42

до лъжеца отдолу

преди 10 месеца

Фигурантът се возеше отзад на Ф-16 като куче в каручка...

41

Анонимен

преди 10 месеца

Муахаххаха..украинските фашистки пилоти са такива неандерталци че няма накъде повече. Нашия президент никога не беше пилотирал F-16, a само руски Миг-ове. Най вече Миг-29. Отиде на демонстрация в САЩ когато още беше главнокомандващ въздушните ни сили много преди да стане президент и им скри шапката на краварите с техен F-16 на тази демонстрация. Американски летци го похвалиха, не някой наблюдател.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя от Козяк пак флющи минуси.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе русофили, разбрахме вече, че сте "по-умни" от цялото НАТО и военно ръководство на Украйна... Ха-ха-ха! Само вие сте "наясно" защо Ф-16 няма да помогне на украинците.

38

Христо Христов

преди 10 месеца

След като няма да може да ползва Д-16, какво остава за пълните б'клуци Ф-35?!

37

Христо Христов

преди 10 месеца

Ми оня ден в Ивано-Франковск гръмнаха първата група кандидат-пилоти... Надявам се днес да има добра новина с гръмнати в Херсинска област объучени в британия десантчици.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Фактите са единствено във вреда на русофилите и болестта им. Само болен българин може да мрази страната си и да слугува на чужда такава.За радост най-великите ни национални герои - Левски, Ботев, Раковски, Стамболов и т.н. документирано и научно доказано (за разлика от кремълските опорки) са казали ясно мнението си за зловредната политика на мАсковията спрямо нашата България и за нравите на руснаците...та така, истината е тежка за националните предатели -русофилите, но е кристално ясна.

35

Краварите крадат

преди 10 месеца

Ф-16 вършат работа само за корумпиране и за ограбване на колониални държави като България и Украйна. На нас ни взеха парите и казаха чакайте Ф-16, когато цъфнат налъмите. От Украйна също са си направили сметката краварите какво ще откраднат, за чертежите на Ф-16, които още не са получили, защото уж украинските пилоти не знаели английски. Децата в детската градина знаят английски, а пилоти с висше образование и стаж не знаят - краварски номера.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не е луТ да им даде Фи-16ки. Много са скъпи. И трябват впечатляващи количества, за да има ефект - поне 200-300 бройки. Ако идат 20-30 броя и за един месец са ЧАЛ. Така че укритата да забравят за Фи-16ките... Да си измират по окопите, да дават 45 000 жертви за 5 села с по 10 къщи и да не мрънкат.

33

Бай Дрън :

преди 10 месеца

България също няма да може с използва хартиените Ф-ки тази година,а също и догодина... А може и изобщо да не бъдат принтирани скоро! Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата!

32

Анонимен

преди 10 месеца

? КолкоТъп трябва да е един русофил да твърди, че Украйна не знае защо иска самолети Ф-16, а Запада да не знае защо им ги дава и защо ще им вършат работа...? Ха-ха-ха!

31

Догодина

преди 10 месеца

независимата част на Украйна ще се въоръжава с мигове. До края на годината войната ще свърши с договор, който няма да позволява влизането й в НАТО.

30

До сержант

преди 10 месеца

Не е Тагарев, а предното правителство, и да продадени са но на неназована страна от НАТО, която впоследствие ги дава на Украйна. Продават ги още края на април началото на май миналата година. Плюс няколко бройки Т72 и самоходни гаубици.

29

Бай Дрън

преди 10 месеца

Украйна ще има много самолети скоро. Руски.

28

Кравар мучи на луна

преди 10 месеца

До Анонимен 3 и какво те интересува рублата ве кравар вмирисан, има златно покритие и на руснаците им върши работа. Купувай гривни , най стабилната валута

27

Бай Дрън

преди 10 месеца

На "Армия 2023" се сключила сделка първия ден за 500 млн. Предполага се, че това е или ПВО или самолети. А сега познайте от 3 пъти за кого :) Братята руснаци няма да оставят братята украинци без самолети и ПВО я :)

26

Спойлър алърт!

преди 10 месеца

И догодина няма да може да ги ползва.

25

Сержант

преди 10 месеца

' Тагерв дал 14 самолета' , колко прости и наивни хора има.

24

Бай Дрън

преди 10 месеца

Ф16 е еърполисинг за бананови републики като нашата. Нищо повече. Нито товар може да носи, нито да изнпълнява задачи в тила на противника.

23

Анонимен

преди 10 месеца

И ние имахме големи надежди за тези самолети, че ще се включат в отбраната на въздушното ни пространство, но найсе. Получихме само чертежи.