279

питам

преди 10 месеца

На кречеталото мая гащите запалиха ли се ? Ако има някой от лежащите и пикаещи на жълтите павете да им донесат повече бира за препи кване на пожара .

278

Анонимен

преди 10 месеца

До До селянин 305___явно паметниците на Стамболов и Левси не са толкова внушителни, колкото паметника на окупаторите и не се забелязват, не ти ли прилича някак не скритите в земята църкви, когато сме били окупирани от турците?

277

Анонимен

преди 10 месеца

Цесекар съм ,но не мога да не кажа БРАВО ЛЕВСКАРИ.

276

Анонимен

преди 10 месеца

колко им платиха на палаткаджиите от пасоьството?

275

Анонимен

преди 10 месеца

Костя Копейкин е бил забелязан в Бургас да си купува кафяви панталони и маламашка за стъргане на кафяви панталони

274

Пак до 212

преди 10 месеца

Разказах накратко тази история, защото въпросният княжески род отдавна е заявил своите симпатии спрямо българите и винаги е подкрепял българската кауза. Покойната Анна Рошковска беше известен изкуствовед и остави следа в българската наука и изкуствознание. Светла й памет.

273

Мда

преди 10 месеца

Това са наркоманите от "Левски - Запад" . До един дилъри на дрога в Люлин и Обеля , а за 200 лева могат да натрошат костите на човек.Няма такава гнусна *** , точно те правят неизменни проблеми по трибуните и извън стадиона почти при всеки мач. Самите сини фенове гледат да стоят настрана от тия психопати и всеки левскар много добре знае на какво изродщини са способни.

272

До Анонимен 212

преди 10 месеца

Говорим за област, чието име се произнася като "Волъйн", намира се в Южна Литва и е била населена от славянското племе Рошковити. Първите сведения за княжеския род Рошковски - техните предводители - са от времето на Александър Невски. Князете Айвшно и Сировит Рошковити са го подкрепили в битката му срещу рицарите от Тевтонския орден. За съжаление, скоро след *** на княжна Анна Рошковска се помина и синът й, още ерген и не остави наследници. Единствените Рошковски сега са в Аржентина.

271

До селянин 305

преди 10 месеца

Има паметник на Левски на 300 метра от там и на Стамболов пред "Кристал" ...ама селянин който не е стъпвал дори в София откъде би могъл да знае ?!!

270

Анонимен

преди 10 месеца

да сложат паметник на Стамболов или Левски на мястото на тоя позор!

269

Куку

преди 10 месеца

Следващият път цяла София ще излезе пред паметника и всички ще носят малки чукчета и длета.Копейче трии каквото си написал щото и Руското посолство няма да те спаси!

268

Кравар

преди 10 месеца

Още ли не е разкаран тоя нацистки терористичен паметник ?

267

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин е мярна единица за популистко пигмейче.

266

Анонимен

преди 10 месеца

Гъzрожденците цяла годи а заплашват с Белене, тричане. Лични заплахи във фейсбук. Спират прожекция, скачат на жени, сега мрънкат. Що така ве русначета? В.шки. Пазят паметник на руснаци, които са окупирали България. Жалки предателски пл.хове

265

Анонимен

преди 10 месеца

Левскарите си търсят боя май. Не ме интересува каква "последователна позиция" бил имали. Щом нападате възрастни жени, ще имате проблем с мен и с много други.

264

Ванчо

преди 10 месеца

копейкин от Максуда е наел няколко кришнарки и сега скача да ги защитава...

263

Анонимен

преди 10 месеца

След паметника следва да се бутне и НС защото са докарали първо нацистите и после комунистите. Значи освен бутане да се изкопае после един ров. И после политиците да бъдат забранени и професията политик да бъде закрита. Само проблеми правят и на всичко отгоре взимат заплата за да ни крадат.

262

Анонимен

преди 10 месеца

Паметникът на Червената армия, освободила Европа от европейския нацизъм, освободила евреите, ***, славяните, лгбт-тата от Аушвиц.Няма лошо, нали.

261

до хех

преди 10 месеца

Стоян Колев никой не го е пазил и поне излезе мъж като дойде сам, а го биха няколко човека! А какво стана с Любо Делев, който го играеше бияч, а Кюстендилеца го направи сам да си говори! А с Тубата какво стана, дето го играеше поп? А големите ултраси на Левски защо ги биха някакви македонски селяци?

260

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко ще е мнгоо забавно, докато някой не извади оръжие и не стане патаклама ...