257

Гого

преди 10 месеца

Фандъка ако не й е ясно, пространството ще й се стори тясно , меко казано

256

Еххх

преди 10 месеца

*** Е тъпия сайт с нацистки ценности.Мръсни ***.

255

Жалка е

преди 10 месеца

Аз си счупих крака по разнебитените тротоари не герберката, но тя ще маха паметник с историческа и култрна стойност, правен от български скулптори, които хилядократно я надминават в качеството й на учителка по руски и партийна функционерка на мутренска партия и паплачта от простаци, които гласуват за тях (изкл *** и корпоративен вот)

254

Отвратените

преди 10 месеца

Махаме паметника - тълпата озверели безработни се радва. После правим "конкурс" тълпата озверели безработни пак се радва - хак да им е на комунистите. Печели ГЕРБерска фирма и прави МОЛ/небостъргач - както направиха с градинката зад НДК МОЛ, Хотел и Небостъргач - тълпата офце мълчи! Русия ни спира кранчетата, Тълпата блее оФчедушно. Дигаме данъците и копуваме чертежи от САЩ - тълпата блее. Деца измират, пенсионери измират, няма наука, спорт, образование! Тълпата се изнася да мие дирници на Европ

253

Анонимен

преди 10 месеца

Американците бомбардираха София.

252

М о ч а окупатор

преди 10 месеца

272 там се събират наркомани да се друсат с херца .Ясно защо не ти пречи.

251

Анонимен

преди 10 месеца

Цялото ми детство е ми ало около този паметник, карах по цял ден скейт там. Честно казано на никой от компанията, никога не му е правило впечатление, нито пречил.

250

Анонимен

преди 10 месеца

Помнете историята - такава каквато е ..

249

Анонимен

преди 10 месеца

Ами един турчин искаше да прави паркинг там,за да се гаври с паметта на загиналите.Той със сигурност ще кандидатства.Имало е и българи в Трети украински фронт.Хората едно време са вярвали в този идеал и е грешно така да им потъпквате паметта.Това,че комунизма е неприложим е отделен въпрос.

248

Анонимен

преди 10 месеца

Състоянието на улиците и тротоарите в целия град е трагично.Ще потърси ли някой сметка на кметицата,къде отиват над 1 милиард и 300 милиона лева данъци на софиянци?В кварталите е още по-страшно.

247

Анонимен

преди 10 месеца

Този паметник никога не се е казвал М.О.Ч.А.В сайта ви тази дума е цензурирана.Означава урина.

246

гошо

преди 10 месеца

Някой да е виждал умен даскал и зелен кон?

245

Долу всички

преди 10 месеца

Окупаторски руски паметници!ТУК НЕ Е МОСКВА!

244

Анонимен

преди 10 месеца

И единственото клише - "конкурс". Аха. С наши фирми. Не, че нещо имам против хората от други градове, села и т.н. Но тоя Фандък приравни София с някакво село в Южна Африка. И любимото ми е как правят ремонти посред зимата. То лед, сняг.. Ония се подпряли на лопатите и ама хич няма да работят. После пролет. ВАЛИ. Времето ни изненада. После Лято. Много топло. Пак времето ни изненада. Трябваше сняг да вали август месец, ама преди 2 милиона години. Мисленето им на тия е като от ледниковия период.

243

Анонимен

преди 10 месеца

По лакейско долно,продажно правителство България не помни ,от времето на Асапрух ,Омуртаг ,Тервел

242

Софиянец

преди 10 месеца

Било е Княжеска градина. Оставете го пак градина. В София зеленината намалява. Какво строителство пак! Какви пари на данъкоплатеца пак за строителната мафия на ГЕРБ! Няма ли да го осветите с ония лампи от по 5000 лева едната!!! Стига грабежи г-жо Фандъкова!!! Стигааааааа!!!!!!!!!

241

Русоробии жалкиии

преди 10 месеца

Защо забравяте историята че Бъргария е окупирана 44та и елита и е избит от руските о р к и както и 30-40 хиляди българи е така между другото!!!!!Ни се ре м фостите комунярски!!!!

240

Анонимен

преди 10 месеца

Иначе няма пари за детска болница и събираме капачки за бъдеще да се купуват кувиози. Май трябва и на управляващите да им спрем заплатите и привилегиите и да почнем да събираме капачки и за тях.

239

Да заменим МОЧА

преди 10 месеца

с ИЗТОЧВАМ БОЙЛЕРА - "ИЗТБ"

238

Анонимен

преди 10 месеца

И колко пари ще струва премахването и оправянето на пространството? 90 % от тротоарите в София са в трагично състояние, където ги има и все казвате няма пари за ремонта им.