47

Анонимен

преди 9 месеца

А кой започна антиваксърското говорене? Че отдавна беше?

46

Анонимен

преди 9 месеца

Откачалки...иска ви се!Господ да ни пази от такива!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Кунча се убоде три пъти и изкара 45 дни в болнични. Доц. Мангъров си работи всеки ден в инфекциозна и нищо му няма. Знам на кого да вярвам!

44

докато

преди 9 месеца

Математик не потвърди, не вярвам

43

Кравар

преди 9 месеца

Благодарение на Мангъра и Костадичнчо и тнт сибирски мо-шен-ници - доста хора спряха да се ваксинират . Което ще рече че е въпрос на време в България да се върнат болести типични за третия свят .

42

До 40

преди 9 месеца

Стастика, факти, доказателства? Или просто тро^ли^ме? Ако е статистика на СЗО, предварително, не, благодаря!

41

Анонимен

преди 9 месеца

2 години се ваксинираха срещу нищото и забравиха за болестите. Но пък имаха сертификати за кръчмите.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Тез тумори дето никой не ги знаеше до ковида докога ще тровят ефира? Що им давате трибуна? И на двете страни. Достатъчно хора умориха с гл упостите си, сега други неща са ни на главите. Копейки, фоби и фили.

39

Кравар - до 35

преди 9 месеца

Далеч повече хора (и деца) на тая планета умират понеже не са ваксинирани , от колкто от самите ваксини . Не лъжи безочливо !

38

До 36

преди 9 месеца

Ти си ги сложи наведнъж за до стогодишнина възраст, така ще си най-предпазен... И да не забравиш протогрипните ваксини - и тях си ги слагай, всяка година по няколко наведнъж... Биг Фарма ти гарантира дълъг живот или както се казва, медицината толкова напредна, че не остана здрав човек.

37

Алтерниращ веганист

преди 9 месеца

Заряза наука и медицина за да се качи на вълната на възраждане. (не че е бил някога кой-знае-къв учен нито пък лекар) ама ковеше просветлените бегемами които ЗНАЕХА ФАКТИТЕ за аутизма причиняван от ваксината морбили-рубеола-заушка. А сега кво? Недопускането на спутиник виновено за отдавна забравените дребни шарки и заушка.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Пак е прав и пак ще го оплюят.

35

Анонимен

преди 9 месеца

И между другото, на 10 години трябва да се слага ваксина за тетанус! Ако някой интелигент - конспиратор реши да я пропусне, то му препоръчвам да прочете какво представлява тетануса, и да има предвид че от там нататък съвсем леко порязване или замърсяване на малка раничка може да го убие, при това в адски мъки!

34

До 28

преди 9 месеца

Деца имаш ли? Наясно ли си с задължителния календар за ваксинация, знаеш ли кой произвежда всяка една от ваксините за деца и от къде се внасят, колко са на брой? Убеден съм, че не си наясно с нито едно от тези неща, нито че някога си срещал с хора/деца увредени от "ваксините", а такива случаи в последно време взеха много да зачестяват.... Сигурно и това е от 'климатичните промени" и " глобалното затопляне"... Аман от долни т^р^о^л^ове

33

Точно

преди 9 месеца

Някои тук не правят разлика между наистина изпитаните ваксини и неясната течност която биеха при Ковид. Човека е прав и който не го осъзнава е човек съз занижени умствени функции/ако пиша ***, може и да не мине/

32

Алтерниращ веганист

преди 9 месеца

Абе, мангъров не беше ли оня дето повтаряше руските опорки за ковида и западните ваксини?...

31

Анонимен

преди 9 месеца

Абе конспиратори, вие сте яко пpoсти, не знам дали го осъзнавате??? И сега какво - вързахте се за простотията с ковид - ваксините (която между другото се оказа пълна лъжа) и вече никакви ваксини няма да си слагате, включително и такива напълно доказали се във времето, така ли??? Хахах, а замисляли ли сте се че пресолявате манджата с конспиративните ви глупости???

30

Напълно НеВаксиниран

преди 9 месеца

Муахаха!

29

Кравар

преди 9 месеца

Ти днес от коя партия си депутатин бе Мъ-н-гър ?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя Мангъра почна да звучи като Бил Гейтс, аре анатема на всички