33

Анонимен

преди 9 месеца

Политолозите какво работят?

32

Тия дето мълчат

преди 9 месеца

Има един човек дето винаги се появява по тАлавизора да обяснява как той не е виновен за нищо и повтаваря "Аз, Аз, Аз". Стане нещо , той изгрее да се обяснява. Ама сега мълчи. Има нещо тука. Шушнат разни хора , че е много озлобен дето е изгубил властчицата и си го изкарал на Трактора.

31

баба мара

преди 9 месеца

не няма вражда някои му има зъб от години и наи после успя това убииствоняма да бъде разкрито ловджията отдавна е в чужбина и може би не е живоще едно неразкрито за последните 30 години

30

аверите на Боко

преди 9 месеца

От аверите на Боко останаха: Маджо , Таки , Янко Лудия , Маргините , Черепа , Румен Вълка , Ники Цветин - Близнака, Размиг Чакърян - Ами , Митко Джамбов , Демби , Барона , Златко Баретата , Киро Японеца , тимонисите , Росен - Капитана. Някои от тия хора са силни и знаят ,че Боко пак търси кръв щото е отслабнал. Ще падат още глави ,може някоя да се търкулне от Банкя.

29

Мирен гангстер

преди 9 месеца

Няколко часа след убийството на бизнесмена Алексей Петров - новата дефиниция на оксиморон, нещо което не съществува! Малко преди уикенда започвате да ставате весели въпреки необнадеждаващите новини!

28

Анонимен

преди 9 месеца

На всеки му е ясно, че мълчащият поръча Петров. Въпроса в момента дали приятелите му зад граница ще скочат на високо и ще върнат жеста. От няколко дни чета как Петров и Борисов си били простили. Алабала за будали. Борисов е злобен, злопаметен човек и не прощава. Що народ изтрепа с любезната подкрепа на баретите докато беше главсек на МВР. Някой сети ли се че тия украинци дето стреляха Петров с гранатомет ги пуснаха тихомълком, макар че имаха още доста да си полежат. Живеем в гротеска на държава.

27

анонимен

преди 9 месеца

има издадохте се

26

Боко е притиснат

преди 9 месеца

Боко го натиснаха отвън да направи правителство - за да няма правителство на Радев. Не случайно след като стана сглобката САЩ направиха поръчка за 2 милиона (!!!) 155мм снаряда в България - снаряди по натовски стандарт които ще идат за Украйна. Чува се по ъглите ,че Трактора е дал данни за престъпления на Боко по израелски канал - оня израелският експерт който огледа атентата срещу Гешката беше човек на Трактора. По ъглите още се шушука ,че няма кой друг да е поръчителят освен Боко

25

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 24... явно подкрепяте Пеевски и Доган!!!

24

Анти Тяло

преди 9 месеца

изборите тропат на врата , а спонсора пи кафе!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка посткомунистическа страна, трябва да се срамува от своята комунистическа ДС и нейните "момчета за мокри поръчки", от мутрите на прехода, които създаде. Сред които бе и убитият. Радев,ПП,ДБ, върнаха комунистическия кадър в службите.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Само си представете ,какви престъпници ни управляват .От Посолството ги държат с компромати.Падение.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Алексей Петров е създаден и употребяван от комунистите БКП, сетне БСП, от мракобесната ДС, която действа и до днес. Русофил, криминално проявен, за каква наука, за каква политика, кви 5 лв?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Изобщо,само е спонсор на ПП.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Убитият е ярък представител на ъндърграунда, а в записи чухме, как представители на криминала споменават ПП,ДБ, че били "малко ***, но стават..." При това, не е тайна близкото приятелство на бащата, на Кирил Петков, който е деен участник в политиката на ПП,ДБ, с Алексей Петров. Значи, има.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Айде, пуснаха калинка Андреева да замита.

17

Конфликт

преди 9 месеца

Най-явният конфликт на Трактора беше с Боко. И Боко даже не го криеше. Боко искаше да окраде ЛевИнс (схемата е като при Черепа и Бобокови). Сега Боко мълчи, а обикновено на първа линия да се обяснява на репортерките-*** (по негови думи). Мълчи трети ден!!!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ами кЪ мислите,татко Петко е навсякъде.Стара номенклатура.

15

Йончо Тотото

преди 9 месеца

Разликата между криминален субект и мафиот, е че вторият се е впил в държавата в симбиоза. Алексей Петров е мафиот, СИК също е мафиотскта групировка, за разлика от ВИС, която е почти чисто криминална структура.

14

Крими репортерите

преди 9 месеца

Крими репортерите - тия истинските дето са ветерани от 90-те и имат собствени мрежи от информатори - намекват дебело, че поръчителя е Боко. Вижте какво казват Слави Ангелов, Асен Иванов, Стефан Ташев, Анна Заркова, Кирил Борисов и четете между редовете.