14

Отговор

преди 10 месеца

До Анонимен 11 Построихме завода , Ф-ките са нарисувани и казват че ще ги започват.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Слава на Украйна Свобода за Казан разпад за московия

12

Анонимен

преди 10 месеца

дано поляците ги пратят на Украйна

11

генерал Огненкамък

преди 10 месеца

скъпо и долна корупция за тия пари могат да се вземат ДВА нови двигателя за ф 16 много 4ервена крадлива руска .з,,г,,ан има да се мете в МО

10

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ли? Отново едни 10 милиона евра, пък колко ли ще са комисионните. какво стана с Ф-16, дойдоха ли или още ги рисуват.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Надзорният комитет към Камарата на представителите на САЩ публикува банкови документи, потвърждаващи, че членовете на семейство Байдън са получили огромни суми от чуждестранни източници в Русия, Казахстан и Украйна, съобщава New York Post.

8

Боби

преди 10 месеца

До Зозо Иран поиска РФ да има достави цифрови тренажори, за да си обучават сами пилотите и второ поиска трансфер на технологии основно за двигатели(те РФ не ги даде на Китай ще ги даде на Иран) защото Иран там им е най-куцото място в аерокосмическата индустрия. Последно поиска поръчката да се увеличи с допълнителни машини на над 90броя общо... Сега с недостига на двигатели за РФ производства Москва не бърза да поема такава огромна международна поръчка след 3-4 години може.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Да не стане само като с танковете, където уж Киро каза, че ще ремонтира България?

6

Анонимен

преди 10 месеца

До Теднали знаеш къде в 4 буквието да си набуташ петолъ4ката и имперските разбирания рашист

5

Тед

преди 10 месеца

Ако Полша не си укроти имперските амбиции "от море до море" след девет месеца може да е само на картинка в някой стар атлас.

4

Зозо

преди 10 месеца

До Зевс .... Ще ги достави по-скоро, от колкото Рашата ще достави Су-35 на Иран или Индия :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахахаха пратили на България един двигател, който не бачка, а другите където ги обещали, ги дали на Украйна! А производителя дава ли права да се подменят двигатели и да се ремонтират извън завода? Не се подигравам,а питам понеже не зная.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Значи пак БГ е прецакана - идеята беше да вземем Ф16 и да изхвърлим остарелите Миг. Обаче ФАЩ взеха парите и казаха ще видим, някъде 2028-2030. Съответно сега ще се дават вдни млн ако не и млрд за ремонти на пак стари двигатели само защото ФАЩ си гледат интересите а бедните БГ роби да го духатт

1

Зевс

преди 10 месеца

Новият ни Голям брат кога ще достави самолетите F-16, които платихме авансово преди години?