63

шваб

преди 9 месеца

Клаус каза че сме ненужни ***

62

пияница мистик

преди 9 месеца

Ще ядем и ушите ще ни плющят. Щото глада е по-силен от тока, както казваше един римлянин :))) И скакалци и *** ще ядете, щете-не щете. Блажени ще са дрогарете пyтинoпитeци, защото вече са пенсионери на преклонна възраст и ще са измрели :))))))

61

Анонимен

преди 9 месеца

Шe яgeтe ГMO-внa, cъrлacyвaнo e c nocoлcтвoтo...

60

Анонимен

преди 9 месеца

Спирам да ям месо.. ще имат много поздрави Вангард, Блек Рок, Биг Фарма, Банкстерите и кукловодите на света!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Агент Василев научи ни как да ближем за трохи

58

Стойне от Чукурово

преди 9 месеца

Скоро беднио народ че яде манджи с ***,червеи,паяци и мухи. Само тия че са добре които че имат *** на масата за едене... Ега ти времената ,ега ти ЕСто

57

Анонимен

преди 9 месеца

Стомашни клетки отгледани с химия=чисто месо?! Вместо месо от пасящо животно, не благодаря.

56

Фармацевт

преди 9 месеца

С нетърпение очаквам !

55

Анонимен

преди 9 месеца

Продължавайте да ядете колбаси. Те са най-полезни, защото не съдържат месо. Само мляна тоалетна хартия, соя, трици, костно брашно, оцветители, глутамат, Е15, Е120, Е47, Е81, Е122, Е173... Плюскате и още не сте умряли. Не ви трябва никакво месо от принтер.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Бегету е чужда собственост, жалко за бившите собственици неспряха да бълнуват.

53

Анонимен

преди 9 месеца

От на *** й ка ти гаража , там пише мейд ин Столипиново

52

Анонимен

преди 9 месеца

Само не мога да разбера, защо всички "експерти" по всички медии, в един глас твърдят, че месото е вредно. От тук започва всичко. Мода да сте слаби, добре изглеждащи, следователно, трябвало да спрете да ядете месо ... Същото стана със захарта, кравето масло /за да наложат маргарина/, после пак казаха, че по-полезно си е маслото. Вече сте на въдицата на огромната шайка измамници. Ако не сте забелязали, търсят се всякакви начини да въздействат на ежедневието ви- следващото е да определят храната ви

51

Анонимен

преди 9 месеца

Грабвайте мотиките и лопатите и обратно в селата.Зеленчуковите градини и оборите ви чакат.Ако искате да живеете дълго.Преди 50 години страната ни е била с най-много дълголетници в Европа.Днес,с най-голяма смъртност.Направете си изводите сами.

50

до 55

преди 9 месеца

Ама москвича какъв да e? Oт тея, дето са копия на опел кадет, и излязли от плячкосаните от Германция производствени линии или от китайските, дето даже надписа Москвич е Made in PRC?

49

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък си мечтая за лъскав нов москвич и щастлив живот в Чукотка

48

do 50

преди 9 месеца

Ще те улесня с търсенето - всеки може да иде да бачка в раша. Даже вожда им бункерното ченге кани лично американци (хехеее) ама нещо желаещи няма. Може да се завъртиш из нотариусите във Варна и Бургас да видиш колко рашани бягат от матушката им като си купуват жилища. Що не си купят някъде из Коми или Смоленск или Новоросийск? М?

47

Анонимен

преди 9 месеца

Василев на теб как ти дават хранителни помощи да не го гълташ до колене за някоя троха кейк

46

Анонимен

преди 9 месеца

Копейка тук. Напротив. Тази година нямам време, но следващата му отпуска съм в Русия да видя с очите си за какво става въпрос. А за комунизма, търси го в ЕС, не в Русия. Показва колко сте осведомен, с други думи в какво кържаво невежество живеете.

45

Анонимен

преди 9 месеца

"Не знам дали съм "копейка", но вече проверявам какви са условията за издаване на разрешение за работа в Русия. Защо? Защото нямам желание след време да се редя на опашка пред посолство за виза, както правеха навремето пред американското." - БРАВО, дано да успееш и да повлечеш повече последователи. Успех! Това е правилният път. Отдавна го предлагам ама до сега явно копейките не слушат.

44

Един

преди 9 месеца

Евроатлантиците и без туй са свикнали да го лапат мръсен и немит без да плюят...първо да им дадат на тях да пробват!