41

Новина

преди 9 месеца

За монголоидите в Кремъл.- друзя ,таварщи не сме 44та година. Вие не сте в съюз със САЩ и ЮК , ние сме. Парачинката е обърната и си е ваш проблем ;)

40

Ц200

преди 9 месеца

Истината е че Путин е натиснат до краен предел да вземе крайни мерки срещу хохлите.А тоя анализатор говори глупости.

39

Аз пък

преди 9 месеца

Не ги броя за държава. Монголоиди с българска азбука и гръцка религия

38

Анонимен

преди 9 месеца

Не е прав, ние сме държава трета категория.

37

Неро

преди 9 месеца

И тоз не го слуша главата.Да си пие илачите редовно.

36

Реалист

преди 9 месеца

Глупостите на тоя Лазаров са спонсорирани от шорошидните НПОта и посолствата които командват правителството

35

Виж сега

преди 9 месеца

Руснаците винаги се опитват да плашат някого, така че просто не им обръщайте внимание !

34

Вероятно

преди 9 месеца

Са се наговорили общинарите и техните полицейски служители

33

Сата НАТО

преди 9 месеца

Много добър анализ, всичко е вярно.Излишни бяха реакците на глупостите на Пьотър Толстой и излишно Тагарев се опитва да плаши хората с това.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Русия не може да нападне Полша, защото Полша е част от НАТО Лазаров чува ли се какво плещи. Русия не, но нали Полша може да нападне Русия че е в НАТО.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Ама ТОЯ откъде ги извади тези анализи!!! Та поне да беше гледал или прочел американски или западно европейски политически анализатори, да та разбере, кои са мотивирани и кои не. Само тук е пълно информационно затъмнение, та на Запад вече провят прогнози дали да махат наркомана. Самите укронацисти, като Ермак, Буданов вече не вярват в своето така наречено контранастъпление, ТОЯ седнал да ми говори за изтощение на руската армия.

30

ЛилиПутин

преди 9 месеца

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

29

Анонимен

преди 9 месеца

на тоз кой му каза че е "експерт" :)) , те нали запада ни имат за четвърта категория и източник на безплатни ресурси, все едно Нигер на Балканите

28

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

В този пpoпаднал сайт "стaтии" пишат най-нeкадърните миcирки на България, коментари пишат най-пpocтите и най-деградиралите сopocoидни наpкомани на България, а "експерти" са най-големите тъпaнари и най-големите лицeмери в тази държава. Само за справка - този уpoд, когото наричате "експерт" е внук на дългогодишен комyнистически министър на финансите, от пребоядисаните кумонисти, каквито са всичките членове на ПП и ДБ. Да ви сepа в уcтата, нищoжества!

27

Анонимен

преди 9 месеца

За Лукойл България ще трябва да плати на Русия милярди $.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Какво очаквате да каже син на агент от ДС? Нали трябва да се оправдае с нещо връзката на родителите му с БКП? Или и той като Терзиев ще се отрече от родителите и рода си? Какво ги учат в Киев? Тагаренко и той ли е руски възпитаник или е киевски?

25

Анонимен

преди 9 месеца

Русия изобщо не ни обръща внимание сега, особено на вас. Тя знае, че нашите народи ги свързва кръвта, пролята заедно за свободата ни. И пак ще ни защити. Вие продажници, обърнали се срещу православието, яхнали парите и лицемерието му мислете. Народът ни винаги ще е с Русия.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Рашков дамаджаната е виновен.

23

Руснак

преди 9 месеца

не,грешиш си. Трета категория

22

Анонимен

преди 9 месеца

В грешка са руснаците. Не сме втора, а трета категория държава. А с днешните политици скоро ще сме дори и без категория!