31

Анонимен

преди 10 месеца

зелени талибани ае кажете кое е по добре затопляне или застудяване?

30

Анонимен

преди 10 месеца

Зелените сектанти така и не могат да обяснят в какво точно се крие опастността от лекото затопляне на климата, вместо това изпадат в религиозна истерия и започват да сипят клетви. Истината е че винаги когато климата на Земята е бил по-топъл от днешния е имало биологичен взрив, живота е процъфтявал, но очевадно това днес е голям проблем. Голямата опастност е застудяването, тогава ни чака глад и масови измирания, нещо добре известно на науката, но това днес е тема табу.

29

Анонимен

преди 10 месеца

ай стига глупости, не ви ли е срам ве журналистиот 4 години пропагандирате като от роман на Оруел, нямате ли съвест

28

Случаен минувач

преди 10 месеца

Пак нелихристивизми. ПРО СТО ТИЯ след ПРО СТО ТИЯ...

27

Анонимен

преди 10 месеца

Точно това че най хитовете курорти през 2040 година ще са в Германия,Норвегия и Финландия.А България я чака климат подобен на Занзибар с много топло време през цялата година.Това ще е рай за бразилците в България.

26

Да допълня...

преди 10 месеца

Путин ще се погрижи. Готви ни ядрена зима.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Направо ми кипна от глупостите на тези.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Четете Библията! Първият път беше Потопа, следва Огъня!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Айде всички да отиваме за електромобили няма друг начин да спасим планетата. Все пак аспуха им е на високо в небето, а въглищата които се изгарят за тях са екологични, батериите са безотпадни, лития се добива без пари (плащат жълти стотинки на еко черноработниците в Африка), само цената им малко по-височка, но пък защо не от данъците на всички да не финансираме тез дето им е изпила кукувица акъла да си купят електрокар както правят в екологична Европа. Подготвят ни тука с разни статийки...

22

Възмутен

преди 10 месеца

Само един евроолигарх излъчва пряко или косвено вредни емисии колкото 100 нормални човека или колкото 1000 българа!Къпи се по 3 пъти на ден..климатика не го спира зиме и лете...яде префърцунени прескъпи манджи..вози се на скъпи коли...лети със скъпи самолети..и всякакви други неземни лиготии!И такива лигавещи се олигархи са милиони по целия свят а тормозят обикновения народ дето консумира 1000 пъти по малко енергия и живее 1000 пъти по скромно и без разхищения!

21

Пича

преди 10 месеца

Решението на глобалното затопляне е просто - щом на хората с по три къщи, частни самолети и персонални яхти не им се налага да си ограничават емисиите, значи просто трябва да изкараме пари колкото да си купим и ние, и оттам нататък се водим въглеродно неутрални.

20

Кипнаха сметки

преди 10 месеца

Агитката на спекулантите, които са се настървили да печелят от "зелени" афери, мина вече към съвсем безумна истерика, защото повечето хора по света хич не им се връзват на идеята да плащат безкрайно за тези лъжи и манипулации. Шефчо на ООН Гутериш може ли да посочи по-конкретно къде и какво е кипнало? А когато преди около хилядолетие викингите са жънели зърнени реколти в Гренландия, пак ли индустриалното развитие е било виновно за онова страховито затопляне?

19

Анонимен

преди 10 месеца

Щом за последните сто хиляди години знаете станахте ми ясни!

18

пришълецът

преди 10 месеца

Белиал все пак е симпатично момче:))

17

Наблюдател

преди 10 месеца

Аз пък си мислех, че е от повишената слънчева активност, но явно съм грешал. Добре, че прочетох статията ..... баси лъж*ите!

16

Анонимен

преди 10 месеца

добре

15

Анонимен

преди 10 месеца

Младивите Шри Ланка и другите острови просто ще потънат.

14

Анонимен

преди 10 месеца

За първи път срещам дефиницията смъртоносни дъждове,убихте ме честно ха ха!

13

Дойде ерата

преди 10 месеца

на глобалната пропаганда. Промихте ни мозъците, затоплихте ги, сета направо ще ги кипнете от глупости.

12

Естествено решението

преди 10 месеца

на "проблема" се състои в това да закрием АЕЦ-а, да спрем да шофираме колите си, да почнем да ядем скакалци и... а, да - да се преквалифицираме и да загинем? Познах ли? Нема а стане! :D