104

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов. Не е имало такива статии, защото руската пропаганда не е фактическа база за писане на статии извън руския информационен балон. Войната е започната от Русия през 2014г с инвазията на Крим и Донбас.

103

Анонимен

преди 9 месеца

До Fool 92 Това за Русия вече сме го чели. Не е новина. Нека сега за Украйна да прочетем, защото досега само за военните им победи четохме. Как на фронт 1000 км си върнали 120 кв. километра ниви, за сравнение София е към 500 кв. км. Като напишат нещо неизгодно за Украйна скачате все едно за жените ви са писали. Малко обективност не е излишна.

102

Анонимен

преди 9 месеца

Ама нали Тагарев ще прати сина си на войната? И Генерал Атанасов също!

101

Христо Христов

преди 9 месеца

До 85 Lego са датска фирма от град Билунд.

100

Христо Христов

преди 9 месеца

Допреди 2-3 седмици, когато режимът в Киев извършваше геноцид над жителите на източна Украйна с руско самосъзнание или над тези от западните с унгарско, словашко и румънско, както и по-възрастните в западните региони, защо нямаше такива статии?! Защо започнаха чак когато почнаха да мобилизират младите поддръжници на киевската хунта?

99

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски ако не беше президент щеше да е първия който ще избяга от Украйна. Днес ако му кажат че отива на фронта утре ще го видим във Варна на плажа да се пече.

98

Анонимен

преди 9 месеца

От девет кладенци вода, ще донесат евроатлантиците.Не става въпрос за Русия в момента,за Украйна се говори в статията.

97

Ловци на цукала

преди 9 месеца

Постановка на Большой Театр

96

А късмет де

преди 9 месеца

Скоро корупцията ще се премести в България и ЕС, защото ще трябва да върнат в Украйна Наглите дебелаци със скъпи джипове на украинска регистрация.

95

Яяя

преди 9 месеца

Как само сме лика и прилика.

94

Анонимен

преди 9 месеца

руско корито се носи, и БУМ, Черно море го погълна със шум

93

Анонимен

преди 9 месеца

ЖУЖЕТОленин съсипа империята, ЖУЖЕТОпутин съсипа останалото

92

Fool

преди 9 месеца

Гледам коментарите на родните корифей и се чудя. Има ли някой готов да иде на война? Няма значение дали е за Русия или Украйна. Да не мислите, че в Русия се бутат да ходят в армията? Нека не забравяме че 1 милион наборници избягаха като беше първата вълна там на мобилизация. Сега средно статистикия български русофил обаче, удобно забравя избягалите от Русия и тези които са дали подкуп да не идат. Аз лично имам двама приятели там повикани и платили си да не идат.

91

Анонимен

преди 9 месеца

ВСУ редоовно чисти света от руски терористи

90

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар Евроатлантик 82 - бих се обзаложил че и Путин пет пари не дава за теб и за твоето мнение. Това го напиши в руските телеграм канали, може пък някой да те чуе. Тук си глас в пустиня.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски повече няма да се покаже пред народа. Ще бъде убит от някой богаташ родител, който го е подкрепял да праща бедняците на фронта да се бият за богаташа.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Богатите украинци ще обесят Зеленски. Дойде техния ред да ***.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Писн ми от нещастници дето родителите са им направили демокрацията да ми обесняват колко лош съм и кк си заслужавам мизерията.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Не ги мъчете.Отворете им границите да се спасят от киевските психари,които ги пращат в месомелачката,за да взимат милиарди от Запад.

85

Осведомен

преди 9 месеца

Инфо - Америка притисна LEGO (а тя е шведска компания доколкото знам)да не прави човеченца момченца и момиченца а еднополови жендърии. Войната ще продължи още 1.5 г докъто Байдън и глобалистите от дълбоката държава са на власт Blackrock, Vanguard, Fidelity и StreetState. Тези 4 shareholders притежават активи за над 30 трилиона долара. Ще бъде трудно на Тръмп да ги пребори но само той може да спре войната. От 3 месеца Китай строи военна база в Куба. Лек ден приятели. Ще се молим на ИСУС !