415

Анонимен

преди 9 месеца

Цялото будно и прогресивно българско общество се радва че паметника остана.

414

Анонимен

преди 9 месеца

Господ да поживи и даде здраве на руския президент во веки веков! Нека да ни отърве от натовска окупация говоря от името на 92% на българския народ.Останалите 8% са от родата на натовския говорител на ВСУ. Може да проверите в гугъл от какъв пол е

413

Анонимен

преди 9 месеца

Все пак разума и патриотизма надделя над мракобесието на розовия фашизъм . С Възраждане напред към победа .Треперете розови меки индивиди ,скоро ще бъдете пометени не само тук но и в планетарен мащаб.За справка Нигер изхвърли френските окупатори,спря износа на уран който снабдява 50% реакторите във Франция ,на която пък разчита Германия която си затвори ядрените централи и отказа руски газ.Евролибералната диктарура ще бъде заличена скоро почакайте малко.

412

Аз

преди 9 месеца

От Русия заявиха, че паметникът бил символ на "общата" ни история. Никаква обща история нямаме с Русия. Има опити още от времето на княз Светослав да ни завладеят по пътя им към по-топли морета. Руско турската война не е нищо друго освен война между две империи за завладяване на територии. Русия не иска свободна България, а просто задунайска губерния, затова е и против Съединението на Княжество България с Източна Румелия.Обявява ни и война на 05.09.1944г. Окупационен паметник! Да се маха!

411

Анонимен

преди 9 месеца

До 418 Ако искаш България да живее, Възраждане трябва да се заличи. Двете неща са несъвместими. Ако беше написал Да живее Русия, можеше да ти повярвам.

410

Анонимен

преди 9 месеца

Само Възраждане да живее България. На местните избори Възраждане първи!

409

Анонимен

преди 9 месеца

Браво паметника остава за 1000 години .Малка победа на патриотизма ,християнството и разума над ниско-грамотните облъчени със сататинска пропаганда мозъци на ппдебейските полу ид..................................ти

408

Анонимен

преди 9 месеца

Мочат само евроатлантиците, които са се окопали пред паметника и пикаят, дет им кефне. Борисовата градина се е усмърдяла на пикоч. Вече е невъзможно да се разходиш спокойно, камо ли да подишаш чист въздух.

407

Анонимен

преди 9 месеца

"Един призрак броди из Европа призракът на комунизма" (Карл Маркс, из "Манифест на Комунистическата партия). Не знае колко е бил прав. На комунягонацистите само призраци са им в главите и неясни носталгии. Искат назад в миналото. УмрЕ тяхната!

406

Анонимен

преди 9 месеца

Носталгия по ДИКАТУРАТА на "пролетариата"? Диктатура имаше, пролетариат - не. Робуване на Русия и пролетарство не едно и също.

405

Анонимен

преди 9 месеца

Типично за соцграндоманията и диктатурите. Да се строят огромни показни паметници за компенсация на малките мозъчета. Пример: Тито, Чаушеску, ...

404

еххх

преди 9 месеца

Ще мина да се измочам там !

403

Анонимен

преди 9 месеца

Ползата от този паметник е същата като тази на мавзолея - НИКАКВА!

402

Анонимен

преди 9 месеца

Онова градивното от социализма ,ако бяхме запзили ..

401

ACM

преди 9 месеца

Как е възможно толкова клекнало правителство да има държавата..

400

И

преди 9 месеца

Къде мочат/уринират пазителите и кой им плаща, искам да заработя и аз.

399

Анонимен

преди 9 месеца

България е руски сателит. Всичко което става 33 години, хаоса, разграбването, групировките, разрухата всичко е по руски модел.

398

НАРОДА

преди 9 месеца

Спрете да рушите бре! 35 г само рушите! Видинско е като след война! В Дунавската равнина население няма вече, заводи няма... заемете се с важните неща- стига разделяне на народа с глупости!

397

днес

преди 9 месеца

ТЕЗИ, КОИТО ТОЛКОВА ИСКАТ Д АМАХАТ ПАМЕТНИКА МОГАТ ЛИ ДА КАЖАТ КОЛКО ЩЕ СТРУВА ТОВА НА ДЪРЖАВАТА? ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО ДНЕС!? КРИТИКУВАХА МАКЕТАТА , А СА СЪЩИТЕ - ПОРУГАВАТ ПАМЕТНИЦИ! ОСВЕН ТОВА ИМА ПОДПИСАН ДОГОВОР З А ОПАЗВАНЕ НА ПАМЕТНИЦИТЕ!

396

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да им обясни на тия какво е Георгиевска лента и защо нямат право да я държат.