55

В съда

преди 10 месеца

...удушената свидетелствала, че е по нейно желание! Съпругата не се усъмнила. Съдиите - също.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Чудна страна за тези с чадър, както и за депутати, магистрати, мениджъри и подобни с имунитет, за другите е Ад.

53

Василев

преди 10 месеца

Див червен капитализъм, когато се натрупва първоначален капитал, а на хората се гледа като средство за натрупване на капитал във всички сфери на обществения живот, а не като на бъдеща инвестиция и придобиване на нови знания и умения в един продължителен технологичен процес при новите пазарни реалности!Там е заровено ядрото, което се храни с насилие,агресия,простотия,чалга и става все по мощно и обсебващо!Агент Даниъл Мабулачи!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 10 месеца

До 72Какво точно ще работят за да се изплатят на държавата мен, желание имат ли за това :))) Аз ако те пратя в пандиза какво точно ще работиш батка...хахахахаха :)))

51

До 68

преди 10 месеца

Могат да ги накарат да работят и да си поемат издръжката, а затворите пълни или празни ще ги поддържаме.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо няма да му направят. Единственното решение на тези, Които имат чадър е *** ш у м а. Ако убитите имат сериозни роднини хич да не чакат правосъдие а да вземат нещата в своите ръце.

49

собственик на оръжие

преди 10 месеца

До "Нямаме друг избор" - Не съм съгласенс теб. Има избор :))))

48

Упс

преди 10 месеца

Нарича се БЕЗХАБЕРИЕ И ПЪЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ ! Точно както случая с Дебора. Потресаващ разпад на отговорните институции. Трябваше близките на момичето, първото убито, да пишат до медиите, за да има някакъв резултат по случая. Как така убийство по време на секс НЕ се брои за убийство, дори и нещастен случай да е - пак си е убийство по непредпазливост!!!

47

Анонимен

преди 10 месеца

В България са претоварени от пандизчии затворниците, охранителите в затворите са малко желаещи, ниска им е заплатата, плюс това държавата ги издържа тези затворници, те са бреме за бюджета :)) Може би не съм прав и некой ще ме опровергае, но затворите са пренаселени а пазачи малко :))

46

до 44

преди 10 месеца

Нямаме избор, иначе ще даваме за адвокати, лекари и всякакви други държавни такси, отделно ще сме ограбени и осакатени. Но заплатите на съдиите трябва да се намалят и да се въведат санкции при неправилна преценка на случая.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено, че има, както за оня садист с ножчето. Това са наркодилъри - хора, които са покровителствани от най-високо ниво в държавата.

44

Пешо Килър

преди 10 месеца

Преди време застрелях двама де крадяха от наше село. Решен е проблемът! Ама закона друго вика ... Някой неща ... Не трявба да въвличаме закона в тях!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Отговор на заглавието: Несъмнено.

42

Василев

преди 10 месеца

Много ми е интересно как няма да има насилие и агресия в държавата, когато имаме 100 олигарси и губернатори, които са обсебили целия финансов ресурс на държавата!Съдебната система се бори да защитава всички корупционни схеми за източване на европейски и обществен ресурс, и долу в блатото неграмотните,бедни и непросветени селяни прости трябва да се борят за място под Слънцето!Вие сте валат селяни прости!!!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 10 месеца

В САЩ над 4 милиона са в затворите. Строят се непрекъснато нови затвори, а съдиите не издават масово доживотни присъди, защото убийците нямат място сред нормалните хора.

40

А

преди 10 месеца

А пистолетът как от шкафа в дома й се озовал в него в близката горичка?

39

Анонимен

преди 10 месеца

Ей, 44, дето ревеш, че държавата издържа затворниците. Ние народа издържаме затворите. И съм съгласен да издържаме още тройно повече затвори, ако трябва модерни и чисти, само и само да са истински затвори, само и само правораздаването да работи и да затваря наистина престъпниците, само и само да държим криминалния контингент далеч от обществото. Предпочитам да плащаме за строежа и поддръжката на нови затвори, но да имаме нормално и справедливо правораздаване.

38

Най-важният въпрос:

преди 10 месеца

Ако над него има чадър, каква е причината да бъде разпънат този чадър? В материала има някои податки-отговор на този въпрос - "занимава се с наркотици"! "Мисля, че с него на територията на Лозен могат да се обвържат няколко лица", "дали някой на ниско ниво - ниво Районно - не покровителства тези хора?" ХАЙДЕ, Г-Н МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, ВИЕ СТЕ НА ХОД !

37

Бугазлийчиту 15

преди 10 месеца

До 41 - Ми не збам. Зависи .. Кажи за него повечени АЗ ще ти кажа.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Батките от Бургас да пишат в клюкарското им сайтче, че да видят как само по-силните оцелявали...хахахахаха :)))