128

Факт е..

преди 9 месеца

ПО НАШИТЕ МЕДИИ ТЕЧЕ НЕПРЕКЪСНАТА И ЗЛОСТНА РУСКА АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА И АНТИЕВРОПЕЙСКА ПРОПАГАНДА!!!!ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!

127

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Славейков за Денков - "..това ти е народ в дела и мисли дребен, между народите народ най непотребен.. Залудо също е така и мисълта, че Дядо ти Иван чуй наший писък кански. Навремето самси и Дибич Забалкански е казал - Българи, недейте дига шум, налягайте си го.. та сам да ви на ум не уча - пата-кют! И с нагайката по шия, и ще я видите вий Матушка Русия по пладня... Не е тя фурна за вашето тесто..!.." - също Славейков но в Кървава песен. Като кажеш А и Б кажи, не така - по русофилски.

126

Денков - срам за БАН

преди 9 месеца

Пример за голяма дезинформация е представянето като домашно насилие на инцидент между жена, която търгува с тялото си, и нейния сутеньор.

125

Анонимен

преди 9 месеца

От вашите думи, гущери, излиза, че "руските" и "съветските"(още не сте в час) влияния са освободителни като цяло и най-вече за словото. Да се чуди човек 1878 г. ли е или 2023.

124

АНОНИМЕН

преди 9 месеца

Денков - сламен герой, пък той се взе на сериозно. Осъзнай се! Ти си никой и никой не те уважава, а и няма за какво. Никой не харесва мижитурки, само ги използва.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Лена дезинформира обществеността като разправя глупости за погрешен ъгъл.

122

Славейков за Денков

преди 9 месеца

Из "Песен за паричката ми": "Роденият за мотика,поствяш го ти владика, направяш го и патрика...Недостойният чрез тебевисши длъжности обсебя..."

121

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Анонимен 130 - боли ли? Тази "мишка" ще обезглави оседланите от предишните мишки институции като СЕМ. И така ще ви отнеме трибуната. А без трибуна - ще потънете безславно. Без съветски тотем в центъра на София и "медий" където да леете злоба и жлъч - как ще влачите нещастната нация към Задунайская? Свиквайте!

120

Комара Денко

преди 9 месеца

Туй кльощавите дърто извращение на майката природа,няма ли кой да му набие един в суратя? Да се научи да уважава българския народ,а не украинските банди!

119

Анонимен

преди 9 месеца

То тази мишка се изпокара с половината институции и се взема за някакъв всезнайко...

118

НАШИТЕ МЕДИИ....

преди 9 месеца

...са ретранслатор на руския Диктатор!!!!!ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!

117

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

Рев и дрънкане на копейки! Ако тая "крепост на Путинолюбието" СЕМ бъде превзета, ще загрубее работата. В България руската пропаганда циркулира безпрепятствено. Това прави българите поддатливи на хибридните руски атаки. Денков е прав - време е СЕМ да влезе във функциите си, а не шефката му да слави Путин. Къде ще дрънкат тогава копейките?!

116

Анонимен

преди 9 месеца

Ми какво да прави СЕМ с лъжите на Денков!? Щото Денков е от тия дето активно разпространява дезинформация!

115

Нужна е промяна

преди 9 месеца

....и в МЕДИИТЕ!НЕЗАБАВНО!!!!

114

Има ли разлика?

преди 9 месеца

Все по-трудно се вижда разлика между манталитета на денковци и динковци.

113

На снимката :

преди 9 месеца

Сид Ленивецът - Ледена Епоха...

112

някой

преди 9 месеца

Да му мислят БНТ, БНР, НОВА, БТВ и др. медии. От тях главно се изливат лъжите. Само че ги управляват СЕМ и правителството, начело с онзи, чието име е в заглавието.

111

Премиера Денков

преди 9 месеца

Русо робии имате пърхутт

110

Анонимен

преди 9 месеца

Да, съгласен съм, че трябва да разобличават лъжите на гущерите.

109

Подкрепям

преди 9 месеца

Премиерът Денков