162

Анонимен

преди 9 месеца

Оставете украинците на мира, те ще се оправят, ами ние какво ще правим?...

161

Анонимен

преди 9 месеца

Ами така е като украинците нямат техника и се налага да се хвърлят като пушечно месо

160

Анонимен

преди 9 месеца

До 165 Няма ли да си разкарате украинската простотя от тук.Е не се спряхте да просите бе

159

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордошов,Алекперов,Чорни, Милер,Абрамович,Махмудов,Розенберг ,Ернст,Дерипаска са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

158

Анонимен

преди 9 месеца

Най-добре да не се повтаря ни първата,ни втората световна война!Не трябва да се забравя какво е било,защото разгневявате духовете и се повтаря кръвопролитието.Не трябва да се повтарят грешките.

157

Анонимен

преди 9 месеца

Не е на първата,а на втората.Всичко повтарят,защото са си забравили историята и за да си спомнят се повтаря.При нас също започна да се повтаря.Оказа се,че едно време също сме искали неутралитет както сега,но банда шарлатани,за да забогатеят са изнасяли оръжие и храна на нацистка Германия като по този начин са ограбили държавата и народа.Хората са ходели боси и голи и накрая е имало Народен съд за шайката богаташи,които са подценявали народа и са го мислили за пpocт.

156

Баба Ванга

преди 9 месеца

Путин ке падне

155

do 159 Стефан

преди 9 месеца

Определено колебанието на запада удължи войната. Ако още в началото бяха доставили всички оръжия, които до момента са доставени, войната вече щеше да е приключила. Навместо това дадаха времето на руснаците да минират хиляди декари зема и да копаят окопи. От друга страна това удължаване на конфликта е изгодно тъй като отслабва русия и полека-лека съюзниците им се отказват от тях.

154

Има ли предател?

преди 9 месеца

Украйна вече отече в канала. Контранастъплението се провали, братушките НАСТЪПВАТ към Купянск. Генералите Валерий Залужни и Александър Сирски са обвинени в предателство. Сирски дори го обвиняват, че имал тайна съпруга и дете в Русия и затова водил войната неправилно и с много жертви от украинска страна. Започват жалки опити на киевския наркоман Зеленски да прехвърли вината за провала на някой друг. Истинският виновник обаче е Зеленски, който започна тази война по поръчка на САЩ.

153

Стефан

преди 9 месеца

В НАТО (вкл. България) има една електорална маса от хора, които са не могат да натиснат спусъка, дори да е необходимо. Те са пладородна почва за руската агентура . Те настояват да се изпращат минимално количество оръжия на Украйна, за да не се разширява конфликта. Не си дават сметка, че ако войната не се води на територията на Русия, тя ще се води на тяхна територия. Когато нещата не вървят, оплакват жертвите собствената си обезоръжителна политика и казват че Украйна не се спрвя.

152

Абе

преди 9 месеца

На Зеленский са му намекнали, че Зеленская с 2 чорапа отпред в панталона може да свърши неговата работа като Президент и Главнокомандващ ЗСУ. Така разправят злите езици.

151

Анонимен

преди 9 месеца

Примитивни руски същества. Убийци

150

укрофашист пита:

преди 9 месеца

Кой ми сраВгащите??????И байДРЪН му отговаря: До последния Урка ...!!!!!!!

149

Идеалист

преди 9 месеца

Народът на украйна загива за геополитическите интереси на САЩ. Глупави и продажни управници, произлезли от също такъв народ, който е предал кръвта и рода си!

148

Анонимен

преди 9 месеца

Дано милиони западни укри, крепящи режима в киев, станат мазало на фронта! За доброто на нормалните хора!

147

Зе

преди 9 месеца

Киев, G7, НАТО и Колективният Запад искат украйна в Границите от 1991-ва. Останалият свят иска Украйна в границите от преди 1991-ва!!!

146

Анонимен

преди 9 месеца

Войната е просто нещо. Колкото повече хора от противника убиеш за определено време, толкова по-бързо ще свърши войната. Както казва един от големите американски генерали от ВСВ ген. Патън, патриотизъм не значи да умреш на бойното поле за родината си, а да накараш кучия син отсреща да умре за своята.

145

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна отправиха тежки обвинения към НАТО за провала на контранастъплението. Изданието е сигурно,че причината за неуспехите е неправилна оценка на силите на украинската армияВоенното ръководство на НАТО е виновно за провалите на киевския режим и провала на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, пише украинското издание УНИАН.

144

Анонимен

преди 9 месеца

Абе Космонафта,уркопитек само в твоята комплексирана тиква са руснаците бе

143

Анонимен

преди 9 месеца

Явно космонаФта лети с ракетата на клоуна..