27

Анонимен

преди 10 месеца

А военният режим в Европа са ПЕШКИ на Америка!!!

26

вднс

преди 10 месеца

борел стар испански пердун

25

Анонимен

преди 10 месеца

Путин след като изгуби Европа, а скоро май и Индия, сега се е насочил към ердинствения останал континент, който се води ничия земя, само че Африка първо че е тотално изостанал континент, второ че няма ресурси които да са му от полза! Путин го прави просто за да е на въпреки на американците

24

гошо

преди 10 месеца

Борел, а фашисткият преврат в Украйна? - който свали законно избраният Президент и насади фашистка хунта? А Русия била империалистическа. Кой свали Садам, Кадафи , Мубарек? Защо не си пиеш редовно гинко билобата смотана марионетко?

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

А не бе,басма щи ви цепи! През 2000 г- във Франфурт Путин ви предупреди, че ходите по тънък лед ив грешна посока! Не го послушахте! През 2022 г. ви каза че сте твърде близо до неговите граници и Русия вече няма на къд9е да отстъпва! Направихте се на ударени. Е, сега ще кусате това което надробихте! Щом като искате с мира, ще бъде със секира !

22

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Смешен!!!

21

Украинец

преди 10 месеца

Цял свят Мрази украинците. Всички искат да умрат колкото се може повече от тях. Начело с Президент Зеленский. Прави се всичко възможно Украйна да бъде ликвидирана като държава. Икономика, Общество, Население. Искат Мир, но при определени условия. Няма такъв Мир. Омразата насаждана 30 години в Обществото, явно ще бъде изкоренена с огън. Щом немците след нацистите заживяха нормално със западните и източите си съседи, и украинците ще се справят. Ще им се наложи.

20

Анонимен

преди 10 месеца

а англосаксонците като грабеха багатсвата на африка нищо не казваше тоя

19

мдаа

преди 10 месеца

Наглостта и лицемерието на наглосаксите е безгранична.

18

Анонимен

преди 10 месеца

съдбата на всички диктатори и техните режими е една и съща от хилядолетия и ще продължи да бъде такава. поредния самозабравил се диктатор няма да я избегне, колкото и да се опитва. въпрос на време.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Народите се изправят срещу колонизаторите.Целия цивилизован свят обича Путин.

16

Хосе Варел

преди 10 месеца

Къв е тоя гурелясал дядо?

15

Егати, щом

преди 10 месеца

една Русия с нейната мижава икономика (като на Италия, или като на щата Тексас) може да има такава огромна мрежа от агенти по цял свят, представете си САЩ или Китай ако наливаха в агентура какво щеше да стане!... Ей! Я, чакай малко! :D

14

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя гнусен предсавител на робовладелцити няма право да говори

13

Анонимен

преди 10 месеца

Влиза Песков при Путин и му съобщава: "Снощи в Брюксел са изнасилил Фон дер Лаен!" А Путин му отвръща: "Само мен ли обвиняват или цяла Русия?"

12

Мишо

преди 10 месеца

Африканските колонии. Мали Ко шъ стане ако не ни се подчиняват. Държите в робство цял континент! Убийци на деца и безсрамници. Педофил.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде сега напишете статия как Франция има един от най-големите златни резерви, без кок знае колко златни мини. Докато Нигер са една от страните с най-много златни мини, но на ръба на оцеляване. Funny that

10

Моллов

преди 10 месеца

Абсолютно точно и вярно ! Много хора си нямат и най-малката представа на какви оборо ти и в колко насоки работи сега руската пропаганда ... Русия прави всичко възможно с всякакви средства да отклони вниманието на човечеството от ужасите на войната в Укра *** и дава мило и драго само и само да привлече на своя страна който и да било - за пълното унищожение на Украйна Путин е готов да влезе в съюз дори с дявола !!!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Игра на думички! Да не се окаже само, че военните преврати са далеч по-демократични, отколкото "демократично избраните правителства" в тези страни. Всъщност, ние нищо не знаем за това, как се е развивала демокрацията там. Обаче свикнахме на приказката "Крадецът вика "Дръжте крадеца"".

8

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС искаше да смуче ресурси от нигърите евтинко, ама май ще ги преццакат... Интересни времена