211

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците вече знаят, че са обречени да загубят ВСИЧКО в Украйна...

210

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Россия кога премина от "свобода за ЛНР и ДНР" до "ние сме господарите на цялото Черно море"? Я русофилите бързо да кажат за цената на краставицата във Вашингтон!

209

Анонимен

преди 10 месеца

До227.Пак не беше голяма победа за укрите.Руснаците загубиха част от Харковска област но не беше фатално.Макар и ужасна защита укрите даваха жертви 5 към 1.Русия се научи да воюва за тази година и половина,както се научи да воюва и срещу германците през ВСВ.

208

Боби

преди 10 месеца

До Полковник Харков чесно Украинците наритаха Руснаците които бяха буквално на две на три организирали ужасно защитата. За това сега фортификациите построени от РФ се виждат от космоса с невъоръжено око...

207

Зозо

преди 10 месеца

До Боби ... Той Фреди беше болен от СПИН. Пък тоя генерал, путин го уволни за некадърност в Украйна и след някой месец умрял на 57г. Явно е пил чай с новичок.

206

Боби

преди 10 месеца

До Kostas Linke Вчера ли беше Иран демонстрира преносим комплекс нелицезно копие на Корнет който на пехотна пускова установка има 2 ракети изстрелвани през 0,5 сек. Да РФ има таква технология но само на мобилни платформи. Скоро и те ще пуснат своя версия. Просто ти давам пример когато някой намери решение на кой да е проблем(за птурса и КАЗ системи като израелската ТРОФИ) всички веднага го копират... Колко трудно е да завинтиш държач за втора ракета на пехотната пусков установка...

205

Полковник

преди 10 месеца

Фактите говорят че укрите нямат нито една голяма победа срещу руските войски.При Киев не бяха победени а отстъпиха защото условието за мир на Зеленски беше да се изтеглят от Киев.И руснаците бяха излъгани.В Херсон руснаците също не бяха разбити а пак отстъпиха.

204

Анонимен

преди 10 месеца

Русия иска да остави Африка гладна,без жито и зависима от волята на Москва.Навсякъде в която и държава да действа,Русия народите мизерстват.Така е и в България за съжаление,затова сме най-бедни в ЕС.Спъват ни това е истината!

203

Анонимен

преди 10 месеца

До Боби 133, Ти секачи на един танк и сам самичък тръгни в атака срещу два най-модерни западни танкове плюс 8 бронирани машини... Трябва да си наистина герой само за да тръгнеш, не и да се биеш, камо ли да победиш

202

Анонимен

преди 10 месеца

Кратък отговр на колегата дето пише на някакво наречие. Ние повечето бг сме към Русия.

201

Христо

преди 10 месеца

Русия не се опитва ,а тя налага такава блокада.Нато може само да гледа или да хвърли поляци румънци или други във войната понеже вече украинци почти няма.Видяхме силата на натовското оръжия-добре гори. 150 хил руснаци и 50 хил от вагнер заличиха едномилионна армия подготвяна 8 г от нато.Света се разделя и ние отново сме на грешната страна.

200

Анонимен

преди 10 месеца

Укронацягите нищо не са взели от около половин година. Всичките им елитни сили точно тези надъханите обучените нацяги са вече при бандера. Сега пращат необучено, липаво пушечно месо, включително и деца (като старите нацистки схеми). Вече нещата са в положение, че никой не може да ги спаси. С изпращането на оръжие, нато и ес в момента само правят така, че да бъдат унищожени повече и повече хора. И цялото нато да нападне (което е невъзможно), пак нищо няма да стане. Руският враг става на гюбре

199

Боби

преди 10 месеца

До Зозо Що Фреди Меркюри умря на 55 - не избираш от какво и кога ще умреш.

198

Анонимен

преди 10 месеца

Те щели да изоставят украйна на собствената и съдба... Да но тя собствена съдба няма. Ще трябва да се съобразява с другите и за македония се отнася.

197

Анонимен

преди 10 месеца

60 000 живота, 200 танка 2000 бтр-а - завзеха 2 села славните

196

Анонимен

преди 10 месеца

Най-мощната ядрена сила Русия не може да бъде победена! Целият свят може да изгори.....

195

Анонимен

преди 10 месеца

Къде е контранастъплението на укрорайха? До тук виждаме само разбити Хамъри и западни БТР-и от 60-те години на миналия век. Къде е новата натовска техника? Или са им дали само 10 неизправни танка за парлама?Жива сила му е майката, до последния укронацяг и натовски боевик.

194

Анонимен

преди 10 месеца

Времената се промениха и никой няма да го търпи Путин вече!Ще го свалят руснаците съвсем скоро!

193

Анонимен

преди 10 месеца

Тия продължават да игнорират факта че ако на руснаците им писне, за 10 минути точно ще са думнали цяла покрайна

192

Анонимен

преди 10 месеца

Каква слава, каква уSSрайна? Една напълно фалирала изкуствено създадена държава. Добре, че няма да съществува след края на СВО, защото тия не могат да се отплатят до 20 тото им поколение. нато и ес ще пият студена вода и ще чакат парите си от избитите бандеровци.