135

До 147

преди 10 месеца

Несретник си ти момче,несрет ник

134

Анонимен

преди 10 месеца

Селото ще победи града. Простотията и варващината ще победи интелигенцията и образоваността. И това е доказателството за това.

133

анонимна

преди 10 месеца

Наистина някои оправдават този, някои напълно, някои отчасти. Странно, такива какво предлагат - да наградим подобни на този, да натикаме битите по затворите, защото са виновни с поведението си към насилниците, а останалите да се снишаваме и да се крием като лалугери по дупките си и да внимаваме нонстоп с нещо да не засегнем невинните им душици? Но и тези нен.ормалници дето ги защитават, един ден ще си го получат и те......

132

finance

преди 10 месеца

Да публикуват месечните заплати и бонуси на съдийската тройка издала присъдата. Ще се учудите колко пари плаща народът(чрез бюджета) за тия хрантутници. Нито един от съдебната система не е конвертируем в чужбина. А език знае тая кака(съдийката) само руски. Башка колко са корумпирани.

131

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 137 Прав сте. Но българският народ е изобретателен. Не забравяйте козия рог! Ще трябва сами да се защитаваме, защото отново сме роби в тази държава. Нямаме право на живот, здраве/ телесна цялост и свобода.

130

Анонимен

преди 10 месеца

До Христо Христов ПП и дебе гласуваха и срещу наказания за педофиля. 16 г. момиче е било първо педофиля първо и още тогава трябва да ги вкарват в пандиза. Но това са хиляди роми.

129

Анонимен

преди 10 месеца

В пандиза при бай Ставри и Чугуна му е мястото на психопата.Те чакат новото попълнение с нетърпение.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Психопата най добре да го пратят про бай Ставри в панделата.Бай Ставри е опитен психолог и лесно ще вкара в час това психо.След кратка възпитателна процедура ще го направи по добър човек.Бай Ставри е строг,но справедлив.

127

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена ГЕРБ и СДС не разрешават оръжие както в САЩ. Когато разрешат няма да смее ако гръмнеш в топките. Колко старци бяха пребити от роми и роми превзеха селата. Явно се прави с цел да се заличи бг,

126

анонимен

преди 10 месеца

Заслужаваме си всичко, което ни се случва - прочетох почти всички коментари, някои буквално са толкова противни, че ме ме е срам да ви ги посоча -" плющяла" се и така е се падало, да ходела тя при психиатър, какво търсели при тези, а така, това им трябва и тем подобни! Да сте чували колко лицемерни и манипулативни са психопатите, а случайно да сте прочели, че много жени са малтретирани точно след като напуснат насилника? И жените тормозят психически, но какво търсят мъжете при такива!?

125

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен После неговите ще те причакат и направят тебе на кайма.

124

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 131 Напълно ми е ясно колко решаващи са действията на прокурора. На това се дължи голяма част от липсата на правосъдие в България. Затова съм изброила и него, и лекаря, който е написал удобното заключение. Но съдията е този, който решава. И най-вече - неговата съвест, ако я има.

123

Хм...

преди 10 месеца

Не че нещо..ама ми е любопитно колко ли други батки е изплющяла "невинната жертва " преди психопата татуиран батка да е решил че любимата му заслужава остригване с макетно ножче.... Така е когато на "лошото момче" му прегорят бушоните щото избранницата му се е оказала " лошо момиче "..... Сега пандиза ще му стане като роден дом.

122

Възраждане

преди 10 месеца

Може да е писхопат, но това му е простено, защото момчето е патрЕот.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Прикриват известен, затова е цялата тая бъркотия. Много добре познават законите и знят какво правят.

120

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена, виж сега принципно си права, обаче в конкретния случай ако прукорора не си е свършил работата, съдията няма какво да направи, а видимо прукорора не си е свършил работата, щото тепърва сега започват да назначават ДНК експертиза, това е трябвало още в първите дни на разследването да се направи

119

Русофил

преди 10 месеца

Джендърите и либералите кво се възмущават??? Това са руските традиционни ценности - като не те слуша жената и бой. Справка Иван Грозни.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм много луд ако го барна тоя *** първо почвам от пръстите на ръцете после долната час дето му е най милото ще режа и по тялото по гърба и накрая ако има малко коса ще го бръсна с макетния нож

117

Анонимен

преди 10 месеца

Такъв се причаква когато се прибира и го правите на кайма. Няма друг начин.

116

една жена

преди 10 месеца

Е>В>А е името на първата жена и окончание на половината български женски фамилни имена. Престаравате се с цензурата.