159

Анонимен

преди 10 месеца

Съдилища,институции и управление,са просто една фасада в момента!! Какво да очакваме от Превратаджийско " власт"??? Нищо! Народа не издържа вече Липсата на справедливост в обществото ни! И жалкото е в момента,че Политическите Катаклизми се отразяват И на всичко останало в държавата ни! Това " управление скърца"!!! И то много Плашещо!!! Плашещо поради опасността да се пръсне цялата държава!!

158

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Този льольо от снимката явно не е чувал за "presumption of guilt", "extrajudicial punishment", и "extrajudicial killing". Не става дума да бъде пуснат някой на озверяла тълпа, дето да го разкъса на парчета, ами по-хуманни неща, примерно я публично "картан и пера", я бой, стригане, BEEEEP и српска музика, я няколко дена вързан на позорния стълб... Опции за показно унижение и поругаване бол...

157

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки българин е експерт по фугбол, политика и право. Разбира от НК и телесни повреди, дузпи, корнери, Конституция, Конституционен съд и практиката му и прочее и прочее. Да се въртим на ротационен принцип и в 3-те сфери. Не е нужно нито образование, нито опит в тях. Носим си ги генетично.

156

MNENIE

преди 10 месеца

Още един , който търси 5 минути слава и се *** върху Жертвата .Бай- *** , Народа иска Затвор за Садиста , не иска да те слуша теб как го защитаваш /И на тоя трябва му окажат Помощ на 4-ти Километър , или да го уволнят от Работа .

155

една жена

преди 10 месеца

Открит остава въпросът за мотивите. Едва ли един охранител може да подкупи всички по веригата. Не се споменават и влиятелни роднини. Тук има нещо друго.

154

Бай Иван

преди 10 месеца

Предлагам да се въведе в Конституцията, че полът е социален и децата могат да си го избират и да имат право на безплатни операции и хормонални терапии по здравна каса и такива случаи няма да има вече ;) !!!

153

Анонимен

преди 10 месеца

До Мента за корем - ето те и теб! "Жендъря е по страшен". Ти и теб - подобните, които прокарвата православния патриархален диктат като "добрия и справедлив диктат" всъщност сте идеалната хранителна среда за татуирани патриотари с объркана идеология като тоя доморасъл при мама и тате 30 годишен насилник. Никой от вас не е чел Конвенцията, но "знате"! Е, благодарение на вас ще четете още много такива случки.

152

Анонимен

преди 10 месеца

Поредния случай на обществена шизофрения - ако в НК се впишат по-сурови наказания, веднага излиза някоя розова куха лейка да обяснява как сме станали полицейстка държава, правата ни били под риск, ставаме свидетели подобен тежък случай и веднага ревем за тежки наказания, обаче в закона пише друго, няма угодия.

151

Обективен 2

преди 10 месеца

не сърцата, а държавата*

150

Обективен

преди 10 месеца

Абсолютно невярно твърдение. Обществото НЕ провежда съдебни заседания по улиците. Първо, няма развито гражданско общество. Второ, протестът НЕ Е съдебно заседание, а демократично право на всеки български гражданин. Има призиви за насилие в социалните мрежи? Да, има, защото на мнозина им писна държавата да бъде използвана като инструмент за облагодетелстване на едни лица и потискане на други. Хората не вярват, че сърцата защитава правата им съответно не вярват и на нейните институции в т.ч. и съд

149

Анонимен

преди 10 месеца

Това е голямата слабост на демокрацията, идеята е много добра, но рано или късно тя се изражда в тежък популизъм, простотията и мързела взимат превес - случило се е с римляните, днес пак се случва, колелото се върти, няма кой да чете история и да си вади изводите.

148

Разбиратора

преди 10 месеца

Това момче или момиче е от снимката? Експертът разбирач, имам предвид, който в качеството на свръх-разбирач разбира ситуацията най-добре от всички нас и разбирайки я, ни обяснява как ние нещо не я разбираме достатъчно добре.

147

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 153 Вече се изказаха и други специалисти и дори говорят за няколко средни телесни повреди. За това, че е оставена в безсъзнание с изтичаща кръв, може дори опит за убийство да се предположи. Като добавим и заплахите, май не е виновен законът, а търсещите в него вратички.

146

Анонимен

преди 10 месеца

"Хайде, изяснете ни как така в уж правовата държава един съдебен експерт може да напише лека телесна повреда, щом е имало животоспасяваща операция?" - Защото степента на "повреда" се определя от това, дали ще има дълготрайна или перманента загуба на орган, трудосособност и проие. Законът е писан, не като за хора, а като за някаква машина. "Козметични щети" по стоката, не са особено голям проблем за някои хора ...

145

Анонимен

преди 10 месеца

"какъв съд каква мафия -не си ли свършиш сам мръсната работа никакъв подкупен съдия няма да ти помогне око за око -това е вековната истина" - Не е така от поне 2000 години.

144

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 149 Нямах предвид Вас :)

143

Мента за корем

преди 10 месеца

Хора, тези пак искат да ви излъжат !Цялата шумотевица около това момиче, се преекспонира умишлено от управляващите.Тя ще им послужи за повод след парламентарната ваканция, да ви пробутатИстанбулската конвенция . . .

142

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена Нев съм *** ***, не се безпокой за това, просто си пиша в свободното време :))

141

Дедо

преди 10 месеца

Най обичам политолозите ... платени клоуни ..безсмиленти медийни фигуранти....***

140

Анонимен

преди 10 месеца

Мълчанието на агнетата, безценно :)))