кайма. Междувременно натовските фашиски републики полша, литва и латвия спят с Рамперси, защото ядрените ракети и Вагнер са в Беларусь и в опасна близост до тях.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!

97

Ха

преди 10 месеца

руснаците са с дръпнати очи, украйнците са бели типични централно европейци, понял?

96

Муахаха

преди 10 месеца

а Путин какво Точно Оръжие Използва в Мауи - Посейдон ли?! Сградите на Пепел, Колите стопени - с рекички от стопен метал около всяка изгорена кола, а Дърветата си стоят със Зелени Листенца...

95

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Незнам за Китай ама във Варна се напълни с украинки.Такова чудо нямаше и при първата вълна миналата година.Нека идват да оправят малко българската демография.Млади,руси и красиви макар и с промити бандеровски мозъци.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Според нашите kирливи либеrасти, Русия не била взела никакви теротории до този момент. Само територия с големината на БГ. Това нищо ли е? Търпение само лека полека до полската граница, всичко исконно руско ще бъде взето.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото и да дава режима в киев приключва, нацизма и робовладелството нямат бъдеще в 21 век

91

Анонимен

преди 10 месеца

Менталният статус на ЕС, ЕК и нато е под голям въпрос. Неадекватността на тия организации и на подръжниците им у нас е на супер високо ниво.

90

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не виждам голяма разлика между руснак и малоруснак укранец.

89

Динко Денков

преди 10 месеца

Динко Денков съобщава: Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 100 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо не е дала Сащ на Украйна. Просто финансират унищожаването на руската армия. Пък пари се печатат. Освен това Сащ дава само оръжие на Украйна. А това оръжие се купува предимно от американски фирми. Което значи,че тези пари отиват в джобовете на американски милиардери,а не в тези на украинците.