508

Анонимен

преди 9 месеца

Да, сигурно. ПП-ДБ стоят отзад, ама на Костя Копейкин му стоят отзад, затова е толкова нервен!

507

Христо Христов

преди 9 месеца

До ХоХо "А защо до сега никой не постави въпрос защо етническата ДПС не я поставят извън закона." - защото отговорът е ясен за грамотните: Съветът на Европа и британското посолство натиснаха България през 1990 година да ги признае.

506

Куку

преди 9 месеца

Какво е неясно?Зад всички тези псевдопатриоти стои руският фашизъм!

505

Анонимен

преди 9 месеца

В крайна сметка всички заловени насилници в последно време се оказват апологети на Възраждане (доказано), макар че копейките безочливо се опитват да ги припишат другиму. Това е знак, че тази партия трябва да е извън закона. Всъщност по закон нацистки партии нямат място в България. Просто обществото ни има други проблеми, затова още не е захванало с тях. Като видяхме колко хора излязоха вчера против насилието, защо "възрожденците", които всъщност са антивъзрожденци смятат, че ще дерибействат?

504

Анонимен

преди 9 месеца

Копейко, твоето не е патриотизъм, а шовинизъм и нацизъм. Любовта към родината е идентична с любовта към хората в нея. Т. нар. "възрожденци" са хейтъри до един. Да не им се дава трибуна. Фашизмът трябва да бъде стъпкан в зародиш. Става въпрос за националната сигурност, ако щеш

503

Анонимен

преди 9 месеца

Ха ха! Мен пък ме кефи Възраждане! Я как хубаво води и насъсква ***.И те трябва някой да ги води на заколение ..

502

Анонимен

преди 9 месеца

До Фактите. Не теб са ти причинили психичните травми още като малък, но не са били Възраждане.

501

Ами прав е

преди 9 месеца

Зад БХК стои Сорос, респективно Доносническа България и Подли Предатели. Прав е точно, колкото беше прав след изборите, че посолството ще нареди париветлство на предателите.

500

ХоХо

преди 9 месеца

А защо до сега никой не постави въпрос защо етническата ДПС не я поставят извън закона.

499

Tangra

преди 9 месеца

Има една работеща уж забранена организация Делта Груп. Пълна е с момченца като насилника, татуирани понадули се брадати лайненца. Делта Груп покрай Петьо Петров и връзката им с ГЕРБ и изнудването. Не знам Възраждане къде е в схемата. По скоро си е младежкото ГЕРБ и Петьо Еврото.

498

Марчето и академика

преди 9 месеца

Ние сме представители на коалиция Престъпна Подмяна и Дебилни Българи. И благодарим на всички наши избиратели без да коментираме ителектуалният им потенциал. Все пак вие сте изиратели и на ГЕРБ вече. Ние сме застъпници на беззаконието и престъпността. Благодарим на вас нашите избиратели. Сега ще се опитаме да подменим и едиствената опозиция в момента, както свалихме Гешев и назначихме Сарафов?

497

Фактите

преди 9 месеца

Копейките...не само че сте с психични отклонения....но сте и опасни защото може да причините психични травми

496

шопендар

преди 9 месеца

НА ИЗБОРИТЕ МОШЕННИЦИТЕ ОТ ПП ДБ,ГЕРБ,БСП,ДПС ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ОТЗАД,НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ ИЗНЕНАДИ И ГОЛЕМИ РАЗОЧАРОВАНИЯ

495

ГЪДЮ

преди 9 месеца

Като стоят отзад/зад гърба на БХК/ да минат отпред,т.е. 1/5 от депутатите,48 депутати, да подкрепят сигнала на БХК и искат сезиране на КС по въпроса.БХК трябваше да изпрати копия от сигнала си до ВКС,ВАС,до отделните парламентарни групи,които имат в момента мнозинство в НС и да искат от Главния прокурор да сезира и КС,не само Градския такъв.По въпроса виж чл.149 и чл.150 от Конституцията.Тези органи могат и да се самосезират по въпроса-ВКС,ВАС,1/5 от депутатите.А бакалъм...

494

Анонимен

преди 9 месеца

Да не забравяме, че тези закони пълни с вратички, позволяващи да се измъкват всякакви бандити, са благодарение именно на дейността на БХК.

493

Бебдб

преди 9 месеца

Всеки нискоинтелигентен насилник е гласоподавател на Възраждане. Копейката да сте го чули да каже нещо относно темата за насилието??? Защо трябва да храним партия която пропагандира насилие и защитава интересите на Русия

492

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки изловен насилник и убиец в последно време се оказва апологет на "Възраждане". Това нищо ли не ти говори, Радев, пъзльо?

491

Анонимен

преди 9 месеца

За пореден път се убеждавам, че за англосаксонците има само интереси. Гледам че в инициативния комитет липсва Джок човека на годината. Свършиха му каквото им беше по длъжностна характеристика, той отлетя и сега и подпис на праща. Затова са богати те, щото даром нищо не правят.

490

Анонимен

преди 9 месеца

Ний бивши по площадите ПАРТИЗАНИ, преърнали се в колхозни КАЛПАЗАНИ, не забравили за наша СЛАВА, покорявайки един НАРОД, потушихме в него неговата СЛАВА. Ний Възрожденците носим семето на радостта, който не ни вярва, че революция е тя. Революция в сърцето, само като смигнеме на Айшето. Че тя носи потенциала на РАЗПЛОДА, Айшето - комунистка е в основата на НАРОДА. Деца ний правиме на поразия. В това е нащта ВЪЗРОДЕНА СИЛА и СТИХИЯ.

489

Анонимен

преди 9 месеца

бхк заличен