71

до 69

преди 10 месеца

А бе не ги сЪботирайте. Я по-добре ги неделирайте.

70

rambaldievskievich

преди 10 месеца

Самоковците внесоха картоф точно през Холандия

69

Анонимен

преди 10 месеца

България били криминална държава... ха ха.. в Холандия всеки божи ден гангстери от наркокартели се разстрелват с калашници по големите градове- никога не можем ги стигна по бандитизъм! Това поведени ена Холандия е агресия към България, няма нищо съюзническо. Трябва да спрем съвместни прояви, военни учения, да си приберем посланика веднага и да гласуваме против нещо, което е от интерес на холандците! Ако продължаваме да се навеждаме ставаме смешни и румънците този път ще се отделят от нас!

68

Holandia

преди 10 месеца

Истината, която също се споменава в Холандия е, че ни блокират заради наркотиците. Ако ни приемат част от кокаина ще поеме към Констанца. Това е огромен бизнес и милиарди се завъртат в икономиката на Холандия. Няма да го пуснат лесно. Затова и Рюте подаде оставка тази година, за да няма редовно правителство и да отложи решението

67

мхм

преди 10 месеца

ами време е и ние да започнем да ги съботираме.имаме механизми

66

Анонимен

преди 10 месеца

Държава в която ДПС, ГЕРБ и ДСБ ще правят конституцията няма място нито в Шенген нито в ЕС. Да сме им благодарни на европейците, че поне не са ни изхвърлили от ЕС. Шенген в другия живот.

65

Истина

преди 10 месеца

За кого е този Шенген и какъв е този шум толкова години.Ако има достойство българина трябва да спре да се моли за влизане в Шенген.Стига наведени кръстове на десницата пред европейските лицемери.Баста.Само ни отвличат вниманието и трошат пари за безсмислени присъединявания.Който иска и може и сега си пътува в Европа.

64

Хайде стига вече

преди 10 месеца

До rambaldievskievich: За какво ги пишеш тия лакърдии? Прочети за какво иде реч. Това тук не е криминална хроника.

63

Христо

преди 10 месеца

Много жалко след това качествено *** от правителството и премиера...язък..

62

aZ-ът

преди 10 месеца

Аууууу... Нали затуй махнахме Гешев, пуснахме Северна Македония и всички останали либерастки простотии? Всичко е било либерални г...вна? Нищо това ще бъде поредния шамар по либераслъка в БГ, пепидебенцата ще свалят още 5 процента надолу.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв Шенген с Боко Златното Кюлче пак в управлението.

60

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС - проблемите се решават с налагане на волята на големите и силните над малките и слабите.

59

rambaldievskievich

преди 10 месеца

Продължение на 57: Какъв Шенген, какви 5 лева с Маджо, разпищолил се в Гщаадт, с Черепа в Дубай, с Цветан Василев в Белград, с Шиши, Данчо Ментата и др. под. в парламента, с групировката *** (най-недосегаемата от всички), с...? Какъв Шенген, какви 5 лева с *** с вирнатия шмайзер в центъра на София, с оня на "Бунарджика" в Пловдив, с...? И т. н. и т. н. Шенген. Тука, у Евразийското блато при пияндурската матушка. Хората не пасат трева. баси!...

58

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва много да се навеждаме и да се молим на ЕС и на Брюксел, да но се смилят над нас.

57

Петров

преди 10 месеца

колкото иусърдно бългерианите да лижат поред задн.....ците на европейските си господари, трябва да разберат че само с ли за не не става, трябва и нещо друго. никой не обича слугите

56

Анонимен

преди 10 месеца

Руски кавали са в наркодържавата! Ротердамското пристанище вкарва 25% от световните наркотици! Помагат на Путин очевидно! Тук това ще се отрази на изборите и не в полза на ЕС. Коцето ще натрупа още подкрепа и евроскептицизма ще процъфтява! Немците надали си мечтаят за това, но кой може да каже нещо на рютешката държава? Освен бойкот на всички холандски стоки друго не ни остава.

55

rambaldievskievich

преди 10 месеца

Продължение на 53: имали време и да го покрият с някакъв гюрук), с неразкритите убийства на Луканов, на Ил. Павлов, на братята Илиеви, на Надя Дункин, на Татяна Титянова, на Иван Тодоров - Доктора, на ..., с неприкосновеността на Брендо, с неразкритото отвличане (и (за щастие)връщане после) на дъщеря му, с неразкритото покушение срещу Алексей Петров - Трактора (оцелял за негово щастие), с...? Какъв Шенген, какви 5 лева с тоя гмеж от червеногъзи ком/болшевики/сталинисти/путинисти у нас?

54

Анонимен 11

преди 10 месеца

31 сега защото лаййнен те третира,като човек,нека,те работят прав,не наведен

53

Галин Костов

преди 10 месеца

След като се разбра че никога няма да влезем в Шенген, защо ни е да влизаме в еврозоната? Нашата икономика освен че е най-слабата в ЕС ще бъде абсолютно неравнопоставена спрямо икономиките в шенгенското пространство, чиито превозвачи не генерират колосални разходи за денонощия чакане по границата. Гръцкият сценарий направо ще нищо спрямо това което ни чака нас.

52

Малко за политика

преди 10 месеца

Какъв интерес имат Нидерландия и Австрия ние да влезем в Шенген? Никакъв. Виж ако блокираме в ЕС нещо, от което те имат интерес, тогава може да се задейства схемата: "Аз на тебе - ти на мене". Но за да блокира България нещо, трябва да има политици от тези, които сега за на власт, които да са готови да защитават националният интерес. Но няма такива - там ни е проблемът. А на ниското м'агаре всеки се качва.