41

Анонимен

преди 10 месеца

Също като в САЩ и цивилизована Европа към която се стремим. Но трябва да имаш и оръжие да го пазиш! Защото без оръжие си никой. Цивилизационна ценност.

40

до 43

преди 10 месеца

Разбрахме те какъв си,ама защо трябваше и да ни поясняваш?Това,че ти си оли,не означава,че всички са като теб!:)))

39

Анонимен

преди 10 месеца

'клиентите му получили сериозно хранително разстройство и кошмарно пътуване' -- вкиснало невкиснало трябва да го ядат, пари са дали :)))))

38

Пак ли?

преди 10 месеца

Пак някой ма3няр е превзел плажчето в Сарафово и си е частна собственост? Няма ли кой да му чукне на вратата да му каже че 90те отминаха? Или е човек на човека и не му дреме?

37

до 42

преди 10 месеца

До Силестарзащото"народа " го допуска за това ! иначе цялата държава е така не само там !

36

Силестар

преди 10 месеца

Е пример. Стоят пазванти на Данчо ментата. Цялотоюжмо Черноморие е разпарчатосано и си е истински феодализъм. И в малките градове е същото

35

до 36

преди 10 месеца

Сами си помагаме,вече не ходим на кафявоморието а в Гърция.Ще почивам ли аз или ще внимавам да не ме прецакат и да дебна къде към кого сигнал да подам?!Ти ако искаш си го причинявай.На запад не се прави със сигнали,а хората спират да правят оборот на тарикатите и те сами отпадат от пазара.

34

Патриции

преди 10 месеца

То и тоя професор е от плебеите.

33

аааа

преди 10 месеца

и как ще си помогнеш като народа не става за нищо на 80 % по един професор ! *** ....

32

Анонимен

преди 10 месеца

Това отношение към клиента го няма никъде! Не пишете крайности, всички знаят как трябва да бъде!!! И всички я карат както им скимне, затова се стигна дотук! Не мълчете за проблемите и говорейки, не казвайте лъжи и фалшиви твърдения! Отвън никой няма да помогне, ако не си помогнем сами!!!

31

Сагапо Еляс

преди 10 месеца

Трябват да влезем в Шенген да можем да ходим до Гърция като бели хора без корумпираните ушеви да ти губят времето по границите!

30

бг смешки 2

преди 10 месеца

лощото е че простият народ ( а у нас той е много го допуска )тва нещо години наред у нас! за тва БГ стигна до никъде !

29

Анонимен

преди 10 месеца

Какво очаквате като комунистите са си на власт,ама викат,че са демократи?Не става бе!Където е стъпил Сталин след войната и има повече русофили е така бе-мизерия!Конкуренция не се допуска,всичко е тяхно.Ако не си при единия отиваш при другия и той същия!Те са си едно котило!Ако не си от техните хора и навлезнеш в който и да е бизнес,ще те смачкат!Ако не могат с държавни органи да ти пишат актове,ще те запалят!Тяхната система е монопол и петилетка и отчитат на който трябва пари.Как да има качество

28

Хотел Калина

преди 10 месеца

Затова на Маказа и Кулата опашките ще са все по-големи...

27

Реджо

преди 10 месеца

Славна държава сме,имаме всичко,море,планини,хора,все още но имаме и най незаконната система умишлено спъвана,,умишлено разпределяна краде се яко,краде се във всичко и безнаказано!Да плащаш за всичко е златна привилегия на богатите африкански държави!То май само това ни остана,от многото имане,много плащане!

26

Анонимен

преди 10 месеца

На нашето Черноморие се ходи като си наемеш апартамент с обособена кухня или хубаво бунгало и си пазаруваш от супермаркетите и си готвите храната сами. Доста от плажовете верно че ги завладяха мутрите но все още има свободни места, а не да се буташ при мутрите. Като ходиш някъде трябва да имаш план за действие, и в Рио де Жанейро, който ходи знае, че трябва да се спазват определени правила за безопастност да си прекараш добре. На определени места там не се ходи, на други се ходи ит.н.

25

Бойко Борисов

преди 10 месеца

Казах ви че сте лош матерял аз съм *** пророка

24

Анонимен

преди 10 месеца

Измаали са уж прокисналото пиле и уж увяхналата салата, после не са искали да си платят, сега и нас занимават през тая измислена нищоправеща система за жалейки.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Който ходи на кафявоморието,да си купи Глупедиум от аптеката.В противен случай ще стоят на тоалетната чиния и няма да могат да си вдигнат гащите.

22

Алекс

преди 10 месеца

Каза се ясно,че мутроморието не бива да се посещава,но има хора,които не слушат.