404

до Батко Зеленския

преди 9 месеца

До всички укрофили!Готвене се да помагате на укрите на фронта,не да пишете глупостите си тук.Това време е близко скоро ще бягът към мечката иначе хайде в месомелачка,в момента който приемат укритие в Евросъюза за кайма се запътват всички бивши ком.държави ,това е планът на птирокдатилите американски

403

джон

преди 9 месеца

тези които са измислили тези смешки горещо ви препоръчвам да си сменятпрахчетата

402

До 412 българин

преди 9 месеца

Мъжът ти та бие всека вечер , налипедал ?

401

Българинът

преди 9 месеца

Малка подробност 400 000 т.нар. украинци ги няма. Събират насила *** за клане, но няма, кой избяга, кой се крие, ковчези и осакатени всеки ден.... А Русия не е започнала мобилизация, няма дори наборници на фронта, само професионални военни и наемници.Интересно Русия удря където си иска просташка, централи, военни цели и...Не удря само ГКПП, през които оръжията влизат, защо?

400

Анонимен

преди 9 месеца

Слава на братушките, че се борят с фашизма и тероризма. Украйна, Полша и Прибалтика няма да спрат да съществуват. Просто ще им ампутират нацистката идеология, и леко ще им променят имената.

399

българин

преди 9 месеца

бой по руските сви ни без прошка..БЪЛГАРИТЕ СМЕ С ВАС БРАТЯ УКРАИНЦИ

398

Болшой театр

преди 9 месеца

Защо Украйна започна контра офанзивата против правилата?Без масирана артилерийска обработка и удари от въздуха по заетите позиции и ракетни удари по тиловите складови и командни пунктове нищо не може да се направи.Ами отговорът е много лесен - просто не им дадоха самолети и достатъчно оръжие, а Запада чака резултат.Стрелят ги от пусия, като зайци.

397

Анонимен

преди 9 месеца

404 няма бъдеще...слава на Русия, ще ви смажем, нацита и ***!!!

396

toti

преди 9 месеца

При толкова оръжие и бойни машини пратени от запада на Украйна ,без да може да си върне повече от половината окопирана теритоерия ,мисля трудно повече ще им се даде вазможност и се вижда тези територии вече са Руски,там ще са и новите граници,так че е безмислено повече да се избиват хора и рушат сгради...скоро и Киев ще е в руйни и ЗАЩО !!!

395

УкрайнаРешаваБъдеще

преди 9 месеца

Русия Отива в миналото

394

Батко Зеленския

преди 9 месеца

До всички укрофили!Готвене се да помагате на укрите на фронта,не да пишете глупостите си тук.Войната на нато с Русия в Услайна,помогна за утилизация на укр.пушечно месо.

393

Анонимен

преди 9 месеца

Ами така е путлерасти, украинците предпочитат да са роби на Запада вместо роби на бедната руска к0чин@ :) Започвате да схващате, браво!

392

Анонимен

преди 9 месеца

Превзели едно село за което самите украинци казват че има остнали няколко стени. И това със супер-дупер западно ор6жие и хиляди жертви. И това го броят за победа. А какво би било при загуба? Хихиххихххиииии.

391

А друго село е руско

преди 9 месеца

Селището Новоселовское в Луганската народна република в посока Купянск е взето под контрол от руските военни, съобщи в събота Игор Конашенков, говорител на руското министерство на отбраната.

390

Анонимен

преди 9 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те украинци този път. Защо ли? Сащ искат военни бази на нашата територия. Това го нямаше по времето на социализма. Дето стъпят сащ ,унищожават държавата. Никога не е имало бази на чужди войски на наша територия. Ние не искаме да сме с фашисти. Запада мрази Русия, но правдата е на нейна страна. Слава Русия, слава Путин слава

389

Да обобщим

преди 9 месеца

Резултата е: Влезли са в едно село, като не е сигурно дали са още там.

388

Анонимен

преди 9 месеца

Не злоупотребявайте с алкохола и дрогата русофили преди да пишете коментари!

387

Анонимен

преди 9 месеца

Тъй като ми изррихте 2 коментара да питам Контранаступа как върви? Щото от седмици ни вопъл ни стон от ваша страна.

386

До Анонимен 396

преди 9 месеца

100 % си прав............братоубийствена война.........Украйна е срината със Земята, Русия е отслабена..........печели западният финансов и банков елит, търговците на оръжия, масоните.............клановете Ротшилд , Рокфелер, ционистите, играчите на Уол Стрийт!

385

Анонимен

преди 9 месеца

Каква критична точка, Киев го взеха за 3 дни още миналия февруари... или по-миналия