93

Нацизъм

преди 10 месеца

Нацизмът Няма Място в Европа. Особено Украинският!!!

92

Мнение

преди 10 месеца

Чакам с нетърпение Руснаците да дойдат в България! Заедно ще унищожим мнооого същества-либерасти

91

Анонимен

преди 10 месеца

до 107 Болен космонавски кравар, руснаците ще бъдат зверски изклани от НАТО ако ни нападнат ли ве? Както са изклани в Украйна, а? Муахахахахаха...пубер напушен, лягай си ве! Ставаш смешеееен!

90

Анонимен

преди 10 месеца

Напъни черепната кутия! Две години и половина с дослужване за арести, които дори не бяха толкова много! Доже и ввата месеца награди от състезания по плуване не ми дадоха! Това е вашият любим комунизъм, за който заслужавате да ритнете кaзaнчeтo!

89

SS

преди 10 месеца

Айде пуснете порно канала ,ударете си една злобарка и отивайте да спите .Войната не е за вашите глави,нито ви стиска семеринга отзад без да се изпуснете ,ако не дай боже стане война .

88

Анонимен

преди 10 месеца

АЗ БЯХ В КАЗАРМО ДВЕ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ. ТАМ СЕ НАУЧИХ ДА МАРШИРУВАМ, ДА БЪРКАМ БЕТОН И ДА ПРАВЯ ЧEKИИ!

87

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавте, влязат ли братушките у нас ще ти се сбъдне мечтата. Наистина ще те направят космонавт, като ти наритат задните части към Луната!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Ама защо украинските херои не желаят да се бият? Нали и нас европейците щяха да защитават? Какво ще правим сега? Или викат, по-удобно е от вкъщи или от дискотеката да се воюва? Ха ха ха ха

85

Франц Халдер

преди 10 месеца

А новото дронче Ланцет 3 дето лети в рояци и с ИИ, какви ли изненадки ще поднесе на укрите. Цели взводчета ще дават фира с лекота. Така става като дразниш спящата мецанка. Русофобството не е донесло нищо хубаво на никой. Питайте оня несретник с мустачките, дебеланкото пилот и останалата върхушка на Райха.

84

Астронавт

преди 10 месеца

Никой не мрази повече Украинците от Милиардерът Зеленский!

83

SS

преди 10 месеца

Обаче искам и тук, да стане напечено за да видя татуираните мамини синчета бледи да пълнят памперса .

82

Анонимен

преди 10 месеца

Фигаро пита Саркози чий е крим и той знаете ли как отговори ....руски сега ще видим ще го включат ли в миротворец тия naлячовци

81

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавте, кравар умирисан, я кажи по-добре какво става с украинското контранастъпление, че нищо не се чува за него??? Кажи УА, умирисан кравар??? Есента идва и кво ще правите ве, кравар? Там хептен ще я омажете яката в калта. Муахахахаха...

80

Насакото Яката

преди 10 месеца

Съвременната младеж е много разглезена. За нея е абсурдно да иде да се сражава. И за кого да се сражава, за защита на корумпираните политици ли?!! Във войните винаги е загивало простолюдието. Но навремето поне пълководците са били начело. Александър, Цезар, Наполеон. Така или иначе аз съм дъртак и не ме касаят войните. Спасявайте се.

79

Анонимен

преди 10 месеца

И къв друг подвиг си свършил за България, освен че си дал клетва обещание и си целунал знамето? А дедо ycмъpдян? Само си харчил на народа парите две години!

78

Анонимен

преди 10 месеца

Русия е алчна, няма насищане. Като НЕ ИСКА МИРА, ПОЛУЧАВА СЕКИРА !

77

Анонимен

преди 10 месеца

Защото победоносното контра-отстъпление върви добре.

76

SS

преди 10 месеца

Мислите ли ,че (не дай боже ) в случай на война в БГ ще е по различно ? Мислите ли ,че политиците и магистратите висшите ченгета ще пратят синовете и внуците си да мрът за ,,родината" ?

75

ГАДОРЯН

преди 10 месеца

Върха на цинизма е да загинеш защитавайки интересите на Велика Кравария и ОТАН! Хората не са глупави, знаят че така или иначе войната ще бъде загубена. И това тотално обезмисля да си рискуваш и загубиш живота.

74

ОФИЦИАЛНО В ЦАРСТВО

преди 10 месеца

БЪЛГАРИЯ С ПЛАЩАНЕТО НА ВНУШИТЕЛНА ПАРИЧНА СУМА Е БИЛО РЕГЛАМЕНТИРАНО ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА. ТОВА Е БИЛО ЗАЛОЖЕНО СЪС ЗАКОН ! ФАКТ ! НАД 1 МИЛИОН РУСНАЦИ НАПУСНАХА РУСИЯ, ЗА ДА ИЗБЕГНАТ МОБИЛИЗАЦИЯ ! КОЙискаДАмреЗАРАДИидиотиПОЛИТИЦИ ??? САМОзаблудениИнерешителни !!!