79

goerg

преди 9 месеца

Съдебна реформа - ама не за сметка на 3ти март

78

Анонимен

преди 9 месеца

Съдия Гьонева пусна на свобода касапина убил момичето. Запомнете това име!

77

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно ако на съдийката и нарежат така дъщерята (която сигурно е много по-голям ..***) дали ще го мисли за лека телесна повреда. Ами ако я нарежем съдийката направо и я обръснем как ли ще го квалифицира ...

76

gogo

преди 9 месеца

Предлагам най-отговорно, смъртна присъда, а всички татуирани смелчаци - в помощ на азовците в укролайна

75

До 75

преди 9 месеца

И ти си май за психиатрията.Едва ли комунистите така са ти промили мозъка.Изглежда си си неадекватен по рождение.

74

джейсън

преди 9 месеца

Промяна - ама не такава

73

възраждане

преди 9 месеца

Оказа се ,че садиста е фен на възраждане които пуснаха статия във фейсбук в негова защита ,но бързо я изтриха.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Никой няма право да посяга на здравето и живота на друг човек.Но мутрата комплексар не ги осъзнава тези неща.Затова затвор по бързата процедура и там съкилийниците му да му го върнат по същия начин.

71

жорето

преди 9 месеца

Експерта какво още иска - за всяко от нарязванията

70

gog

преди 9 месеца

Ей адвокате, какво още искаш за да станеш прокурор в случая

69

подозрителен

преди 9 месеца

Медиите предобриха. Много!

68

Тежък Комунизъм

преди 9 месеца

Отчайващо какви хора има дето ще раздават сами правосъдие и саморазправа. Живеете с промити мозъци от комунизма за народен съд, Белене, доносници съседи които пишат доноси унищожаващи живот. Много тъмни времена които за жалост не са отминали виждам много умопомрачени хора тук.

67

Заралия

преди 9 месеца

Покриват уррода, защото е охрана в чалготека. Знаете в *** е така. Колкото повече се рови случая повече ще се развонява. И по на височко ще отива работата

66

gog

преди 9 месеца

Господин главен редактор, мога ли аз да въздам възмездието на тоя нарисуван ***? И да приключва всичкия този тормоз /от медии най вече/ над момичето и семейството му.

65

ЗадължителноЕзаСъда

преди 9 месеца

Не всяко загрозяване обаче представлява обезобразяване по смисъла на закона. Обезобразяването е такова загрозяване, при което лицето и тялото не само се изменяват съществено, но тези изменения имат траен или постоянен характер. Краткотрайните и скоропреходни изменения, които дори не са довели до значителни изменения на лицето и други части на тялото, не съставляват средна телесна повреда. Такива са например кратковременните насинявания, подувания на лицето, порезните рани, от които не остават значителни белези, и други.

64

...

преди 9 месеца

Липсата на съпричастност с жертва на насилие е психопатия. Това за информация на част от пишещите тук. Би следвало да се консултирате със психиатър, защото не сте по-различни от "левента" главно действащо лице в тази история!

63

До не се разбира

преди 9 месеца

Това не е дете, а пълнолетна. Нормално е да живее сама. Или си от смотаните, които се държат за полата на мама и на 59 години.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Не лека, не средна, това е ТЕЖКА телесна повреда и напълно отговаря на част от характеристиките. Съсипано тяло, съсипана психика как може да е лесна телесна повреда. в БГ жените ги пребиват като кучета и никакви мерки за каквото и да било. Оганичителни заповеди и това е...до следващия път и до следващия път, докато не стане фатален край в много случаи.

61

Анонимен

преди 9 месеца

а ако съда не си върши работата - кво седим с ръце в джебовете ли? да чакате справедливост от престъпна система - чакате писмо от умрел

60

Писна ни!

преди 9 месеца

Властите са в паника защото хората ако скочат ще ги пометат и киро и бойко и другите бандити