42

до лъжеца отдолу

преди 1 година

Фигурантът се возеше отзад на Ф-16 като куче в каручка...

41

Анонимен

преди 1 година

Муахаххаха..украинските фашистки пилоти са такива неандерталци че няма накъде повече. Нашия президент никога не беше пилотирал F-16, a само руски Миг-ове. Най вече Миг-29. Отиде на демонстрация в САЩ когато още беше главнокомандващ въздушните ни сили много преди да стане президент и им скри шапката на краварите с техен F-16 на тази демонстрация. Американски летци го похвалиха, не някой наблюдател.

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя от Козяк пак флющи минуси.

39

Анонимен

преди 1 година

Да бе русофили, разбрахме вече, че сте "по-умни" от цялото НАТО и военно ръководство на Украйна... Ха-ха-ха! Само вие сте "наясно" защо Ф-16 няма да помогне на украинците.

38

Христо Христов

преди 1 година

След като няма да може да ползва Д-16, какво остава за пълните б'клуци Ф-35?!

37

Христо Христов

преди 1 година

Ми оня ден в Ивано-Франковск гръмнаха първата група кандидат-пилоти... Надявам се днес да има добра новина с гръмнати в Херсинска област объучени в британия десантчици.

36

Анонимен

преди 1 година

Фактите са единствено във вреда на русофилите и болестта им. Само болен българин може да мрази страната си и да слугува на чужда такава.За радост най-великите ни национални герои - Левски, Ботев, Раковски, Стамболов и т.н. документирано и научно доказано (за разлика от кремълските опорки) са казали ясно мнението си за зловредната политика на мАсковията спрямо нашата България и за нравите на руснаците...та така, истината е тежка за националните предатели -русофилите, но е кристално ясна.

35

Краварите крадат

преди 1 година

Ф-16 вършат работа само за корумпиране и за ограбване на колониални държави като България и Украйна. На нас ни взеха парите и казаха чакайте Ф-16, когато цъфнат налъмите. От Украйна също са си направили сметката краварите какво ще откраднат, за чертежите на Ф-16, които още не са получили, защото уж украинските пилоти не знаели английски. Децата в детската градина знаят английски, а пилоти с висше образование и стаж не знаят - краварски номера.

34

Анонимен

преди 1 година

Никой не е луТ да им даде Фи-16ки. Много са скъпи. И трябват впечатляващи количества, за да има ефект - поне 200-300 бройки. Ако идат 20-30 броя и за един месец са ЧАЛ. Така че укритата да забравят за Фи-16ките... Да си измират по окопите, да дават 45 000 жертви за 5 села с по 10 къщи и да не мрънкат.

33

Бай Дрън :

преди 1 година

България също няма да може с използва хартиените Ф-ки тази година,а също и догодина... А може и изобщо да не бъдат принтирани скоро! Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата!

32

Анонимен

преди 1 година

? КолкоТъп трябва да е един русофил да твърди, че Украйна не знае защо иска самолети Ф-16, а Запада да не знае защо им ги дава и защо ще им вършат работа...? Ха-ха-ха!

31

Догодина

преди 1 година

независимата част на Украйна ще се въоръжава с мигове. До края на годината войната ще свърши с договор, който няма да позволява влизането й в НАТО.

30

До сержант

преди 1 година

Не е Тагарев, а предното правителство, и да продадени са но на неназована страна от НАТО, която впоследствие ги дава на Украйна. Продават ги още края на април началото на май миналата година. Плюс няколко бройки Т72 и самоходни гаубици.

29

Бай Дрън

преди 1 година

Украйна ще има много самолети скоро. Руски.

28

Кравар мучи на луна

преди 1 година

До Анонимен 3 и какво те интересува рублата ве кравар вмирисан, има златно покритие и на руснаците им върши работа. Купувай гривни , най стабилната валута

27

Бай Дрън

преди 1 година

На "Армия 2023" се сключила сделка първия ден за 500 млн. Предполага се, че това е или ПВО или самолети. А сега познайте от 3 пъти за кого :) Братята руснаци няма да оставят братята украинци без самолети и ПВО я :)

26

Спойлър алърт!

преди 1 година

И догодина няма да може да ги ползва.

25

Сержант

преди 1 година

' Тагерв дал 14 самолета' , колко прости и наивни хора има.

24

Бай Дрън

преди 1 година

Ф16 е еърполисинг за бананови републики като нашата. Нищо повече. Нито товар може да носи, нито да изнпълнява задачи в тила на противника.

23

Анонимен

преди 1 година

И ние имахме големи надежди за тези самолети, че ще се включат в отбраната на въздушното ни пространство, но найсе. Получихме само чертежи.