93

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам дали рашистите знаят какво означава неонацистики режим. Подозирам че не. Не съм чул в украйна да избиват евреи, роми, латиноси, чернокожи и по принцип всички различни.

92

Тошо

преди 9 месеца

76 държави .......чакай да позная ...от Занзибар до Мали....!Конференция по сигурност ...интересно!Русия, която е колкото Африка е поканила всички държави от Африка !Това какво е .....аз виждам падение, в това съвремие!

91

Анонимен

преди 9 месеца

А за руските военни ресурси еленовъда каза ли нещо?

90

Ето как върви

преди 9 месеца

До Чудеса: Целият украински военен флот е на дъното на Черно море. Украинската армия всеки ден търпи загуби и в хора и в техника без да може да достигне дори до първата линия на руската армия. САЩ изхарчиха милиарди а резултатите са съвсем мижави. Колко време още ще изкарат така?

89

хайли-лайкли

преди 9 месеца

Ако някой е измислил лъжата, то той със сигурност е англичанин. Как е въобще възможно да говориш толкова много без да кажеш и една единствена истина. Ей така, по случайност някой да се изпусне. Но не. И това от толкова голяма мрежа манипулатори....

88

Шшш

преди 9 месеца

Шойгата благодарил на руските войници които се борили с нацизма??! Т.е. на "Руската свободна армия". Шегаджия. :)))

87

ЗАПАДНАТА АРМИЯ

преди 9 месеца

РЕД ПРАЗНОГЛАВИ УКРОЗОМБИТА, ОТЗАТ 40 СТРАХЛИВИ ПОДСТРЕКАТЕЛА, НАЧЕЛО ХАЙЛИЛАЙКЛИ АФЕРИСТ

86

Българин

преди 9 месеца

Ако някой е измислил лъжата, то той със сигурност е руснак. Как е въобще възможно да говориш толкова много без да кажеш и една единствена истина. Ей така, по случайност някой да се изпусне. Но не. И това от толкова голяма администрация.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Единадесета конференция по сигурността е организирана в Москва. На нея са поканени 800 души от 76 страни, но сред тях няма нито една вражеска западна държава.

84

Българин от България

преди 9 месеца

До Българин: ти май не си тукашен!

83

не са чудеса -сметки

преди 9 месеца

До Чудеса: при отбрана, защитаващия се губи 1 към 5 до 10! При липса на ВВС укропитеците направо се утилизират на пачки! А иде зима, там наистина по-добре екипираната армия е с предимство. Руснаците в зимни услови чекнат кого ли не! Ама ти от къде да ги знаеш тия аботи?!

82

Българин

преди 9 месеца

Пълни глупости, разбира се. Жалък опит за морална дестабилизация на Запада. САЩ десетки години нищо не направиха в Афганистан и във Виетнам, тези тръгнали да се хвалят, че Украйна изчерпала. Цирк азиатски.

81

Чудеса

преди 9 месеца

уската армия драпа в глуха защита по целия фронт,флота на дъното,рублата 110 за евро ,а тук някакви руски зомбита питат как върви?!

80

на половина

преди 9 месеца

как вървят западните помощи за клиничната смърт на Уруина? Абрамси - ядец, Челинджърите не смеят да ги извадят от опаковките да не изгорят, а сегашните $200 милиона са наполовина от предишните и са по -скоро муниции за самоубиване! (американопапагалчето - ти си! ха ха!)

79

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Украйна може би, но НАТО...

78

Анонимен

преди 9 месеца

Как върви просията на наркоманчето за оръжие в лъжецивилизования свят?

77

Анонимен

преди 9 месеца

СПЕЦОБОСРАЦИЯТА НА ПУТИН КАК Е,КАК Е СПЕЦОБОСРАЦИЯТА?

76

Анонимен

преди 9 месеца

Как върви просията на монгола за оръжие в Северна Корея?

75

пълна могилизация

преди 9 месеца

на демодрафската диаграма на укропитеците ЯСНО се вижда че не им стигат зомбита и за тая зима !(до американопапагалчето - ха кажи сега ти! ха ха!)

74

Загрижен

преди 9 месеца

Ейй - от кога чакат, давайте бе "дрОгаре" атакувайте Киев е ваш за, само, 3 дни!!! А-а-а забравих - веч пробвахте и не става..., а-а-а и Херсон пробвахте и пак не става... да му се не види - хем нямат оръжие и ресурси, пък не можете да прехвърлите Днепър... Само си редставям, ако имаха оръжие дали мАсква щеше да е още ваша - ааа Пригожин почти я превзел...?