73

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 71. Многоженство е когато сключиш законен брак с повече от една, а не когат "ходиш" с повече от една.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Момиче пита гаджето си:- Скъпи, ние имаме вече тримесечна връзка. Не е ли време вече да ме представиш на семейството си? Например тези дни след Нова година?- Няма начин отговаря момчето. Жена ми е на санаториум, а двете ми деца са във ваканция и са на село при баба и дядо.

71

В НОВИЯ ЗАКОН

преди 9 месеца

ДО ПЕТ ШАМАРА Е РАЗРЕШЕНО ! ЗА ДЕПУТАТИ И 10 СА МАЛКО.

70

ЕГАТИ Държавата

преди 9 месеца

Дневният ред на Държавата и обществото стана една секс история и авантюра. Вероятно сме решили всички важни и сериозни въпроси и сега да се занимаваме със сексуално битови истории, изневери, насилие и това трябва да е най-важното нещо и събитие в цялата държава и световна история.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Макетното ножче имал жена и дете. Той колко интимни връзки има? Значи ли, че това е многоженство? Има ли поправки в закона за многоженство?

68

ПО ПАРАПЕТА.

преди 9 месеца

МИРО ЩО ДА КЪЛЦА ЛЕНА, КАТО КИРО ПАРАПЕТО ЩЕ ГО НАПРАВИ ПАК ДЕПУТАТ ИЛИ ЗАМПРЕДСЕДАТЕЛ? А ДЕДЕТО МОЕ ДА ПРИЛИЧА НА ХАЗАРТО?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Щом няма понятие "интимни връзки", значи няма проблем ако връзките са повече от една. Така ли?

66

Психолог

преди 9 месеца

Интимна връзка не е само и просто секс има си обвързване иначе няма да е връзка, а секс за една нощ или почасово както при проститутките. А тази жена наричана момиче си е въртяла секс партньори и си е играела с огъня и страстите и после ах беля станала.

65

Чичолина

преди 9 месеца

Да го приемат по-скоро по-скоро и ако не ми даде необходите ми пари да гласуват,че е психически тормоз,направо изтезание за душата ми.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Интимна връзка е връзка в която се прави най- вече секс.

63

Qwerty

преди 9 месеца

Не мога да разбера, толкова ли е важно дали спя с жената която съм обезобразил или просто съм си я избрал от улицата???

62

Информиран

преди 9 месеца

Ако видите и разберете това наричано момиче и дете на видео какво е правила какъв див секс и перверзии - определено ще си промените мнението за тази жена.

61

до 60

преди 9 месеца

Това е до 59 коментатор

60

До 60

преди 9 месеца

Ако имаш жена или любовница и разбереш че прави секс с други мъжаги и ти си е подиграе и изгаври с тебе би трябвало да направиш мозъчно усилие да видиш връзката между интимна връзка, секс и насилие. Не е за вярване че отговарям и обяснявам такива неща на толкова глупаав и проост човек като тебе.

59

акъл от не адвокат

преди 9 месеца

До АнонименАми аз на мястото на съпругата бих мислила начин (най-добре частна детективска агнция няма как даняма и в България) която да докаже с материал, че съпругът ми има любовница, която е домъкнал в семейното ни жилище. След като набавя снимки и други материали, отивам при адвокат, давам му нотариалния акт, в който съм вписана като съсобственик на семейното жилище и такова съдебно дело ще му спретна за накърняване на брачното нещо си, че свят ще му се извие. :) А и разпечатка на заплахите

58

Анонимен

преди 9 месеца

Интимна връзка значи да са сгодени официално,както се е правило преди години по обичаите от църквата,държавата със съответните свидетелства узаконени,че тогава,ако се появи насилие се знае,че е наистина е домашно,а не съжителствено по някои от членовете,кой кого приел,как и за колко време,че устроили насилия помежду си.

57

До Чувате ли се?

преди 9 месеца

И какво е общото между сексуалният живот на някой и упражненото насилие ?

56

Фитьо

преди 9 месеца

Кой знае какво ще приемат и после след някой протест пак ще го ремонтират Интимността явно го възприемат като кекс само.Само че някои може да се чувстват сигурни като общуват по проблемите си,да обичат заедно да гледат филми,,да работят върху ваксина срещу ковид,да ходят на планина и какво ли не и да са интимно близки само на някое от горните основания и въпросът само бой след кекс ли ще се наказва или и отказ да се дадат пари ще е психически тормоз?

55

до 52

преди 9 месеца

Ти добре ли си? Разбира се чу му е пускала секс жената - момиче щом са били интимни партньори. Да не си мислиш че само са се близали - правили са си всичко като секс партньори.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Покажете ни ги най-после тия 400 шева, че досега никой не ги е видял?