341

Анонимен

преди 1 година

До анонимна 365 Слушай моме...80% от колежките ми изневеряват на мъжете си и н яма да ти обяснявам защо го правят. Не става дума за насилие...а за злоупотреба и използване на личността. Предателство, което за доста жени е нормално...И добре да знаеш, че когато лисицата си нави_ри опашката...после обяснявай, що така стана бе Миме.

340

Еврозона 2022

преди 1 година

Остават още само 239. Така е с българските политици, техните лидери и депутати. Вече не знаят на кого да се кланят. Особено тези от Герб. Честита 2023 г. на управителя на БНБ, който и да е той. Както и на подуправителите му, които и да са те. Така е, като ми обясняват, че не разбирам нищо. Както не разбирам, така и управлявам активи за над 800 хил. евра.

339

Мария

преди 1 година

Изказването му бе в контекста, че може преднамерено да се злоупотреби с авторитета на определени хора - както стана с Берлускони и Тръмп. Излязоха на терена ,,някакви си, , че преди 15-20 години , спали с тях,, Опонентите им действат по този подъл начин. Има много други неща по-важни от това как го е казал Вежди. Че най-големите женкар и то доказани са в парламента. Виновни стават тези, които казват истината,а не тези които мърсуват. ГЕРБ много ме разоровахте - защо не защитите този лоял

338

анонимна

преди 1 година

Като ви тормозят зли жени, не стойте при тях. Какво квичите срещу тях? Да, ама жените ви са виновните, нали? За елементарни неща не ви идва ум. Не се насилва и това е. Нито мъж, нито жена има право да насилва по който и да е начин. Бисери от сорта пада и се или пада му се са толкова ненормални и средновековни, че няма накъде повече.

337

Митака

преди 1 година

Сега, дърт е човека да почива. Но много истина има в изказването му.Касапинът от Стара Загора да получи максимална присъда, тука спор няма.Но наистина този случай в момента се използва от разни НПО-та да си прокарват пропагандата.Взеха да се оплакват всякакви, че мъжете им ги бият.Е какво да направи държавата? Да ви избира мъжете? Много жени си падат по лоши момчета, после що ги бият. Като ви бият не стоите с тях.

336

уточнение

преди 1 година

25 години е бил прислужник на Боку Тиквата! Сам го каза.А преди това слугуваше на Доган и Илия Павлов. Жалък и грозен професионален прислужник. Алчен и нагъл като господаря си Тиквун. В живота си е бил винаги пиянде и нагаждач.

335

ЯЗЬК

преди 1 година

ВЕЖДИТО ДА СИ ОБРЬСНЕ ВЕЖДИТЕ ...ТОРБИЧКАТА...АБИЧКАТА И ПОСОКА ТУРЦИЯ.

334

5656

преди 1 година

Хубавото на тези години, е че можеш да бъдеш себе си, ще си гледа внуците, занимание си има, така че, не го мислете,

333

Депутат

преди 1 година

Еми сега ще си псува по улиците на воля, дано някой полицай не го ошамари

332

Ангелина

преди 1 година

Вежди Ращидов ,сам се опозори влизайки в политиката в партия ГЕРБ и превръщайки се от един борбен бунтарски дух в един сервилен придворен лакей , възхваляващи прекланящ се пред вожда си . Култът към личността ,май в днешните времена е още по- силно изразено и се превръща в по- голямо падение за тези ,които се прекланят пред "фалшиви герои" ,които заслужават повече презрение, отколкото преклонение.Оттеглянето то ГЕРБ е най- правилната стъпка за него и дано успее да се "завърне към себе си"

331

Веждичка

преди 1 година

Язък за Веждичката! Една полуистина му разказа играта! Не сте прави...

330

Анонимен

преди 1 година

До 347Леки жени са, да. Поне тия, които ги дават по телевизията тия дни. С повече от един мъж са били. Даже едната, която е починала, е правила тройка.

329

Всъщност

преди 1 година

"Полицай със счупен нос след скандал с Вежди Рашидов..." - 2001 г. И вие очаквате Насилник и Агресор да защитава и кове закони за защита на насилени жени??? Този не трябва изопщо да е в Пърламента!!! А даже тогава му спуснаха протекции и не го съдиха! Нали всички уж сме равни пред закона?! Кой го лансира този наглец?

328

Миш-маш

преди 1 година

Този туфлек си позволи да нарече битите и малтретирани жени к#рви, това може да го каже саво долно изчадие.

327

Г557дт

преди 1 година

Така се прави в цивилизованите страни, сгафиш, кажеш две думи без да мислиш и подаваш оставка! А не да лъжеш, че подаваш, ама не подаваш, ама не ти я приемали, ама дрън-дрън. Шут и Вън!!!

326

Мнение

преди 1 година

Веждьо Ага вън от Парламента! Срам за България!

325

Радослав

преди 1 година

Веждичка, виждаш ли каква благодарност получи за това,че цяла нощ циври под прозореца за арестуваният си вожд? Захвърли те като подцинкована кофа и даже не се опита да те спаси, следващия път добре си помисли в чия защита ще цивриш!

324

Анонимен

преди 1 година

Цял живот паразитира и пиянства на държавнато софра...А стига толкоз...

323

Анонимен

преди 1 година

Митрофановецът руски академик Вежди Мултаков Калтаков изпита здравата ръка на Посолството.

322

хахо

преди 1 година

КАКТО ВИНАГИ Е ПРАВ