90

Веско

преди 9 месеца

До До 83 Анонимен Това си е негов проблем -то същия резултат ще се постигне и ако любовницата цъфне у тях и каже на жена му. Даже няма нужда да пише жалба.

89

Анонимен

преди 9 месеца

До 84 : да, тревожи ни. Особено факта, че искат да дадат на женските не просто права, а ПРИВИЛЕГИИ, които ще позволят на всяка *** и златотърсачка да ни се качи на главите и да изнудва както и скимне.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Полиграфът изследва и дали насилникът лъже, че не е посягал. Еййй, тез копейки, не вдяват без обяснене.

87

Анонимен

преди 9 месеца

До 86 Разследват само случаите на наасилие. Просто спри да биеш гаджето си. Следи винаги остават

86

До 83 Анонимен

преди 9 месеца

Ти не си в час! Ще криминализираш интимната връзка ли? Който е в интимна връзка да го задържат и да го карат да минава на полиграф, защото ако това е в случай на насилие ще се прилага и по други разлседвания по делегация! Например жена в интимна връзка, но мъжа има друго семейство, тя иска мъжа да се разведе и пише жалба че е насилена. Хващат мъжа, тестват го на полиграф, той признава че е в интимна връзка и това е повод за развод на мъжа с жена и 2 деца. Какво се случва после?

85

Анонимен

преди 9 месеца

До До Също пострадала, добре де, ама нали знаем в каква държава живеем? Утре като приемат "интимния закон" и като ревнат едни 100,000 ромки от 13 до 93г. възраст, от къде ще дойдат тези 100к. защитени квартири с охрана? Така, че полека с глупостите. Достатъчно е да се промени закона за насилието леко-средно и тн. Напр. над 10 шева да бъде средно, обезобразяване от всякакъв вид - тежко и тн. Ако направиш някой инвалид - го издържаш до края на живота му - като в Китай. Такива промени ни трябват.

84

Анонимен

преди 9 месеца

"Мъжкари" наскачаха да отклоняват темата. Ако не са с гузна съвест, публикацията не ги касае, и биха я подминали. Но явно нещо ги разтревожи.

83

Анонимен

преди 9 месеца

До Интимна връзка Част от начините са свидетелски показания, детектор на лъжата, социалните мрежи (при криминални случаи се ползва "отвън" програма за възставовяване на изтрити снимки), психотест, който допълнелно устовява кога извършителят лъже и т.н. Методите всеки ден се усъвършенстват.

82

Анонимен

преди 9 месеца

До 60 : щото съм я пробвал. 150 кинта за час. Но не повторих, беше пълно дърво. До скоро и седя обявата в ало.бг

81

Сравнение

преди 9 месеца

Цитат: "118 жени за последните 5 г. са пострадали и са жертви на подобно безобразно посегателство". При пътни инциденти за последните 5 години са ЗАГИНАЛИ ( не "пострадали" ) около 3000 българи. Кое е по-важно и какви мерки взехте за да предотвратите тази ужасна статистика. Видимо няма резултат при войната по пътищата.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Пожелавам ви "след някоя и друга година" да бъдете същия човек!

79

До Също пострадала

преди 9 месеца

Разликата е, че при шамар, пишеш частна жалба и при доказване с медицинскоче си пострадала от лека телесна повреда наказанието е до 2 години затвор! При защита от домашно насилие се предприемат други мерки, настаняване в защитена квартира, грижа от психолози и др. Там наказанието за насилника може да бъде много повече. Тук пробелма е във формулировката на интимна връзка и можели да се злоупотребява?

78

Испанеца

преди 9 месеца

Израснал съм в Испания - отвратих се от жените, когато дойдох тук. Златотърсачка до златотърсачка - говоря за младото поколение. Испанките са много по-приятни и добродушни. Вярно е тук, че жените може да са по-красиви, но ако искам хубаво лице, ще си намеря рускиня или украинка.

77

Анонимен

преди 9 месеца

След някоя друга година това нещо на фотото ще може само да си мечтае някой луд или пиян да й посегне.

76

една жена

преди 9 месеца

До до една жена 75 Ваше право е да решите така, но това не е решение на проблема. И те точно това целят, между другото - да нямаме деца. Това е общата цел от няколкото идиотии, които ни натрапват. Както обратните нямат деца, така и войната между хетеросексуалните ще доведе до намаляване на децата.

75

Отвратен

преди 9 месеца

зелените иобратни фа.шисти нямат спирачка. вървим към камозатриване и ПП-ДБ са носителите на това.

74

дообрее

преди 9 месеца

искатпедарастия и многополовост. Бог вижда, Содом и Говори ги порази с огън и жупел. Нас може с вирус. Да изчезнем, защото ставаме *** вече.

73

до една жена

преди 9 месеца

Не знам дали нарочно го искат, но така ще стане. Ще се избягваме, при възможността да ни обвинят за няма нищо. Аз вече съм се отказал. Човек прави баланс - какво може да получи и какво рискува. Преценил съм, че не си струва.

72

Също пострадала

преди 9 месеца

Абе вие нормални ли сте? Какво значение има двойка ли са или не? Насилието си е насилие. Ако някой удари шамар на друг какво значение има спят ли заедно или просто са се срещнали на улицата за първи път?

71

една жена

преди 9 месеца

Не го превръщайте във война между половете! Те точно това искат. Трябва да останем обединени и да решим проблема, за да нямат повод да ни притискат за ИК.