44

Iron Maiden

преди 1 година

НЕуважаема другарке Нинова,За какви паметници на нашата история, и за каква памет говорите вие от БСП/БКП!!!За кой ли път трябва да ви се напомни, че така наречената "съветска армия" НЕ Е, НЕ Е, НЕ Е ОСВОБОДИЛА България!!!Трябваше ли заради жалката ви комунистиеска "памет" да запазим статуята на Сталин във Варна, а града все оше да се нарича СТАЛИН!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!!!!Как не ви е срам вие да говорите за памет, жалки прости и долни комунистчета !!!

43

БСП мафия

преди 1 година

БДП е филиал на руската мафия!

42

бутай моча

преди 1 година

Тоя паметник на руския тероризъм е срем за България!

41

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТо и в Германия и в други западни държави има такива паметници, а къщата на Карл Маркс си и я поддържат и е превърната в музей и печелят добри пари от посещения, само в България, са група вандали, които искат само да крадат, рушат и нищо за хората не са построили или създали по време на демокрацията!

40

Анонимен

преди 1 година

Нинова, ходи то тоалетната и не забравяй да пуснеш водата след себе си.

39

До Днес.нх

преди 1 година

Чичко Сорос спира паричките Ви.

38

РЕПЛИКА

преди 1 година

Трябваше цялата агитка да отиде и да ги измете от там

37

до склуптор

преди 1 година

До Скулптор Най добре е да си го монтира в задния си двор.Той е достатъчно голям даже може и да седне на някой пожарникарски маркуч

36

Анонимен

преди 1 година

У Виена също има паметник на червената армия. Но явно там са *** и те не им стигат мозъчни клетки как да го вандалстват

35

типично поведение

преди 1 година

за телектората. съседното заглавие е "жена полива с урина съоръжения в детски парк". ей такива сте всичките - нищо съзидателно, само крясъци, злобни коментари и насилие поради липса на умствен капацитет.

34

сабри

преди 1 година

Нинова , този паметник е построен по заповед от Сталин ! Вие госпожо за що не пратихте сина ви да учи в Русия а го пратихте в САЩ . Сега живее и работи там ! Този паметник символизира нещо което не се е случило и не го искаме ! Не ви искаме и вас , защото работите против България и ще ви дадем на съд !

33

Анонимен

преди 1 година

Корни, моето момиче, ако бяхте оставили хората да го преместят внимателно в музей на социалистическото изкуство (ваш музей, бе, ваш, социалистически), където да ходите да поднасяте китки, щяхте да го запазите за поколенията. А на това място в столицата да се вдигне паметник на хан Аспарух. Той по-малко заслуги ли има към България от Червената армия?

32

Анонимен

преди 1 година

Искат да пазят незаконния строеж ***

31

Анонимен 11

преди 1 година

Каква държава сме,че не може да спре шепа вандали,къде е полицията,къде е жандармерията,такава вандалщина няма никъде,във всички европейски столици има такива паметници,които напомнят,за нечуваните,събития през втората отеч.война,те са паметници,на освобождението,от хитлерофашизма.

30

Анонимен

преди 1 година

Кудкудяк!

29

анонимен

преди 1 година

сега слушах изявление на кмета г-жа Фандъкова, съветвам я спешно да се заеме с хигиената в София, защото може да си поговири с някое правило за неспазване на хигиенни норми. Ако ви етрудно да отриете такива места/ ужасни/ има много доброволци и ще ви ги покажем. Второ , историята на България г-жо кмет е на хората живели и преди нас и никой не ви е упълномощил да я унищожавате

28

Има въпрос

преди 1 година

Как се намериха много повече американски самолети да бомбят София, а за Хавай едва два вертолета и то с мъка

27

Анонимен

преди 1 година

Ми махнете всички паметници. Все нещо няма да ви уйдиса. Да останат само онея на американските летци, които бомбардирали Софи, това ще е идеално

26

Българин

преди 1 година

Осъждаме най-остро насилието и омразата.Съветските окупатори за това са дошли и да назначен своите васали от БКП насила против народната вола като избиват хиляди българи Нинова като говори за история удобно забравя някой важни подробности. .

25

Анонимен

преди 1 година

Какво пазене на незаконен паметник? Вече стоенето му там е извън закона.